2017 EKİM Anne adayları

Günaydın kızlar benim oğlumun başı çok terliyor ense bölgesi ozellikle. Emerken ge geceleri hep terli. Geceleri üzerini ince örtüyorum artık ama yine değişmedi. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba.

Günaydın kızlar benim oğlumun başı çok terliyor ense bölgesi ozellikle. Emerken ge geceleri hep terli. Geceleri üzerini ince örtüyorum artık ama yine değişmedi. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba.
ben sabah kendi yastığıma yatırmıştım bi kaldırdım yastık su olmuş

Siz yesillik uiyince oluyo.yesil sogan ıspanak vs.ben yiyince bebegin kakasi yesil olmustu.ama laktaz alerjisi oldugunda daha degisik bi yesil küf rengi gibi.bunu farkedersiniz zaten.emin olun her yeşil renk kafanzi karistrmasn kizlar
bnmki günde 1 kere yapıo onuda ben göremiyorum bi haftadır nasıl yapıo acaba :KK70:

Canım bende de aynı gece kafa kısmına müslin koyup emzirdikçe değişiyorum el ve ayakta da terleme başladı dr a sorcam neden acaba

Canım bende de aynı gece kafa kısmına müslin koyup emzirdikçe değişiyorum el ve ayakta da terleme başladı dr a sorcam neden acaba
Benimki de aynı. Dr a sordum bebeklerin genelinde var o ya dedi geçti. Yatak bile sırılsıklam oluyor. Mini havlulardan almıştım onu koyuyorum artık. Havlu emiyor terini.
Kıyafet değiştirmeye uğraşırsam bütün uykusu kaçıyor

Benimde oglum ayni uzun emiyor ve ensesi terliyor. Sirti cok terliyse degistiriyorum. Yoksa mecbur uyutuyorum oyle bende ince ortuyorum ustunu. Bizim oda sicakligimiz 25 derece cok mu geliyor ki acaba sizin nasil?

Kizlar arada kuru oksuruyor sanki.
Bunu arastirdim canim benim kizimda da goruyordum. Sebebi evler kaloriferli oldugundan nem kalmiyormus bebeklerin bogazi burnu kuruyormus. Bende buhar makinesi yok cokta saglikli gelmiyor o bana herneyse gece su isiticisinda suyu kaynattim uyudugumuz odaya getirdim kapagini actim buhar ciksin diye birde sabah yaptim bugun oksurdugunu duymadim :)

Bunu arastirdim canim benim kizimda da goruyordum. Sebebi evler kaloriferli oldugundan nem kalmiyormus bebeklerin bogazi burnu kuruyormus. Bende buhar makinesi yok cokta saglikli gelmiyor o bana herneyse gece su isiticisinda suyu kaynattim uyudugumuz odaya getirdim kapagini actim buhar ciksin diye birde sabah yaptim bugun oksurdugunu duymadim :)
Bende benimkni pek calistirmiyorum bari arada bir çalıştıralım. Ya kalorifer besik yuzunden yatagin oraya sıkıştı o yuzden su koysam yatak mahvolur. Ben makine calistircam maalesef :) ama doktor soğuk hava ufurenleri oneriyor :KK66:

Benim bebişde öyle canım çok terliyor. Doktorumuz normal benim çocuklarımda böyleydi dedi. Çevremdeki herkeste normal diyor. İnşallah öyledir

Hanimlar oyun halisi aldiysaniz isim paylasir misiniz bir de memnun kaldiniz mi?
Benim oğluma aldığım Fisher Price Yağmur Ormanı Üçü Bir Arada Jimnastik Merkezi olarak geciyor. Cok hosuna gitti. Piyanolu vardi onda bebekler korkuyormus diye duydum o yuzden bunu sectim. Cingirak kumas cesit oyuncakları var. Aslan var şarkı soyluyor. Benim oglumun pek dikkatini cekmedi ama asılı olan oyuncaklari cok sevdi

Bende Çankırı kaya tuzları var gece labbasi da var ondan kullanıyorum 2 hafta oldu çok faydasını gördüm

Kizlarr acil yardım ankarada heyet raporu alan varmi bildiginiz bi yer baglum tip merkezi veriyomus ama artik en cok 21 gunmus 500 lira bundan baska bilginiz varsa lutfen acil yazarmisiniz :KK43:

X