2017 EKİM Anne adayları

Ben ilk oğlanı 6 aylık yaptırdim canım onda da lokal yapıldı, 7 sene sağlık sektöründe çalışmışlıgım var ve tecrübeli yerlerde genel anestezi sunnette 1 yaş üstünde yapılıyor..Şimdi yine kolaya kaçan uygulamalar çıkardılar , ben minicik bebeğimi sünnet gibi basit bir işlem için bensiz, soğuk ameliyathanede yatarken düşünmek bile istemem açıkçası... Allahım hepimizin evlatlarının sağlıklarını korusun,amin...

sakın tek bırakma bizimki 15 günlükken lokal anesteziyle oldu ama tek bıraktığım için öok pişman olmuştm kaç hafta korkuyla sıçradı ysvrum

Saol canım çok teşekkür ediyorum bakayım bir dediğine. Dediğin gibi o kadar çeşit varki insan seçemiyor. Birde bulunduğum yerde imkanlar sınırlı netten alacağım.

Diğer arkadaşında anlattığı gibi 16 günlüktu sünnet ettirdik 15 dakka sürdü odasında yaptı sadece uyusturuyorlar o bolgeyi bizde yaninday dik sen bilirsin ama başka yerede bak istersen

sakın tek bırakma bizimki 15 günlükken lokal anesteziyle oldu ama tek bıraktığım için öok pişman olmuştm kaç hafta korkuyla sıçradı ysvrum

Tmm kizlar cok sagolun eve gelip yapanlara yaptiririm o zmn daha iyi olur ya masa kurup lokalle yapiyolarmis tek birkmk istemiyorum bende

Kızlar ya salgın varmış çok dikkat edin. Günlerdir perişan haldeyiz. Buraya da yazmıştım biz ilk haftalardan geziyoruz diye. Hep açık hava, sakin cafeler falandı gezmelerimiz. Hiç hastalanmadık ama 10 gün evvel ev ziyaretine gittik ve çocuklar vs çok kalabalıktık, ertesi gün yine benim evimde bebek görme ziyareti vardı. Sonraki gün oğlum çok fena hasta oldu. Sakınan göze çöp batar diye kasmayayım dedim, tuttum kendimi ama keşke kucaktan kucağa müsade etmeseydim. Öksürük ile başladı, ardından hırıltı, ishal kusma derken akut bronşit olmuş yavrum. Hastanedeyken kaka yaptı çok değişik geldi bana hemen tahlile gönderdik. Enfeksiyon çıktı.
Bronşit kakada enfeksiyonda yaparmış. O kaka anında pişirdi popoyu. Doğduğundan beri hep su pamuk kullandım hiç pişik olmazken tek bir kaka yakmış resmen.
Şimdi eve makina aldık günde 6 defa ilaçlı buhar veriyoruz burnuna. 2kez Antibiyotik, 3kez ishal ilacı, 1probiyotik, 1 d vitamini, 1 kan ilacı, arada serum fizyolojik derken harap olduk. Hemen geçsin gitsin hastalığı ya. Annelik gerçekten Kaya gibi güçlü olmakmış, eşimin bile sinirleri yıprandı ağladı, ben kendimi zor tutuyorum ona da moral vermeye çalışıyorum. Rabbim hiç bir bebeği çocuğu hastaneye düşürmesin, şifa versin inşaAllah

Ahh canım ya çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyilessin kuzucuk, dualarımda olacaksınız..

Kar yağmadı bu sene mikroplar iyice üredi yakın bir arkadaşımın kızı da domuz gribi olmuş çok üzgündü,Allahim şifa versin.

Bizim cumartesi aylık kontrolümüz var rota virus aşısınida yaptırırız galiba ama salgınlardan hastaneye gitmeye korkuyorum valla

Canım geçmiş olsun Rabbim bebeğine şifa versin inşaallah nasıl değişik kaka yaptı dün benimde çok ve yeşildi ondan sordum

Hanimlar merhaba kizim 2 ay 9 gunluk. Bugun gezmeye gittik avm ye eve dönerken arabada eve gidene kadar kahkahalar atti tabiki videoya cektim :) cok guzel bir duygu o guldukce icim eridi resmen. Sizlerle paylasmak istedim :)

Çok sağ ol. Rabbim arkadaşının bebeğine de şifa versin.
Gitme bence. Sözde özele gidiyoruz ama tıklım tıklımdı. Danışma bile muayene sırası vermeden önce 12kişi var bekleyen diye uyardı. 3,5 saat bekledik. Sağlık ocağına git. Biz 2.ayında öyle yaptık. Orda da hasta çok tabi. Ben bebeği arabada beklettim, hemşire müsait olunca gidip getirdim. Çok havasız heryer.

