2017 EKİM Anne adayları

Vallahi cnm aç olduğunu düşünmüyorum çünkü verince reddediyor mesela biraz önce verdim istemedi çok emdiği için de sütu geri kustu

dil bağı diye bişey var bebek emmekte zorlanıo o olunca problemi yanlış mı anladm bilmiyorum geriye dönük okuyamadm ama emmede sıkıntısı varsa bi bak netten nasl bişey olduğuna
Bakayım bir cnm
(Baktım cnm öyle birşey yok çok şükür bence benim kız değişik bazen uykusu gelince emmek istemez bazen memede uyumak ister bazen salla yarak uyuyo bazen pispisliyorum ay çözemedim gitti vallahi bakalım nolacak hayırlısı
Ve oda ona kilo aldırmıyor. Senn melek kaç aylık oldu?
3 aylık oldu cnm dun herkes bana kızıyor zaten kilo o kadar önemli değil iyi almış diyorlar ama bilmem

Son düzenleme:
Vallahi cnm aç olduğunu düşünmüyorum çünkü verince reddediyor mesela biraz önce verdim istemedi çok emdiği için de sütu geri kustu

Bakayım bir cnm
(Baktım cnm öyle birşey yok çok şükür bence benim kız değişik bazen uykusu gelince emmek istemez bazen memede uyumak ister bazen salla yarak uyuyo bazen pispisliyorum ay çözemedim gitti vallahi bakalım nolacak hayırlısı

3 aylık oldu cnm dun herkes bana kızıyor zaten kilo o kadar önemli değil iyi almış diyorlar ama bilmem
:) bebişleri anlamak zor bnmki bazen emsiği istşo emziği veriyorum kendi kendine emerken uyuyo dalmaya yakında pıt die atıo ağzından bazen salla salla uyumuo biraz küçükken memeden başka yerde uyumazdı şimdi meme de uyumuo emme süresi kısaldı dalmasına yetmio sanırım önceden tok olsa da emiodu şimdi doyduysa imkansız almıo memeyi

Molfix 3 numara kullaniyoruz biz cok asiri kaka yapmadigi surece tasmiyor kesinlikle ben memnunum. Prima da denedim pisik yapti bizde.

Pampers Premium care ... Muthis bisiy, ne pişik ne sızdırma.

Ben kullanıyorum cnm

Prima kullanıyorum normalde ama anneannemiz huggies erkekler icin almis. Sizdiriyor sabaha kadar.
Bnde canbebe kullanıyorum sızdırma pişik hiç olmadı ama değiştirmek istiyorum koku yapıyor sanki

X