2017 EKİM Anne adayları

Şu dışardan göç olayına cildiriyorum ne kadar hastalik türemiş birde aşısız kaç bin çocuk var dışarıda????
Bu ara benim kizimda da bi mide hazımsızlığı var agzindan su geliyor arada .
Canım benim kızda da arada oluyor. Su gibi geliyor. Bazende emdiği süt geliyor. Acaba bizimkinde de mi var ki? Götürmedim doktorada.

ay bizde cmt gidicez rota için çocuk öksirüo o halde götüresim yok sahte boğmaca vsrmış domuz gribi varmış hastaneler iice mikrop yuvası sağlık ocağında da yarın kilo kontrolü vardı getirmicem tartılınca hbaer veririm hasta çocuk dedim tamam dediler
Bende yarın yaptircaktim rota yi ama sağlık ocağına gitmekten vazgeçtim. Doktor bir yakınım onu en iyi sen damlatirsin dedi. Şöyle bi düşününce hak verdim zaten bir damlacik bişey dışarı kaçma ihtimali var elimle kendim siyirip veririm ağzına öyle bi durumda. Sağlık Ocakları çok kalabalık bide bizimki çok dar. İki koridordan ibaret

Kızlar aşıyı nasıl vurdurcaz? Yarn karma aşı günümüz :KK43: Bu arada mukuslu kaka icin ne buldum
- Mukus
Mukuslu kakanın sebepleri anne sütünün fazla gelmesi (önsütü fazla alması), bebeğin diş çıkarırken fazla salya üretmesi ve bunu yutması ya da değişik gıda alerjileri olabilir. Mukuslu kaka 2 günden fazla sürüyorsa doktora danışmanızda fayda var.

Kizimin 2. Ay asilarini dun yaptırdım.Hemsire beni sinir etti koluna yaptigi asi disari tasti asi disari çıkıyor dedim ben fazla cekmistim zaten dedi.bacagina vurdugu asinin birini kanatti su an kizarik baya napsam bilemedim.aksam da atesi var gibiydi acike goturdum cok degil calpol verin artarsa getirin dediler.sizin asilar ne alemde kizariklik oldu mu

Kizimin 2. Ay asilarini dun yaptırdım.Hemsire beni sinir etti koluna yaptigi asi disari tasti asi disari çıkıyor dedim ben fazla cekmistim zaten dedi.bacagina vurdugu asinin birini kanatti su an kizarik baya napsam bilemedim.aksam da atesi var gibiydi acike goturdum cok degil calpol verin artarsa getirin dediler.sizin asilar ne alemde kizariklik oldu mu
Boyle hafif hafif bir saat arayla buz akusu koy tatlım:KK66:

Kızlar gaz sancısı nedeniyle doktor önerisiyle nurse harvey's colix surup başladık bugün. Sabah 9 da ve öğlen 13 de verdim. Bebeğim 13.30 dan beridir uyuyor. Saat başı uyanıyor emziriyorum geri uyuyor. Normalde hep ayaktaydi bi on dk uyur sonra yine uyanirdu. İlaca devam etmeli miyim sizce. Kullanan var mı. Sanki hala gaz sancısı çekiyor gibi kuzucuk :KK43:

Kızlar gaz sancısı nedeniyle doktor önerisiyle nurse harvey's colix surup başladık bugün. Sabah 9 da ve öğlen 13 de verdim. Bebeğim 13.30 dan beridir uyuyor. Saat başı uyanıyor emziriyorum geri uyuyor. Normalde hep ayaktaydi bi on dk uyur sonra yine uyanirdu. İlaca devam etmeli miyim sizce. Kullanan var mı. Sanki hala gaz sancısı çekiyor gibi kuzucuk :KK43:
biz de o şurubu kullanıyoruz. Başta kaleidon damla kullandık bebeğim daha çok ağlamaya başladı. Sonra nurse harvey şurup başladık gazını daha kolay çıkarmaya başladı.ama uykusunu etkilemedi öyle daha rahat uyuyor ama sürekli değil. Belki de her bebekte farklı etki gösteriyordur. Birkaç farklı damla ve Şurubu daha dene istersen.

