- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.561
kizlar mutlu yillarr.
evlatlarinizla saglikli mutlu nice yillar dilerimm
evlatlarinizla saglikli mutlu nice yillar dilerimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar dun benim kanamam oldu regli oldum sandim ama bugun hic bisey yok bu arada hem regli olmam icin erken hemde rengi kipkirmizi idi. Dikislerimde bi sıkıntı mı var cok korkuyorum
Iliskide aci hissediyordum ama kanama olmamisti bilemiyorum korkuyorum sanki dikislerde sorun var bu kanamada olunca hepten korktumDikislerle ilgili olsa aci da hissederdin bence ya
İlişkide ağrı bende de var normal değil mi acaba kanama anormal bi durum enfeksiyonda olabilirIliskide aci hissediyordum ama kanama olmamisti bilemiyorum korkuyorum sanki dikislerde sorun var bu kanamada olunca hepten korktum
Çok fazla ise dr a git bence. Dikişlerden olduğunu sanmam çünkü çok zaman oldu artık. Hem Dikişten Kanasa iltihaplı gibi kanar. Dr a git için rahat etsin.Iliskide aci hissediyordum ama kanama olmamisti bilemiyorum korkuyorum sanki dikislerde sorun var bu kanamada olunca hepten korktum
Acı Normalmiş. Uzun süredir kanka takıldığımız içinmiş o ağrı zamanla geçecekmiş ama emzirdiğimiz sürece az da olsa acıtacakmış. Çünkü emzirmek vajinal kuruluk yapıyormuş. Dr bana sedoxx mu ne tam hatırlamıyorum bir markanın jelini yazdı.İlişkide ağrı bende de var normal değil mi acaba kanama anormal bi durum enfeksiyonda olabilir
Gayet temiz kipkirmizi kandi o yuzden bu adet degil dedim sadece 1gun surdu ve 2 gunluk pedi kirletecek kadardi ogun iloskide oldu ve zorlandigim icin kesin dikisler diyorum randevu aldim gidecegim dr a. Ben dogumdan sonra daha kolay olur hersey saniyordum ama hersey tam tersiÇok fazla ise dr a git bence. Dikişlerden olduğunu sanmam çünkü çok zaman oldu artık. Hem Dikişten Kanasa iltihaplı gibi kanar. Dr a git için rahat etsin.
Acı Normalmiş. Uzun süredir kanka takıldığımız içinmiş o ağrı zamanla geçecekmiş ama emzirdiğimiz sürece az da olsa acıtacakmış. Çünkü emzirmek vajinal kuruluk yapıyormuş. Dr bana sedoxx mu ne tam hatırlamıyorum bir markanın jelini yazdı.
Merhaba. Bende ekim annesiyim yorumunuzu gorunce yazmak istedim. İhmal etmeyin kanamayi. Ben 46. Gun iliskiye girdim ertesi gun pedi dolduracak kadar kanamam oldu ilerleyen saatlerde pihtili ve coktu dediginiz gibi adet kani gibi değildi. Pedi yarim saatte doldurup tasiriyordu hemen acile gittim dikis yerim acilmis tekrar dikis attilar. Simdi yirmi gun gecmesine ragmen iliskiden korkuyorum ayni seyi yasiycam diye. Bizede haber verin muhakkakGayet temiz kipkirmizi kandi o yuzden bu adet degil dedim sadece 1gun surdu ve 2 gunluk pedi kirletecek kadardi ogun iloskide oldu ve zorlandigim icin kesin dikisler diyorum randevu aldim gidecegim dr a. Ben dogumdan sonra daha kolay olur hersey saniyordum ama hersey tam tersi
Cok gecmis olsun benim de dogumdan 2 ay sonra olmasina ragmen boyle olmasi sasirtti cok olmadi 2 tane gunluk pedi doldurcak kadardi ama iliskiden sonra oldugu icin dikislere bagliyorum anca carsamba gidecem hastaneye esimin isinden dolayi senin dedigin gibi bende korkar oldum iliskidenMerhaba. Bende ekim annesiyim yorumunuzu gorunce yazmak istedim. İhmal etmeyin kanamayi. Ben 46. Gun iliskiye girdim ertesi gun pedi dolduracak kadar kanamam oldu ilerleyen saatlerde pihtili ve coktu dediginiz gibi adet kani gibi değildi. Pedi yarim saatte doldurup tasiriyordu hemen acile gittim dikis yerim acilmis tekrar dikis attilar. Simdi yirmi gun gecmesine ragmen iliskiden korkuyorum ayni seyi yasiycam diye. Bizede haber verin muhakkak
Sizinki daha azmis buna sevindim:) evet belkide dikis yeri tahris olmustur en azindan krem vs verir. Sormayin ya esim de soguyacak diye ödüm kopuyor ama yine dikis yeri acilirsa diye de tereddutteyim. Ne zaman normale donecegiz acaba guya normal dogum yaptikCok gecmis olsun benim de dogumdan 2 ay sonra olmasina ragmen boyle olmasi sasirtti cok olmadi 2 tane gunluk pedi doldurcak kadardi ama iliskiden sonra oldugu icin dikislere bagliyorum anca carsamba gidecem hastaneye esimin isinden dolayi senin dedigin gibi bende korkar oldum iliskiden
Aynen yaa bu arada yeniden mi dikis attilar sana?Sizinki daha azmis buna sevindim:) evet belkide dikis yeri tahris olmustur en azindan krem vs verir. Sormayin ya esim de soguyacak diye ödüm kopuyor ama yine dikis yeri acilirsa diye de tereddutteyim. Ne zaman normale donecegiz acaba guya normal dogum yaptik
Canım seni diğer topikte etiketledim ama görmedin sanırım. Sana ikiz arabası soracaktım. Nasıl bişey tavsiye edersin. Hafif olsun istiyorum açıkcası :)Çok fazla ise dr a git bence. Dikişlerden olduğunu sanmam çünkü çok zaman oldu artık. Hem Dikişten Kanasa iltihaplı gibi kanar. Dr a git için rahat etsin.
