- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.709
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.341
Arkadaslar hemen hemen her bebekte aksam huzursuzluğu olur ac desen diil uyku desen diil agrisi yok ateşi yok ama agliyor ...Yok benimki meme de istemiyo ama midesi rahatsız sanırım her aksam sancısı oluyor.
benim sol göğsüm ucu olmadığı için vermeye vermeye söndügöğüslerim süt dolunca ben iki kere aynı taraftan emziriyorum çünkü bitiremiyo 3. emme de diğer göğse geçiyorum
benim sol göğsüm ucu olmadığı için vermeye vermeye söndüsadece sağ göğsümle yettirmeye çalışıyorum o da yetişemiyor haliyle. tek göğüsle mücadele ediyorum
Canım şu göğüse ince hortum takıp besleme yoluyla sütü getirmeye çalışmanı tavsiye ederim. Yöntemin adını hatırlayamadım şuan. Medikallerde satılıyormuş. Evlatlık edinenler bir süre o hortumla besleyip göğsün uyarılmasını sağlıyorlar ve bir süre sonra süt geliyormuş. Ki sen zaten annesin hemen gelecektir. Ucunun çıkması için kalkan çok işe yarıyor.instagramda Bir emzirme destekçisi doktor önerdi. Benim bir meme ağzından kayıyordu tutamıyordu. Sık sık Kalkan’ı taktım. Uç biberon başlığı gibi oluyor.benim sol göğsüm ucu olmadığı için vermeye vermeye söndüsadece sağ göğsümle yettirmeye çalışıyorum o da yetişemiyor haliyle. tek göğüsle mücadele ediyorum
Aaa çöl ilginç süte geldim derler demek ki böyle birşey çok sevince ve emzirince olabilir ben kızı sevdiğim zaman goguslerim sızlıyorSen yine de emzir bence digerini de. Benim bi tandigim yurttan cocuk aldi yeni dogmus bebek. Kendi dogurmadigi halde emzire emzire sutu geldi kadinin suan cocuk 32 aylik hala sutu var hala emiyo
Evet ama kadin 40 gun boyunca hic sut gelmedigi halde emzirdi en sonunda geldi cok şukurAaa çöl ilginç süte geldim derler demek ki böyle birşey çok sevince ve emzirince olabilir ben kızı sevdiğim zaman goguslerim sızlıyor
Her aksam oluyor istisnasız. Allahtan gece ve gün boyunca iyi huzurlu. Akşam olmasın istiyorum artık. O derece yani. Gaz ve mide sancısı var. Kusmadan rahatlayamıyor. Uykusu da var ama sancıdan uyuyamıyor. Gece 12'ye kadar devam ediyor. Umudum 3. Ayın sonunda bitmesi.Arkadaslar hemen hemen her bebekte aksam huzursuzluğu olur ac desen diil uyku desen diil agrisi yok ateşi yok ama agliyor ...
Benim de dikkatimi çekti endişe etmeye gerek yokmuş, artık aşılar ateş yapmıyormuş sanırım..Bu arada 2. Ay aşılarını olmayan ve endişelenenler için söyleyeyim, biz geçen hafta olduk. Aşıda ağladı tamam. Ama sonrasında herhangi bi huzursuzluk ateş vs. Problemler olmadı.
Doktorumuz hep soyluyor sicak ve kalabalık ortamlardan uzak durun.Defalarca dışarıya gezmeye çıktık. Daha 18günlüktü çay bahçesinde oturduk vs bebeğime hiç bişey olmadı hamdolsun ama
Dün akraba ziyaretindeydik 4-5saat kaldık . Kalabalıktık, Isıtma merkezi sistem olduğu için de ortam çok sıcaktı. sonuç eşim ağır grip, ben gece çok fena ishal oldum (muhabbetin koyuluğunda mindersiz halıda oturmuştum), bebeğimse uyanıkken ne emiyorsa birazını geri kusuyor. Allahım şifa ver hepimize
Kalabalikta nazar da çok oluyor.Defalarca dışarıya gezmeye çıktık. Daha 18günlüktü çay bahçesinde oturduk vs bebeğime hiç bişey olmadı hamdolsun ama
Dün akraba ziyaretindeydik 4-5saat kaldık . Kalabalıktık, Isıtma merkezi sistem olduğu için de ortam çok sıcaktı. sonuç eşim ağır grip, ben gece çok fena ishal oldum (muhabbetin koyuluğunda mindersiz halıda oturmuştum), bebeğimse uyanıkken ne emiyorsa birazını geri kusuyor. Allahım şifa ver hepimize
Zaten herkes tam öpülmelik olmuş deyip mıçmıçladı oğlumuKalabalikta nazar da çok oluyor.
Cussss yaa cusssss nasıl yapılır minigimeZaten herkes tam öpülmelik olmuş deyip mıçmıçladı oğlumuher fırsatta çaktırmadan sildim.
En son kayınbabam yanaklarını iki yandan sıkıştırınca aaaaaa ama öyle yapmıyoruz dedim. Kendime şaşırdım. Hiç beklenmez benden böyle çıkışlar ama nasıl dayanamadıysam. Arada biz de nazara gelmişiz anlaşılan
Aynen sonrasında iki çocuk da aynını yapmaya kalktı. Kızdım, Hıh örnek olduk hemen dedim herkes anladı sevmenin sınırını.Cussss yaa cusssss nasıl yapılır minigime
gecmis olsun canim esin iyilesene kadar cok yaklasmasin.Defalarca dışarıya gezmeye çıktık. Daha 18günlüktü çay bahçesinde oturduk vs bebeğime hiç bişey olmadı hamdolsun ama
Gecmis olzun.Kendin henen muz haslanmis patates ye bebek de etkileniyo çünküDefalarca dışarıya gezmeye çıktık. Daha 18günlüktü çay bahçesinde oturduk vs bebeğime hiç bişey olmadı hamdolsun ama
Zaten herkes tam öpülmelik olmuş deyip mıçmıçladı oğlumuher fırsatta çaktırmadan sildim.
En son kayınbabam yanaklarını iki yandan sıkıştırınca aaaaaa ama öyle yapmıyoruz dedim. Kendime şaşırdım. Hiç beklenmez benden böyle çıkışlar ama nasıl dayanamadıysam. Arada biz de nazara gelmişiz anlaşılan