- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.541
Şimdi baktım canım. İçinde 5paket bez var onların ve kutu içindeki diğer ürünlerin bedeli 27 lira. 13,64x5+27=95,2 yapıyor. Küçük bir bedel ama ebebekteki daha uyguna geliyor. Zaten onların anlaşmaları oluyor. Kısa süreli kampanya olduğu için marka sahipleri daha ucuza satamıyor diğer taraftan Bir anlamı olmazdı reklam yapmalarınınSleepy nin kendi sitesinde ki 100 liralık paket daha uygun
huggies hepsi burada da 50 lik paketi 12.9tl ebebekden daha uygunKızlar ebebekte bezler indirimde bugün. Sleppy 13.64₺
Diğerlerine internetten bakıp kaçırmayın derim
Canım yüz liralık paket var kampanyalarda içinde 5 paket dilediğin bez alt açma ile hediye ıslak mendil var 3 tane 50 li bı tane 90 li bide 10×15 adet cep mendili bence daha karlı kendi siteşi sipariş vereceksen son gün yarın ücretsiz kapıda ödeme de varŞimdi baktım canım. İçinde 5paket bez var onların ve kutu içindeki diğer ürünlerin bedeli 27 lira. 13,64x5+27=95,2 yapıyor. Küçük bir bedel ama ebebekteki daha uyguna geliyor. Zaten onların anlaşmaları oluyor. Kısa süreli kampanya olduğu için marka sahipleri daha ucuza satamıyor diğer taraftan Bir anlamı olmazdı reklam yapmalarının
Şimdi anladım dediğini cnm sen bilirsin e bebek de kapıda ödeme yok olsaydı keşkeŞimdi baktım canım. İçinde 5paket bez var onların ve kutu içindeki diğer ürünlerin bedeli 27 lira. 13,64x5+27=95,2 yapıyor. Küçük bir bedel ama ebebekteki daha uyguna geliyor. Zaten onların anlaşmaları oluyor. Kısa süreli kampanya olduğu için marka sahipleri daha ucuza satamıyor diğer taraftan Bir anlamı olmazdı reklam yapmalarının
Evet 40indan sonra vermeye basladim tam manası ile ondan sanirim ilk zamanlar emzirme derdim vardi hic emzik dusunemedim keske aklima gelseydiyok canim benimki emziksiz hayata uyumaz bazen gogsumdede uyuyor ama cok nadir.
ben dogum yapdim odaya gecdim emzirdim hemen agzina emziri verdim tuttu sukur. belki bundan dolayidir.sen gec mi verdin yoksa
Valla benimki 2lere 3lere bazen 4lere kadar emiyo uyuyo gogsumde uyaniyo tekrar emiyo sonra tam uyuyunca en fazla 4 saat ac kaliyo buda zaten sabaha karşı oluyo artik gunduz 2 saatte bir emiyoHanımlar gece kaç saatte bir emziriyorsunuz benim kız kendi katiyyen uyanmaz ggunduz uyumadigi icin
Maşallah benimki hiç uyumuyor gaz sancısındanDün 11 gibi emzirdim sabah 5 di kendim uyandım öyle emzirdim vicdanım sizladi kizdim kendime alarm kurmadım diye kendi uyanmiyo ki
O zaman bilemicem ya benimki acikinca uyaniyo emzirince geri mayisiyo :)Dün 11 gibi emzirdim sabah 5 di kendim uyandım öyle emzirdim vicdanım sizladi kizdim kendime alarm kurmadım diye kendi uyanmiyo ki
Biz tanıdık referansıyla gittik o yüzden sünnet olacağı gün sünnet öncesi muayene oldu. Normalde ön görüşme falan oluyormuş. Biz ürolog a yaptırdık. Bence hastanede yaptırman daha iyi. Bizde 3kişi vardı bizim haricimizde. Biri bacaklarını tuttu önüne geçti, biri solunda malzeme verdi, doktorda sağında durup kesip dikti . Ev ortamında siz tutmak zorunda kalırsınız. Ben başında durdum ama kafamı çevirip bakamadım. Bir kez çevirdim tam o sırada deriyi toplamıştı bin pişman oldum baktığıma içim gitti
bizim doktor 4 saati geçirme dediHanımlar gece kaç saatte bir emziriyorsunuz benim kız kendi katiyyen uyanmaz ggunduz uyumadigi icin
bnmki de uyanmıo uyansa da ağzına elini sokup emip geri uykuya dalıoDün 11 gibi emzirdim sabah 5 di kendim uyandım öyle emzirdim vicdanım sizladi kizdim kendime alarm kurmadım diye kendi uyanmiyo ki
3 ay dldu mu s n ne zaman dogum yapmistin ki?3ayımızı doldurduk diye sevinmiştik ki 11-12.hafta atağı geldi, çok zorlu geçiyor. Uykum vaaaaarrrrrr.
Memeyi bırakıp emzirme minderinde uyuyorsun yatakta niye uyumazsın e yavrum. Sırtı yatağa değdiği an tepiniyor3gecedir saat kavramım şaştı. Gözüm kanlanmış. Geçen haftaki düzenimi istiyoruuuuumm
27eylül canım3 ay dldu mu s n ne zaman dogum yapmistin ki?
Hmm benimkide 1 eylul ama 4 aylik saymiyorlar.27eylül canım
Hmm benimkide 1 eylul ama 4 aylik saymiyorlar.
Sağlıklı olsunlar da canım mühim değil. Sen erken doğum yapmıştın sanırım . Bizimki 38h+3günlüktü. Çok şükür şimdi kucağımızdalarHmm benimkide 1 eylul ama 4 aylik saymiyorlar.
Ya evet 1indan sonra yeni ayi sayiyor doktor. Mesela yarin tam 4 aylık oluyor...Nasil saymiyolar
Evet canim tam 34 de preeklampsi nedeniyleSağlıklı olsunlar da canım mühim değil. Sen erken doğum yapmıştın sanırım . Bizimki 38h+3günlüktü. Çok şükür şimdi kucağımızdalar
Neyseki kurtulmuşsunuz. Geçti gitti hepsi. Üzme kendini.Evet canim tam 34 de preeklampsi nedeniyle