- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.761
Kızlar benim kız geçen ay 4720 idi bu ay 5100 çıktı ebe mamaya gerek yok diyo kılo o kadar da önemli değil diyor moralim bozuldu geçen ay daha iyi almıştı 740 gram. Bu ay 400 bile değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sütun yetiyor mu? sen kendin fark edersin, kilo alımı az gibi yetmiyorsa mama takviye yapmakta ne gibi bir zarar var anlamadım...Sağlık ocağına ben aşı dışında gitmediğim için bilemiyorum ebeleri, bebeğin kendi özel doktoru ne diyor bu duruma?Kızlar benim kız geçen ay 4720 idi bu ay 5100 çıktı ebe mamaya gerek yok diyo kılo o kadar da önemli değil diyor moralim bozuldu geçen ay daha iyi almıştı 740 gram. Bu ay 400 bile değil
Ama kilo olayi gittikce azalir bunu unutma sinirin altı çıkmış ama mama cidden care değil sen hep emzirKızlar benim kız geçen ay 4720 idi bu ay 5100 çıktı ebe mamaya gerek yok diyo kılo o kadar da önemli değil diyor moralim bozuldu geçen ay daha iyi almıştı 740 gram. Bu ay 400 bile değil
Canım benim de sınırda geziyordu hep. Bu ay 650g almış. Ben takip edip arada mama vermek istiyorum. 30luk mama yapıp gün içinde iki üç kez içerse vereceğim. Seni anlıyorum resmen üç ayda toplam 1500g aldı bebeklerimiz. Evet sınırda değerler ama insanın içi elvermiyor. Yeterince mama vermemeye direndiğimi düşünüyorum. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Gece gündüz gak guk meme verdim.Kızlar benim kız geçen ay 4720 idi bu ay 5100 çıktı ebe mamaya gerek yok diyo kılo o kadar da önemli değil diyor moralim bozuldu geçen ay daha iyi almıştı 740 gram. Bu ay 400 bile değil
Kızlar benim kız geçen ay 4720 idi bu ay 5100 çıktı ebe mamaya gerek yok diyo kılo o kadar da önemli değil diyor moralim bozuldu geçen ay daha iyi almıştı 740 gram. Bu ay 400 bile değil
Doyuyor mu sen daha iyi bilirsin her emzirisinde saldirir gibi emiyorsa gercekten cok acikiyo demektir. Bende doymuyo geceleri ondan uyumuyo diye biraz mama deneyim dedim yok yine uyumadi alistigi icin sanirim o saatler uyanik durmaya. Senin yapman gereken sutun kalitesini artirmak buda dogal bal yiyerek oluyormus kereviz yeyince oluyormus bilgin olsun. Bu arada bali aksamlari yemek gerekiyoKızlar benim kız geçen ay 4720 idi bu ay 5100 çıktı ebe mamaya gerek yok diyo kılo o kadar da önemli değil diyor moralim bozuldu geçen ay daha iyi almıştı 740 gram. Bu ay 400 bile değil
Canım sütun yetiyor mu? sen kendin fark edersin, kilo alımı az gibi yetmiyorsa mama takviye yapmakta ne gibi bir zarar var anlamadım...Sağlık ocağına ben aşı dışında gitmediğim için bilemiyorum ebeleri, bebeğin kendi özel doktoru ne diyor bu duruma?
Ama kilo olayi gittikce azalir bunu unutma sinirin altı çıkmış ama mama cidden care değil sen hep emzir
Canım benim de sınırda geziyordu hep. Bu ay 650g almış. Ben takip edip arada mama vermek istiyorum. 30luk mama yapıp gün içinde iki üç kez içerse vereceğim. Seni anlıyorum resmen üç ayda toplam 1500g aldı bebeklerimiz. Evet sınırda değerler ama insanın içi elvermiyor. Yeterince mama vermemeye direndiğimi düşünüyorum. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Gece gündüz gak guk meme verdim.
Canım bebegin zaten minyon doğdu bianda çok kilo almasını bekleyip üzme kendini. Aç değilse mamayı zaten yemeyecektir için rahat etsin istiyorsan deneyebilirsin emzirdikten sonra.
