2017 EKİM Anne adayları

Kızlar çok fena grip oldum ben hapşiriyom yavruma da geçti oda benim nasıl atlatırız ilaçsız fikri olan varmı
Maske tak ve Sürekli emzir canım. İlik suyundan bol sarımsaklı çorba iç. Bebeğine de geçer zaten. Birde bebeğin odasına soğanı ikiye kesip koymayı öneriyorlar. Ekli dosyaları da inceleyebilirsin

Eklentiler

• D9405796-ECEB-43CB-8574-DAB9D0D8EBA4.jpeg
    D9405796-ECEB-43CB-8574-DAB9D0D8EBA4.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 29
  • D0965AAF-7D60-461C-9FBF-76AA818F5CFB.jpeg
    D0965AAF-7D60-461C-9FBF-76AA818F5CFB.jpeg
    111,2 KB · Görüntüleme: 28
2.ay asilari yinede verdim yaa 1saat kadar once verem asisi canli asi ya ates yapabiliyor

1saat oncesinde cay kasigi kadar verdim ben biraz pimpirikliyim yaa :KK43:
hastalandığında ilaç kullanmak istemiyoruz da ihtimaller sebebiyle neden minnacık bebeğe ilaç veriyoruz ki :) ateşi çıkarsa yarım fitil verirdin bnm çocuk hastalandı 38 oldu ateşi yarım fitil verip kıyagetlerini hafiflettim düştü hemen ateşi

Frida K Frida K canım bu aşı işini ilk senden duymustum arastirmaya koyuldum ve bunu savunan insanlarin cok az ve dayanaksız delilsiz ne olduğunu gördüm etrafımda tip okuyan aile uyelerim ve arkadaslarim var hhatta cocuk doktoru bunun saglik terörizmi olduğuna beni ikna ettiler bence çok riskli bir olay vebale giriliyor. İnsallah evladina bisiycik olmaz ama ben kesinlikle yaptiricam.

Frida K Frida K canım bu aşı işini ilk senden duymustum arastirmaya koyuldum ve bunu savunan insanlarin cok az ve dayanaksız delilsiz ne olduğunu gördüm etrafımda tip okuyan aile uyelerim ve arkadaslarim var hhatta cocuk doktoru bunun saglik terörizmi olduğuna beni ikna ettiler bence çok riskli bir olay vebale giriliyor. İnsallah evladina bisiycik olmaz ama ben kesinlikle yaptiricam.
Canım ben çok araştırdım, delil var olmaz olur mu, zaten en büyük delil prospektüsleri. Ben hepsini inceledim tek tek, birçok yabancı bağımsız çalışma okudum bununla ilgili. Tek tek kendim çeviri yaptım.Avrupa'daki ülkelerin aşı takvimlerini inceledim. Aşı firmalarının incelemeleri kısa süreli, uzun vadede ne olacağını incelememişler. Ben zaten aşıya karşı değilim, içinde DNAmıza zarar verecek yardımcı maddelerin kullanılmasına karşıyım. teşekkür ederim canım, hepimizinkine inşallah

Maşallah kızlar sezeryan mısınız hemen adet olmusunuz ben daha olamadım kızım 3 aylık bakalım
Normal dogum benimde canim ama 2.sini olamiyorum bir türlü:)
hastalandığında ilaç kullanmak istemiyoruz da ihtimaller sebebiyle neden minnacık bebeğe ilaç veriyoruz ki :) ateşi çıkarsa yarım fitil verirdin bnm çocuk hastalandı 38 oldu ateşi yarım fitil verip kıyagetlerini hafiflettim düştü hemen ateşi
Minnacik bedene ne oldugu belirsiz asilari veriyoz yaa ben suan kizimi taniyamiyorum halsiz bakislari mutsuz cok uzuluyorum cani yanmasin diye verdim ilacida:KK43:(

aşı ayrıca toplu koruma yöntemi bence aiı yaptırmayanlar çoğaldıkça hastalıklarda çoğalıcak hele ki sürekli yabancı göç alan bi ülke haline geldik ki sorma

Canım ben çok araştırdım, delil var olmaz olur mu, zaten en büyük delil prospektüsleri. Ben hepsini inceledim tek tek, birçok yabancı bağımsız çalışma okudum bununla ilgili. Tek tek kendim çeviri yaptım.Avrupa'daki ülkelerin aşı takvimlerini inceledim. Aşı firmalarının incelemeleri kısa süreli, uzun vadede ne olacağını incelememişler. Ben zaten aşıya karşı değilim, içinde DNAmıza zarar verecek yardımcı maddelerin kullanılmasına karşıyım. teşekkür ederim canım, hepimizinkine inşallah

Canim benim aşıyı savunanlarin elinde olumden ve sakatliktan kurtulan milyonlarca cocuk var benim anneannemler zamani nelwr neler yaşamışlar. Uzun vadeye gelince bizlerde olduk!! Ne oldu?? Ayrıca çocuğun tüberküloz ya da başka bir hastaliga yakalansa o ilaçlar da neler var tek tek bakıp mi verdireceksin çocuğa. Asıl tehlike onlar. Ayrıca aşı hastaligi kisiden armaktan çok o hastaligin toplumda yayilmasini onlemek için ortaya çıkan bişi. Diyelim cocugunuzun arkadasi dizanteri ve ailesi asiya karsi ilavlara karşı siz bu cocukla kendi cocugunuzun gezmesini istermisiniz???

Tabiiki karar sizin yavrusunu en iyi anne düşünür sevgiler...
aşı ayrıca toplu koruma yöntemi bence aiı yaptırmayanlar çoğaldıkça hastalıklarda çoğalıcak hele ki sürekli yabancı göç alan bi ülke haline geldik ki sorma

Kesinlikle bu göç olayı iyice korkutuyor. Velev ki İtalya bile aşı vurdurmayan ailelere ceza yagdiracagini açıkladı. Şahsen aşısız çocukları pimi çekilmiş bomba olarak görüyorum.

X