2017 EKİM Anne adayları

Oyy kuzum yaa :) kıyamam ona , bilmem mi benim büyük oğlan hiç ilaç almazdı neler çektim neler, ama gelip geçiyor işte.. Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah, amin...

Benim ilaca baktım. Emzirme ve hamilelikte de kullanılabilir zararsızdır yazıyor. Tek sıkıntı sabahları fitili yerleştirip yatmak gerektiği için kullanmak pek mümkün olmuyor çocuktan.

Eklentiler

• 787271B4-DA42-4127-B5AC-D89610ECE903.png
    147,8 KB · Görüntüleme: 38
Cok gecmis olsun ya cok uzuldum neden oyle birsey olmus sordunuz mu? Zaten prospektusleri okumasak bilincsizce kullanacagiz internetten biraz bakinsaniz belki alternatif dogal urunler vardir. Benim sutum kesildigi icin boyle derdim yok ne yazikki
Uzuldum adina bir daha gittigimde soyleyecem dr'a.
Benim ilaca baktım. Emzirme ve hamilelikte de kullanılabilir zararsızdır yazıyor. Tek sıkıntı sabahları fitili yerleştirip yatmak gerektiği için kullanmak pek mümkün olmuyor çocuktan.
Anladim acaba diyorum hastanede receteyi kod seklinde veriyorlar ya dr'un yazdigini bulamayip alternatif ilac mi verdi eczane bunu yapiyorlar cunku biz ilacin adini gormuyoruz sonucta itiraz etme şansımız yok

Birde ucunu islatman lazım yoksa düşüyor:)
Evet. Islattım yine düştü. Suyun içinde yumuşattım elimle, sonra koydum . Ay ne zor kadın olmak. Heryerin bozulsun sonra bi de bunlarla uğraş. Adamda hiç bir değişim olmasın . Üstüne hiç bir yerin eskisi gibi olmadığı için beğenilmeme psikolojisine gir

Sorma yaa... Gecen birde yemene içmene dikkat et diyor koca bir göbek kaldı bende Bazen bunlar doluyor olmadik şeyden tartisiyorum

Sorma yaa... Gecen birde yemene içmene dikkat et diyor koca bir göbek kaldı bende Bazen bunlar doluyor olmadik şeyden tartisiyorum
Ben de öyle. Bizimki doğumun hemen ardından demeye başladı. En son açıkça içimdekileri döktüm. Ve gidişat böyle olursa ikinci çocuk hayalde kalır, bence bebek sevginin hepsini şimdi kullan dedim. O da anladı yaklaşımları değişti. Şimdilerde ben kendime söyleniyorum o moral vermeye çalışıyor. Kolay mı hanım çocuk doğurdun, boş yere cennet ayağının altına verilmemiş, bak içerde nur topu gibi bebeğimiz uyuyor emeklerin bunlar diyor.

Demek bnlar aynı mod benimki yengec cocuga bayiliyor simdiden Asaf bekliyor onuda kiziyla seviyor ama kilona dikkat et demeyide biliyor.Bende onu payladim şimdi o kadar değişti ki kızımız hasta olmuyor sayende bak ne kadar hizli kilo aliyor hep bunlar senin ozverinle diyor. İnan disari cikmiyom kiz hasta olcak diye

Cok gecmis olsun ya cok uzuldum neden oyle birsey olmus sordunuz mu? Zaten prospektusleri okumasak bilincsizce kullanacagiz internetten biraz bakinsaniz belki alternatif dogal urunler vardir. Benim sutum kesildigi icin boyle derdim yok ne yazikki
senin sutun denen kesildi ki:\

Benim koca da yengeç kııızz aynı :)
Bizim de ikinci olursa Ali Asaf diyor :)

Benim koca da yengeç kııızz aynı :)
Bizim de ikinci olursa Ali Asaf diyor :)
Yengec erkekleri tipik ayni ya... Peki seninki de arada atarlanip sonra kedi gibi oluyomu bu huyuna kılım...

Kizlarrr gobek deligimin icinde et beni olmuş???? Ne yapsam ?

Mukuslu yesil kaka bugun benim bebegimde de var size doktor ne demisti

Kizlar iki gundur oglum cok uyuyo ya sarhos gibi nedendir acaba 11 hafta bitiyo yarin. Dun gece 2de yatti bugun ikindi vakti uyandik 4 gibi. Emip emip uyuyo 2 gundur uyanikken de mizmizlanip duruyo sinirlerim bozuldu

Mukuslu yesil kaka bugun benim bebegimde de var size doktor ne demisti
Parazit var mi diye bakildi canim sanirim gecme evresiydi hic bi ilac vermedi kilo alimini ve kakasinin civikligini sordu. Bu kadar canim mukus icin ben sut ve sut urunleri olan hic biseyi yemiyorum bi hafta boyunca yapcam duzelip duzelmedigini gozlemleyecem

Kizlar iki gundur oglum cok uyuyo ya sarhos gibi nedendir acaba 11 hafta bitiyo yarin. Dun gece 2de yatti bugun ikindi vakti uyandik 4 gibi. Emip emip uyuyo 2 gundur uyanikken de mizmizlanip duruyo sinirlerim bozuldu
Allah Allah aynisini benim kizimda da var bugun oldu cok agliyo uyumak istiyo emip emip uyuyo sevinsem mi paniklesem mi bilemedim

Bende anlamadim valla durmadan uyuyo :/
Duramadik acilden geliyoz simdi evdeyken artik bi halsizdi kolunu kaldiramiyordu ememiyordu gogsumu oraya varinca kendine geldi agucuklar gugucuklar kizim eski haline dondu cok sukur bizde geri geldik :)) kizimiz disari cikmak istemis diyoz esimle

Esim, esimin ailesi yuzunden herseyi burnumdan getirdiler bide bu cocuk ac diye diye mama verdiler çocukta memeyi reddetti haliyle sutte kesildi... cocugumun rizki burunlarindan gelsin diyorum.
uzulme canim her bebek nasibi kadar alirmis. benimkide kesildi sayilir.
yasadigimiz benzer seyler var napalim cok uzulurdum aglardim saglikli olsunda gerisini artik takmiyorum ben.

uzulme canim her bebek nasibi kadar alirmis. benimkide kesildi sayilir.
yasadigimiz benzer seyler var napalim cok uzulurdum aglardim saglikli olsunda gerisini artik takmiyorum ben.
Ben bugun relaktasyon yontemine rastladim bor alet var onun sayesibde sut kanallari tekrar sut uretiyor pztesi gunu arayacagim hastaneyi insallah yapabilirler... sizde biraz arastirin derim belki yine gelir sutumuz.siz mamami kullaniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…