Bizde hiç kızarıklık olmadı canım aşının yerini bile zor buldum ben ateş falanda olmadı sadece huzursuzluk oldu biraz o kadar sizin hemşire acemi galiba değiştirme imkanın varsa değiştir. Zaten şu sağlık ocaklarının hepsi bi alem bende doktoru değiştirmek istiyorum henşireden memnunum

Ben kullandım hiç bı sorun yaşamadım iki günden sonra gaz sancilarimiz bitti onun sayesinde

Asimizi 15 ocak p.tesi vuruncakmisiz bugun hemsire aradi soyledi unuttuk sanmayin diye haber vereyim dedi ben memnunum hemsiremden masallahi var :))
Bu arada ShellShock ShellShock hastaneye kontrole gittim buraya giripte yazmaya firsatim olmadi rahim agzinda yirtilma olmus kanama ondanmis smear testi yapti dr bana birde fitil ile jel yazdi. Yalniz fitil emziren anneler icin uygun degilmis yaa prospektusunde yaziyo sutten kesilmeli imis icindeki metronidazol madde sute geciyomus ve zararli bu dr bunu bile bile niye veriyorki emzirdigin icin 5 gunu gecmesin kullanman dedi ama ben hic kullanmak istemiyorum o yaziyi gorunce :KK43:((

Cildiracam ya kizlar kizimi birakinca uyaniyo hep kucagimda uyuyo tam birakiyorum elimi kurtarmaya calisirken hop uyaniyo bi duzen kurmak istiyorum artik cok bunaldim yaa:KK43:((

Cildiracam ya kizlar kizimi birakinca uyaniyo hep kucagimda uyuyo tam birakiyorum elimi kurtarmaya calisirken hop uyaniyo bi duzen kurmak istiyorum artik cok bunaldim yaa:KK43:((
Instagram da bir site var baldan anne diye baya iyi yorumlar var bebeklere uyku konusunda göz at istersen ben de denicem benim oglanda öyle kolumda uyuyor gece koyunca dimdik uyaniyor

Bu arada ShellShock ShellShock hastaneye kontrole gittim buraya giripte yazmaya firsatim olmadi rahim agzinda yirtilma olmus kanama ondanmis smear testi yapti dr bana birde fitil ile jel yazdi. Yalniz fitil emziren anneler icin uygun degilmis yaa prospektusunde yaziyo sutten kesilmeli imis icindeki metronidazol madde sute geciyomus ve zararli bu dr bunu bile bile niye veriyorki emzirdigin icin 5 gunu gecmesin kullanman dedi ama ben hic kullanmak istemiyorum o yaziyi gorunce :KK43:((
Fitilin adı ne canım. Dr bana vagiflora verdi. Emzirme sürecinde kullanabilirsin dedi ama ben bir türlü düzenli kullanamadım. İki kez koydum geri çıktı :bicak: Prospektüsü okumaya bile fırsat bulamadım oğlan hasta olunca. Aynı ilaç mı

Canım nasıl oldu oğlun?
Günden güne iyileşiyor canım ama bu hafta yorulduğum kadar 3ay yorulmamışımdır. İlaç vereceğimi anlayıp beni ittiriyor, ağzındaki ilacı püskürtüyor, kazaara yuttuysa uzun bir süre ağlıyor sonrada yüzüme bakmıyor. Herşeyi anlar olmuşlar. Rabbim şifa bekleyen tüm bebelere tez zamanda şifa versin

Instagram da bir site var baldan anne diye baya iyi yorumlar var bebeklere uyku konusunda göz at istersen ben de denicem benim oglanda öyle kolumda uyuyor gece koyunca dimdik uyaniyor
Bi bakayim yaa boyle hayat gecmez hicbiseye yetisemiyorum sinavlarim var bakamiyorum :KK43:
Fitilin adı ne canım. Dr bana vagiflora verdi. Emzirme sürecinde kullanabilirsin dedi ama ben bir türlü düzenli kullanamadım. İki kez koydum geri çıktı :bicak: Prospektüsü okumaya bile fırsat bulamadım oğlan hasta olunca. Aynı ilaç mı
Cok gecmis olsun benim bebegim kendi atlatti muhtemelen bi ara cok fena mukuslu yesil kakalar yapti gitmeye azaldi sanirim kaka testi yaptirdik lokosit var dedi ama bisey vermedi kakasi civik mi dedi bende mukuslu dedim kilo alimi nasil dedi iyi dedim bisey vermedi bana yaa mukus icinde bi hafta sut urunlerinden uzak durcakmisim gozlemleyecekmisim.
Fitile gelince adi neo-penotran forte L yaziyo kullanmayacam yaa smear testi sonucuna gidince soyleyecem artik.

Asimizi 15 ocak p.tesi vuruncakmisiz bugun hemsire aradi soyledi unuttuk sanmayin diye haber vereyim dedi ben memnunum hemsiremden masallahi var :))
Cok gecmis olsun ya cok uzuldum neden oyle birsey olmus sordunuz mu? Zaten prospektusleri okumasak bilincsizce kullanacagiz internetten biraz bakinsaniz belki alternatif dogal urunler vardir. Benim sutum kesildigi icin boyle derdim yok ne yazikki :KK43:

X