İlk ay hiç süt ve süt ürünü yemedim bu ay çok yedim sürekli süt içiyorum Kakamız sümüksü bende yememeye karar verdim günde 4 5 kez kaka yapıyor hiç öyle saldırarak emmez hatta gece zorla 4 5 dk emerse öyle iştahlı bı bebek değil zaten bide biberon almıyor midesi bulanıyor yoksa bı kaç kez sutumu şagdim gece goguslerim ağrıyor emmiyo gündüzde memede uyuyo iştahlı emmiyo bilmiyorum ki mama vermek istemiyorum doymayan çocuk ağlamaz mi ben sürekli emziriyorum bide büyük insan gibi gazimiz var o kadar çokDoyuyor mu sen daha iyi bilirsin her emzirisinde saldirir gibi emiyorsa gercekten cok acikiyo demektir. Bende doymuyo geceleri ondan uyumuyo diye biraz mama deneyim dedim yok yine uyumadi alistigi icin sanirim o saatler uyanik durmaya. Senin yapman gereken sutun kalitesini artirmak buda dogal bal yiyerek oluyormus kereviz yeyince oluyormus bilgin olsun. Bu arada bali aksamlari yemek gerekiyo
Anladim canim 4 5 dk cok az emme suresi icin benim kizimda uyuyor gogsumde ama birakmiyorum tekrar uyanip emiyor boyle boyle devam ediyo emmeye bende onunla beraber basinj bekliyorum demek ki senin kizinda biraz caba istiyo birde sut ve sut urunleri olan seyleri yemeden dene 1 hafta boyunca kakasi düzeliyor mu bak belkide ondan almiyor kilo cunku vucutlari yabanci madde olarak algiliyormusİlk ay hiç süt ve süt ürünü yemedim bu ay çok yedim sürekli süt içiyorum Kakamız sümüksü bende yememeye karar verdim günde 4 5 kez kaka yapıyor hiç öyle saldırarak emmez hatta gece zorla 4 5 dk emerse öyle iştahlı bı bebek değil zaten bide biberon almıyor midesi bulanıyor yoksa bı kaç kez sutumu şagdim gece goguslerim ağrıyor emmiyo gündüzde memede uyuyo iştahlı emmiyo bilmiyorum ki mama vermek istemiyorum doymayan çocuk ağlamaz mi ben sürekli emziriyorum bide büyük insan gibi gazimiz var o kadar çok
Canim kasikla ya da şırıngayla denesenİlk ay hiç süt ve süt ürünü yemedim bu ay çok yedim sürekli süt içiyorum Kakamız sümüksü bende yememeye karar verdim günde 4 5 kez kaka yapıyor hiç öyle saldırarak emmez hatta gece zorla 4 5 dk emerse öyle iştahlı bı bebek değil zaten bide biberon almıyor midesi bulanıyor yoksa bı kaç kez sutumu şagdim gece goguslerim ağrıyor emmiyo gündüzde memede uyuyo iştahlı emmiyo bilmiyorum ki mama vermek istemiyorum doymayan çocuk ağlamaz mi ben sürekli emziriyorum bide büyük insan gibi gazimiz var o kadar çok
Uğraşıyorum cnm memeyi bırakıyor sonra geri veriyorum bende tatlı ki ağzını iyice sıkıp almayana kadarAnladim canim 4 5 dk cok az emme suresi icin benim kizimda uyuyor gogsumde ama birakmiyorum tekrar uyanip emiyor boyle boyle devam ediyo emmeye bende onunla beraber basinj bekliyorum demek ki senin kizinda biraz caba istiyo birde sut ve sut urunleri olan seyleri yemeden dene 1 hafta boyunca kakasi düzeliyor mu bak belkide ondan almiyor kilo cunku vucutlari yabanci madde olarak algiliyormus
Siringayla hiç denemedim cnm uyurken yutkunmuyo kasikla verirsen gündüz de her fırsatta emziriyorum bak biraz önce uyumak uzereydi verdim emmedi bilmiyorum ki biri buradan bal dedi aldırdım hemenCanim kasikla ya da şırıngayla denesen
Canım emzik alıyor mu bebeğinUğraşıyorum cnm memeyi bırakıyor sonra geri veriyorum bende tatlı ki ağzını iyice sıkıp almayana kadar
Siringayla hiç denemedim cnm uyurken yutkunmuyo kasikla verirsen gündüz de her fırsatta emziriyorum bak biraz önce uyumak uzereydi verdim emmedi bilmiyorum ki biri buradan bal dedi aldırdım hemen
Yok cnm almıyorCanım emzik alıyor mu bebeğin
Yok canım bizede vermedi sadece fitil vermişti onuda 3 bölüp verdim bir kere okadarKizlar sunnetten sonra antibiyotik kullandiniz mi bize vermediler hicbisey
Belki emzikten dolayı az emiyordur dedim canım benim kızımda bu ay az kilo almış farkettim ki çok fazla emziğe düşkün olmuş 3 gündür vermiyorum bıraktık ve emzirme sürem uzadı artık daha fazla emiyorYok cnm almıyor
2 gunde bir bazen 3 gunude buluyor persembe yapti dun ve bugun yapmadi meselaKızlar bebişlerinizin hergün büyük tuvaletı ni yapiyormu benimki 3 gündür yapmıyor neden acaba
Benimki geçen hafta bi hafta boyunca yapmadı ama rahatsız olmadı bu hafta her gün yapıyor bazen iki üç defa kafasına göre takılıyor bazen 3 gün yapmıyor bi değişikKızlar bebişlerinizin hergün büyük tuvaletı ni yapiyormu benimki 3 gündür yapmıyor neden acaba
Yok canım bizede vermedi sadece fitil vermişti onuda 3 bölüp verdim bir kere okadar
bnmkide 3 aydr almıodu ben işe başladm aynı gün emzik müptelası oldu şimdi bn varkemde emziği alıo hayta uyucağı zaman emzik aranıoYok cnm almıyor