2017 EKİM Anne adayları

Kızlar benim bebegim de 6 kiloyu geçti. Artık yeni kıyafet alırken 9/12 aylık alıyorum. 3 numara bez kullanıyorum ama iz yapıyor bacaklarina 4 numara da büyük olur diye düşünüyorum acaba bezden mi kaynaklı anlamadım. Prima premium care kullanıyorum. Gorumcem molfix i önerdi onu bi deneyim diyorum

Benim de 6kilo yu geçti bende prima premimun care kulaniyorum ve hala 2 kullanıyorum rahatta geliyor 3 aldım denedim büyük durdu bacak arasında ve kackere bagladiysam büyük tuvaletı arkadan çıktı o yüzden hala 2 kullanıyorum

3-6 ay diye aldigim hersey suan nerdeyse kucuk oluyo anlamiyorum neden boyle yapmislar bu bebek kiyafetlerini.
yeniden almam gerekiyor 9-12 alcam.
cogu tulumunu sadece birkac defa giydi.
molfixi banada cok onerdiler denemekden zarar gelmez.
ben huggies kullaniyorum hic sizdirma falan olmadi simdiye kadar

17gün önce kilosu 6.400 dü. Bizde kışlık alışverişine çıkıp 9ay ve 1yaş aldık . 9aylıkları giydirmeye başladım. 6ay tulum ve badyler kasıyor . Biz dün 4 numaraya geçtik. İzden ziyade çabuk dolar oldu ve sızdırma başladı. Sleepy kullanıyoruz. Bel ve ön kısmı bayaa uzun oldu kıvırıyorum ama daha rahat etti sanki
Ya bir de ucuz da değil ki bebek kıyafetleri. Aynı fiyata bize göre kıyafet alırım ben. Tam 3ayları giydirecekken birden 6aylıklara geçtik. Çıtçıtlılarda 9aylıkları kullanıyoruz

Ben mi çok sıkıyorum acaba. Ama 2 numara çok küçük geliyor. Benim bir aylıkken öyle oluyordu ama çok şükür şimdi hiç sızdırma olmuyor ben baglarken iyi baglayamiyormusum

Denedim şimdi molfix buda çok kokulu geldi ama şimdilik iyi gibi bakalım. Aloe veraliymis parfüm yokmuş.

Valla kendimi Tutamıyorum her ay oğluma bişeyler alıyorum ama zaten almam gerekiyör çünkü çoğu zibin küçüldü. Biraz önce instagramda ugurlu bebekten siparis verdim hepsi 12 aylık. Civilden 6 aylik bir mont almıştım olmadı değiştirdim hemen 1 yaş aldım.

evet 3-6 ayliklari daha 1.5 aylikken giydirdim.
bilseydik bu kadar agirlik vermezdik simdiden birsuru sey koliledim dolaptan.
e bebekden 100 tl bi tulum aldim 6-9 ay bakinca buyuk gorunuyordu. tam kis gunlerine denk gelir subat martta giydirrim diye dusundum.
birkere giydirdim kollari girmedi icine. yikadigim icinde iade edemedim.
kis bebekleri gercekden cok zor

Mavikelebek0134 bu arada bende sleepy kullaniyordum cok sizdiriyordu yatak hep cis oluyodu.
bence sleepy tasiriyor. degistirmeyi denesen. huggies gercekden iyi emiyor.
bazen kaka sizdirmasi olyyo ama oda kzim kaka bombasi yapiyo resmen beze sigmiyo hangi bez olsa o tasirir yani

Sleepy son zaman yapmaya başladı öncesinde hiç sızmıyordu. Aslında ikinci cırtı yapıştırırken onu sıkıyormuşum gibi tepkiler veriyordu bende gevşek bağladım ondan sanırım.

Ben yıkamadan önce banyo öncesi kıyafetlerinin üzerinden giydirip deniyorum. Hem tenine değmemiş oluyor hem de sonrasında banyo yapıyor bebeğim. Kafadan geçmeli olanları üzerine tutuyorum sadece.
Geçenlerde aldığım kıyafetler içinden uyku tulumu ve kabana benzer bişeyi iade ettim böylelikle. İçi dolgulu olanlar yanıltıyor. 6aylık tuluma bacağını sokamadım.

Yeni aldığın bişeyi giydirince nasıl seviniyorsun ama di mi. Çok tatlı oluyorlar ya

aynen ici dolgulu bacagini sokamiyorum bi turlu degisik bi kalibi var.
esimde sinirleniyor bir kere giysin diyemi aldik diye. e napimm nerden bilim boyle olcak etikete guvenip aliyorum.
yarin disari cikarcam biraz hic cikarmadim hastane disinda insallah birsey olmaz.
disari cikinca agzini falan atkiyla kapatiyormusun sen?

bebeklerin ellerini actiniz mi kizlar. kendini ciziyor mu?
ben uc gundur actim elleri hep buz gibi. ama kendisi usumuyor elleri soguk. tirnagini kestigim halde kendinide ciziyo ama alismasi lazim diye teselli ediyorum kendimi.
takmalimiyim sizce ?

bebeklerin ellerini actiniz mi kizlar. kendini ciziyor mu?
ben uc gundur actim elleri hep buz gibi. ama kendisi usumuyor elleri soguk. tirnagini kestigim halde kendinide ciziyo ama alismasi lazim diye teselli ediyorum kendimi.
takmalimiyim sizce ?
Kesinlikle acccc zamanla duzelir benimki atlatti.

Ne guzel kilolari bebislerinizin benim kizim maalesef preeklampsi nedeniyle 34. Haftada 1900 dogdu o yuzden sizinkilerden düşük kiloda 4.700 dua edinde cabucak yetissin size :) boylar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…