Canım geçmiş olsun Rabbim bebeğine şifa versin inşaallah nasıl değişik kaka yaptı dün benimde çok ve yeşildi ondan sordum
Amin. Sağ ol canım.
Yeşil kaka ve miktarı korkulacak bişey değil. Sen Demir ağırlıklı bişey yemişsindir dr um öyle diyor.
Kakası sümüksüydü. Önceden bende sümüksü ne ki diyordum ama olunca anlıyormuşsun. Böyle bezi açtığında teninden beze sünen parçalar vardı uzunca. Bezde kalan kakalar çok suluydu.

Kızlar merhaba. Bebeğim 2.5 aylık. 2 saatte bir sadece 3-4 dk emiyor. Doyuyor mudur? Bu süre bana çok az geliyor.

ah yavrum kıyamam yaa bizimkide öksürüo babasından bulaştı ilerlermi acaba sanki bugün biraz daha ii ama kaka nasıldı bizde de olursa biliyim bnmkinin kakasında 2 gündür o beyaz partiküller yok pürüzsüz besin tamamen emdiği bi kaka ishal mi oluo acaba

ay bizde cmt gidicez rota için çocuk öksirüo o halde götüresim yok sahte boğmaca vsrmış domuz gribi varmış hastaneler iice mikrop yuvası sağlık ocağında da yarın kilo kontrolü vardı getirmicem tartılınca hbaer veririm hasta çocuk dedim tamam dediler

Bizim buralarda sağlık ocaklari çok daha fena çok bekletiyorlar sıra oluyor biz aşı dışında gitmiyoruz sağlık ocaklarina.
Aradım şimdi çağrı merkezinden randevu aldim sabah 9 da en erken ilk randevuyu çok kalabalık başlamadan daha iyi oluyor bizim gittigimiz hastanede randevusuz çok bekletiyorlar ama randevum varsa saatinde giriyoruz.
Yine de her şartta rabbime emanetiz..
Sağ salim şu kışı bir atlatsak..

Bizim buralarda sağlık ocaklari ayrı felaket, yine Medicana bir nebze daha iyi, bakalım mecbur gidicez sabah ilk randevuyu aldım sende öyle yap sabah erken git..Geçen cumartesi fotoğrafçı eşimi aradı albüm hazır gelip alabilirisiniz diye esim sabah erken 10 gibi gitti bombostu hastane dedi yine de şans meselesi tabi herzaman aynı olmaz..

İnşaAllah ilerlemez canım. El kadar bebek ilaç verirken ne diller döküyorum var ya. İstemiyor, Her biri yarım saat sürüyor.
İshal olabilir ama bez sayısı önemli. En önemlisi de içindeki birkaç parçanın sümük gibi sünüyor olması. Temizleme sırasında kullandığın pamuğu beze sürüp kaldır anlarsın. İnşaAllah yoktur tabi.
Aynen, sabahları gitmek daha iyi. Bundan sonra bende öyle yapıcam.

Ablam bir hastanede dr asistanı. Tüm doktorlar diyormuş yeni hastalıklar türedi diye. Dışardan göç durumları bunda çok etkili tabi.

Sümüksü kaka siz süt ürünü tüketince de olurmuş arada benim kizda oluyor bu kadar büyütmeyin bence normal yani süreklilik arzederse korkun

Sümüksü kaka siz süt ürünü tüketince de olurmuş arada benim kizda oluyor bu kadar büyütmeyin bence normal yani süreklilik arzederse korkun
Canım biz tahlile gönderdik lökosit 7-8 çıktı. 10gün ilaç kullanıp tekrar tahlil yapılacak. Kokusu da değişikti bizimkinin.
Süt ürünleri tüketince oluyorsa demek ki seninkinin süt ürünlerine alerjisi var.

Şu dışardan göç olayına cildiriyorum ne kadar hastalik türemiş birde aşısız kaç bin çocuk var dışarıda????
Bu ara benim kizimda da bi mide hazımsızlığı var agzindan su geliyor arada .

Bizimkide sümüksü yapiyor ama hergun kaka yapmadığı için oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…