- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.781
sadece terramicyn krem sürdük antibiyotikli göz kremiymiş 2 gün üsttren 2 gün çektirerekKizlar sunnetten sonra antibiyotik kullandiniz mi bize vermediler hicbisey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece terramicyn krem sürdük antibiyotikli göz kremiymiş 2 gün üsttren 2 gün çektirerekKizlar sunnetten sonra antibiyotik kullandiniz mi bize vermediler hicbisey
dil bağı yok dimiYok cnm almıyor
Ben çok istedim emsin diye ama yok emmedi cnm benim kız memede oyalanmayi seviyor yavaş yavaş emiyobnmkide 3 aydr almıodu ben işe başladm aynı gün emzik müptelası oldu şimdi bn varkemde emziği alıo hayta uyucağı zaman emzik aranıo
Anlamadım cnmdil bağı yok dimi
doymadigini dusunuyorsan bikere mama vermeyi deneyebilirsin. ac degilse zaten icmez,icsede kusar.Ben çok istedim emsin diye ama yok emmedi cnm benim kız memede oyalanmayi seviyor yavaş yavaş emiyo
dil bağı diye bişey var bebek emmekte zorlanıo o olunca problemi yanlış mı anladm bilmiyorum geriye dönük okuyamadm ama emmede sıkıntısı varsa bi bak netten nasl bişey olduğunaAnlamadım cnm
Ve oda ona kilo aldırmıyor. Senn melek kaç aylık oldu?Ben çok istedim emsin diye ama yok emmedi cnm benim kız memede oyalanmayi seviyor yavaş yavaş emiyo
Vallahi cnm aç olduğunu düşünmüyorum çünkü verince reddediyor mesela biraz önce verdim istemedi çok emdiği için de sütu geri kustu
Bakayım bir cnmdil bağı diye bişey var bebek emmekte zorlanıo o olunca problemi yanlış mı anladm bilmiyorum geriye dönük okuyamadm ama emmede sıkıntısı varsa bi bak netten nasl bişey olduğuna
3 aylık oldu cnm dun herkes bana kızıyor zaten kilo o kadar önemli değil iyi almış diyorlar ama bilmemVe oda ona kilo aldırmıyor. Senn melek kaç aylık oldu?
:) bebişleri anlamak zor bnmki bazen emsiği istşo emziği veriyorum kendi kendine emerken uyuyo dalmaya yakında pıt die atıo ağzından bazen salla salla uyumuo biraz küçükken memeden başka yerde uyumazdı şimdi meme de uyumuo emme süresi kısaldı dalmasına yetmio sanırım önceden tok olsa da emiodu şimdi doyduysa imkansız almıo memeyiVallahi cnm aç olduğunu düşünmüyorum çünkü verince reddediyor mesela biraz önce verdim istemedi çok emdiği için de sütu geri kustu
Bakayım bir cnm
(Baktım cnm öyle birşey yok çok şükür bence benim kız değişik bazen uykusu gelince emmek istemez bazen memede uyumak ister bazen salla yarak uyuyo bazen pispisliyorum ay çözemedim gitti vallahi bakalım nolacak hayırlısı
3 aylık oldu cnm dun herkes bana kızıyor zaten kilo o kadar önemli değil iyi almış diyorlar ama bilmem
Molfix 3 numara kullaniyoruz biz cok asiri kaka yapmadigi surece tasmiyor kesinlikle ben memnunum. Prima da denedim pisik yapti bizde.Hangi bebek bezini kullanıyorsunuz kızlar sleepy kullanan var mı ?
Pampers Premium care ... Muthis bisiy, ne pişik ne sızdırma.Hangi bebek bezini kullanıyorsunuz kızlar sleepy kullanan var mı ?
Benim de bu ay hep lekelenme oldu ama adet olamadım aslinda hafif korku bendede var :)Kizlar 6 gundur reglim gecikti bu normalmidir yaa cok korkuyorum(
Ben kullanıyorum cnmHangi bebek bezini kullanıyorsunuz kızlar sleepy kullanan var mı ?
Memnun musun canımBen kullanıyorum cnm
Prima kullanıyorum normalde ama anneannemiz huggies erkekler icin almis. Sizdiriyor sabaha kadar.Hangi bebek bezini kullanıyorsunuz kızlar sleepy kullanan var mı ?
Molfix 3 numara kullaniyoruz biz cok asiri kaka yapmadigi surece tasmiyor kesinlikle ben memnunum. Prima da denedim pisik yapti bizde.
Pampers Premium care ... Muthis bisiy, ne pişik ne sızdırma.
Ben kullanıyorum cnm
Bnde canbebe kullanıyorum sızdırma pişik hiç olmadı ama değiştirmek istiyorum koku yapıyor sankiPrima kullanıyorum normalde ama anneannemiz huggies erkekler icin almis. Sizdiriyor sabaha kadar.
Lekelenmede olmadi bende yaa acaba kansizliktan mi diyorum obur turlusunu dusunmek dahi istemiyorumBenim de bu ay hep lekelenme oldu ama adet olamadım aslinda hafif korku bendede var :)