2017 EKİM Anne adayları

benim sol göğsüm ucu olmadığı için vermeye vermeye söndü sadece sağ göğsümle yettirmeye çalışıyorum o da yetişemiyor haliyle. tek göğüsle mücadele ediyorum

Sen yine de emzir bence digerini de. Benim bi tandigim yurttan cocuk aldi yeni dogmus bebek. Kendi dogurmadigi halde emzire emzire sutu geldi kadinin suan cocuk 32 aylik hala sutu var hala emiyo

benim sol göğsüm ucu olmadığı için vermeye vermeye söndü sadece sağ göğsümle yettirmeye çalışıyorum o da yetişemiyor haliyle. tek göğüsle mücadele ediyorum
Canım şu göğüse ince hortum takıp besleme yoluyla sütü getirmeye çalışmanı tavsiye ederim. Yöntemin adını hatırlayamadım şuan. Medikallerde satılıyormuş. Evlatlık edinenler bir süre o hortumla besleyip göğsün uyarılmasını sağlıyorlar ve bir süre sonra süt geliyormuş. Ki sen zaten annesin hemen gelecektir. Ucunun çıkması için kalkan çok işe yarıyor.instagramda Bir emzirme destekçisi doktor önerdi. Benim bir meme ağzından kayıyordu tutamıyordu. Sık sık Kalkan’ı taktım. Uç biberon başlığı gibi oluyor.

Sen yine de emzir bence digerini de. Benim bi tandigim yurttan cocuk aldi yeni dogmus bebek. Kendi dogurmadigi halde emzire emzire sutu geldi kadinin suan cocuk 32 aylik hala sutu var hala emiyo
Aaa çöl ilginç süte geldim derler demek ki böyle birşey çok sevince ve emzirince olabilir ben kızı sevdiğim zaman goguslerim sızlıyor

Arkadaslar hemen hemen her bebekte aksam huzursuzluğu olur ac desen diil uyku desen diil agrisi yok ateşi yok ama agliyor ...
Her aksam oluyor istisnasız. Allahtan gece ve gün boyunca iyi huzurlu. Akşam olmasın istiyorum artık. O derece yani. Gaz ve mide sancısı var. Kusmadan rahatlayamıyor. Uykusu da var ama sancıdan uyuyamıyor. Gece 12'ye kadar devam ediyor. Umudum 3. Ayın sonunda bitmesi.

Bu arada 2. Ay aşılarını olmayan ve endişelenenler için söyleyeyim, biz geçen hafta olduk. Aşıda ağladı tamam. Ama sonrasında herhangi bi huzursuzluk ateş vs. Problemler olmadı.

Bu arada 2. Ay aşılarını olmayan ve endişelenenler için söyleyeyim, biz geçen hafta olduk. Aşıda ağladı tamam. Ama sonrasında herhangi bi huzursuzluk ateş vs. Problemler olmadı.
Benim de dikkatimi çekti endişe etmeye gerek yokmuş, artık aşılar ateş yapmıyormuş sanırım..

Defalarca dışarıya gezmeye çıktık. Daha 18günlüktü çay bahçesinde oturduk vs bebeğime hiç bişey olmadı hamdolsun ama
Dün akraba ziyaretindeydik 4-5saat kaldık . Kalabalıktık, Isıtma merkezi sistem olduğu için de ortam çok sıcaktı. sonuç eşim ağır grip, ben gece çok fena ishal oldum (muhabbetin koyuluğunda mindersiz halıda oturmuştum), bebeğimse uyanıkken ne emiyorsa birazını geri kusuyor. Allahım şifa ver hepimize

Doktorumuz hep soyluyor sicak ve kalabalık ortamlardan uzak durun.

Kalabalikta nazar da çok oluyor.

Kalabalikta nazar da çok oluyor.
Zaten herkes tam öpülmelik olmuş deyip mıçmıçladı oğlumu her fırsatta çaktırmadan sildim.
En son kayınbabam yanaklarını iki yandan sıkıştırınca aaaaaa ama öyle yapmıyoruz dedim. Kendime şaşırdım. Hiç beklenmez benden böyle çıkışlar ama nasıl dayanamadıysam. Arada biz de nazara gelmişiz anlaşılan

Cussss yaa cusssss nasıl yapılır minigime

gecmis olsun canim esin iyilesene kadar cok yaklasmasin.
sicaktan grip falanmi oluyormuss yeni ogrendimm. benim evimde cok sicak bazen istemedigim kadar sicak oluyor bunaliyorum odada.
cocuk sicaga alisdi resmen simdi bi soguk ortam gorse kesin usutur
ben korkumdan dogru duzgun cikaramadim disariya. hastaneye disinda.

Gecmis olzun.Kendin henen muz haslanmis patates ye bebek de etkileniyo çünkü

Biz de gitmiştik bir keresinde Valla benim oglani da bekliyorlardi öpmek dokunmak için Allahtan çocuk kalabalığı görünce uyudu fırsat vermedi içimden çok dua ettim inşallah uyanmaz diye :) dokunmalarina bile deli oluyorum. Bide bazı bilmeyenler direk kafasına dokunuyor sinir oluyorum.

Kızlar bu arada siz sosyal medyada Bebeğinizin resmini paylaşıyor musunuz. Normalde ben hiç paylaşım yapmam ama biraz önce Watsap durum mesajına bi resim koyayım dedim içimden gelmişti. Çok pişmanım resmi koyduktan iki dk sonra çocuk içli içli ağlayarak uyandi nazar mi değdi acaba yoksa ben mi evham yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…