Acı Normalmiş. Uzun süredir kanka takıldığımız içinmiş o ağrı zamanla geçecekmiş ama emzirdiğimiz sürece az da olsa acıtacakmış. Çünkü emzirmek vajinal kuruluk yapıyormuş. Dr bana sedoxx mu ne tam hatırlamıyorum bir markanın jelini yazdı.
Diğer topiğe ayda bir öylesine giriyorum rasgele okuyorum sayfaları. Bildirim gelmedi canım yada ben görmedim. İkiz arabalarda yeni modeller gelmiş ben işten çıktıktan sonra. O yüzden şu iyidir diyemiyorum. Hafif olarak bildiğim Chicconun baston modeli vardı çok hafif. Görümcem peş peşe çocuk yaptığı için o da joie marka ikiz arabası aldı çok da memnun ama chicco ya göre biraz ağır ama daha sağlamCanım seni diğer topikte etiketledim ama görmedin sanırım. Sana ikiz arabası soracaktım. Nasıl bişey tavsiye edersin. Hafif olsun istiyorum açıkcası :)
Bizimde oyle gece 4lere kadar oturuyoz göguste uyuyo birakiyorum uyaniyo 4te ne oluyosa uyuyo 8 yada 7 gibi ben uyanip emziriyorum uykuya devam ediyo 11 12 ye kada sonrasi parca pörçük. O yuzden emzige alistirmaya calisiyorum uykuya dalmasini kolaylastirsin diye. Simdi uyutmaya calisiyorum emzik verip besikte sallayarak insallah duzene girer. Yoksa onun yuzunden gece uyumadigi icin oglene kadar uyuyorum gunler verimsiz geciyoHanimlar bebisler biraz buyudugune gore uyku egitimi konusunda konusalim mi biraZ benim oglum gunduz uyuyup gece uyumuyo. Uyku duzenimiz hic yok kendi isterse uyuyo.gunduz bi yarim saat uyuyo bi bakiyorum 2 saat uyuyo . Oglum 2 ayi doldurdu artik gece uykularini duzene nasil koyabilirim siZce
Evet ne yazikki hala duruyor dikis siz ne yaptiniz gittiniz miAynen yaa bu arada yeniden mi dikis attilar sana?
Bahsettiğiniz genel anestezi yöntemi yeni doğanların sünnetinde önerilmez, böyle küçük bir işlem için genel anestezi alıp soğuk ameliyathanede tek başına uyuyacaksa bebek bu kadar erkenden sünnet ettirmenin mantığı ne?Sünnet yaptiranlar nasl yaptirdiniz ya bize 11 ocak icin gunverdiler. 10 ocakta gitcez tahlil yapcaklar 11inde sunnet olcak. Ama agizdan bisey takiyolarmis tamamen uyutuyolarmis bide ameliyathaneye giremiyomusuz. Sadece o bolgeyi mi uyusturcaksiniz dedim tamamen uyucak ama verdigimiz narkoz sadece o bolgeyi uyusturan narkozdan daha az olcak dedi. Doktoru da arastirdm baya iyi yorumlar var ama ben cokkorkuyorum yaninda olmak istiyorum napcam
Diğer arkadaşında anlattığı gibi 16 günlüktu sünnet ettirdik 15 dakka sürdü odasında yaptı sadece uyusturuyorlar o bolgeyi bizde yaninday dik sen bilirsin ama başka yerede bak istersenSünnet yaptiranlar nasl yaptirdiniz ya bize 11 ocak icin gunverdiler. 10 ocakta gitcez tahlil yapcaklar 11inde sunnet olcak. Ama agizdan bisey takiyolarmis tamamen uyutuyolarmis bide ameliyathaneye giremiyomusuz. Sadece o bolgeyi mi uyusturcaksiniz dedim tamamen uyucak ama verdigimiz narkoz sadece o bolgeyi uyusturan narkozdan daha az olcak dedi. Doktoru da arastirdm baya iyi yorumlar var ama ben cokkorkuyorum yaninda olmak istiyorum napcam
Bahsedilen genel anestezi. Kabul etme sakın. Küçücük daha. Asla yalnız bırakma. Başka hastane bak, yapacak bir yer mutlaka bulursun. Bebeğin ne kadarlık şuan. Biz 40. gün lokal yaptırdık. Yanında olduk ve çok kısa sürdü. Bazı doktorlar 40 günden, bazıları ise 3aydan sonra lokal yapmayı kabul etmiyor. Ben eğer lokal yapacak yer bulamasaydım 6ay sonrasını bekleyecektim. Hiç değilse biraz büyümüş olur diye. zafrina89 yalnız bırakmıştı çok pişman oldu bak.Sünnet yaptiranlar nasl yaptirdiniz ya bize 11 ocak icin gunverdiler. 10 ocakta gitcez tahlil yapcaklar 11inde sunnet olcak. Ama agizdan bisey takiyolarmis tamamen uyutuyolarmis bide ameliyathaneye giremiyomusuz. Sadece o bolgeyi mi uyusturcaksiniz dedim tamamen uyucak ama verdigimiz narkoz sadece o bolgeyi uyusturan narkozdan daha az olcak dedi. Doktoru da arastirdm baya iyi yorumlar var ama ben cokkorkuyorum yaninda olmak istiyorum napcam