2017 EKİM Anne adayları

Mamayi bu kadar kolay tavsiye ediyorsunuz tıpkı sizin gibi tavsiyede bulundular bana suan sadece mama ile besleniyoruz ve ben strestsn giden sutumu getirmeye calisiyorum ki gelirse getirdigim yontemi buraya yazacagim. Doyup duymadığını cisli bezinden anlayabilirsiniz. Sizin agziniza hortumla su dayasalar mecbur icersibiz degil mi ? Sizin uyguladiginiz yontemde o sekilde bence. Yanlis anlamayin mamadan yana coj yanim yandi baskalarida benim dustugum duruma dussun istemiyorum

Lekelenmede olmadi bende yaa acaba kansizliktan mi diyorum obur turlusunu dusunmek dahi istemiyorum:deli:
Sanmam ama bazıları hic adet olamiyor yani emziren kadınlarda adet düzensizliği cok çok normal... Aman inşallah canım allah isteyene versin bizede zamanlı nasip etsin :KK66:

Sanmam ama bazıları hic adet olamiyor yani emziren kadınlarda adet düzensizliği cok çok normal... Aman inşallah canım allah isteyene versin bizede zamanlı nasip etsin :KK66:
Minipanda Minipanda regli mi o da ne! Tamamen unuttum. 3,5 aylık olduk akıntı bile nasıldı hatırlamıyorum. Dr da emzirmeden kaynaklı dedi

Amin amin :) ya lohusalik bitince oldum bi simdi bir daha olmam lazim hani olmamis olsam diycem ki hic olmuyorum o zamanda kafamrahat olurdu:süslü:

Mamayi bu kadar kolay tavsiye ediyorsunuz tıpkı sizin gibi tavsiyede bulundular bana suan sadece mama ile besleniyoruz ve ben strestsn giden sutumu getirmeye calisiyorum ki gelirse getirdigim yontemi buraya yazacagim. Doyup duymadığını cisli bezinden anlayabilirsiniz. Sizin agziniza hortumla su dayasalar mecbur icersibiz degil mi ? Sizin uyguladiginiz yontemde o sekilde bence. Yanlis anlamayin mamadan yana coj yanim yandi baskalarida benim dustugum duruma dussun istemiyorum
unuttun mu acaba mamadan yana senden daha fazla dertli oldugumu?
konusmustuk burada.
bende emziremiyorum hatirlarsan.
bebek kilo almiyorsa deneyebilirsin dedim. toksa zaten icmez.
ben o duruma cok dustum.
ve ayrica suya doymussam agzima hortum koysalar icemem.
yanlis anlamadim zaten biliyorum konusmusduk seninle bu konulari. senden daha cok sey yasadim.
getirmeye calisdigin yontemde pazartesi konuscam hastaneyle demisdin haberini bekliyordum var mi gelisme acaba?

Kizlar bugun asi olacak kizim su 4lu asidan atesi cikti mi sizin bebeklerin gitmeden calpol vereyim mi??

unuttun mu acaba mamadan yana senden daha fazla dertli oldugumu?
konusmustuk burada.
bende emziremiyorum hatirlarsan.
bebek kilo almiyorsa deneyebilirsin dedim. toksa zaten icmez.
ben o duruma cok dustum.
ve ayrica suya doymussam agzima hortum koysalar icemem.
yanlis anlamadim zaten biliyorum konusmusduk seninle bu konulari. senden daha cok sey yasadim.
getirmeye calisdigin yontemde pazartesi konuscam hastaneyle demisdin haberini bekliyordum var mi gelisme acaba?
Ay unuttum o zaman kusura bakma valla mama yi kim oneririyorsa kiziyorum cok ozur dilerim . Ne yaşadığmi sende biliyorsun alinma bana canim bizim yasadiklarimizi yasamasinlar istiyorum. Basladim sutum geldi ama cogalma yok sabirla yapiyorum biberonu unuttuk galactago diye bir damla varmis onu al dedi kadin . En azindan iyi haber memeyi reddetmiyor bosta olsa emiyor. Ve azda olsa sutum geldi . Simdi is cogaltmakta

X