2017 EKİM Anne adayları

Kesinlikle acccc zamanla duzelir benimki atlatti.

Ne guzel kilolari bebislerinizin benim kizim maalesef preeklampsi nedeniyle 34. Haftada 1900 dogdu o yuzden sizinkilerden düşük kiloda 4.700 dua edinde cabucak yetissin size :) boylar nasıl?
bende oyle dusunuyorum elleei acikken daha tatli :)
biz en son boy 58 cm. kilo 5300 du.
bise olmaz kilo sorun degil oyle cok dusuk degil kilosu saglikli ya napcan kiloyu alir o annesi iyi beslersin bi fark kalmaz.
en azindan yanlis hatirlamiyorsam sadece sutunle besliyorsun ya ona sukret.
ben mama agirlikli aldirdim o kiloyu.
benim komsu oglu 950 gr dogdu. suan yasitlarindan onde boyuda kilosuda.

bende oyle dusunuyorum elleei acikken daha tatli :)
biz en son boy 58 cm. kilo 5300 du.
bise olmaz kilo sorun degil oyle cok dusuk degil kilosu saglikli ya napcan kiloyu alir o annesi iyi beslersin bi fark kalmaz.
en azindan yanlis hatirlamiyorsam sadece sutunle besliyorsun ya ona sukret.
ben mama agirlikli aldirdim o kiloyu.
benim komsu oglu 950 gr dogdu. suan yasitlarindan onde boyuda kilosuda.
Vallaha cok bunaldim herkes yazik yaa ama bunlar daha çabuk buyuyor diyorlar ya deliriyom sanki baska bi gezegenden geldi. Allah sağlıktan ayırmasın sukur sagiyorum biraz emziriyorum boyle ilerliyoruz.

aynen ici dolgulu bacagini sokamiyorum bi turlu degisik bi kalibi var.
esimde sinirleniyor bir kere giysin diyemi aldik diye. e napimm nerden bilim boyle olcak etikete guvenip aliyorum.
yarin disari cikarcam biraz hic cikarmadim hastane disinda insallah birsey olmaz.
disari cikinca agzini falan atkiyla kapatiyormusun sen?
Yok kapatmıyorum ama battaniyeyi kalkık yerleştiriyorum anakucağına. Anakucağı üstüne de müslin battaniye atıyorum. Uyuyor zaten hep

bebeklerin ellerini actiniz mi kizlar. kendini ciziyor mu?
ben uc gundur actim elleri hep buz gibi. ama kendisi usumuyor elleri soguk. tirnagini kestigim halde kendinide ciziyo ama alismasi lazim diye teselli ediyorum kendimi.
takmalimiyim sizce ?
O boyda nasıl eldiven buldun. Bizimkiler olmuyordu artık o yüzden açtık. Haftada iki kez banyo sonrası kesiyorum uçlarını. İllaki çiziyor hemen sütünden sürüyorum bikaç saate Yok oluyor . Ellerini keşfetme zamanı geldi aç biran önce

Canm bez numarasi küçük gelonce tasiriyo.tecrube ettim.bezi büyüt rahat edersin hen de bebis rahat eder.
Evet canım 4nuöaraya geçtik dün itibariyle. Memnunuz

ben uc gundur actim elleri hep buz gibi. ama kendisi usumuyor elleri soguk. tirnagini kestigim halde kendinide ciziyo ama alismasi lazim diye teselli ediyorum kendimi.
takmalimiyim sizce ?
ya yüzünü çizse de hemen iileşio ama benimki parmaklarını gözüne sokuo uykusu geldiğinde bide gaz sancısında :) ama çıkartmazsak hiç alışamıcakşar hem benimki sağı solu tutmaya başladı bişeylere uzanıo fln el die bi organın varlığondan haberdar olsunlar nasl kullacağını öğrenmeli

Yok kapatmıyorum ama battaniyeyi kalkık yerleştiriyorum anakucağına. Anakucağı üstüne de müslin battaniye atıyorum. Uyuyor zaten hep

O boyda nasıl eldiven buldun. Bizimkiler olmuyordu artık o yüzden açtık. Haftada iki kez banyo sonrası kesiyorum uçlarını. İllaki çiziyor hemen sütünden sürüyorum bikaç saate Yok oluyor . Ellerini keşfetme zamanı geldi aç biran önce

ben bişey danışıcam 5 ocakta iş başı yapmam lazm mecbur işte süt sağıcam termal çanta alıp içine buz aküsü koyup sütleri dondurmadan dolapta muhafaza etsem işten grlirkende çantayla getirsem evde dolaba koysam ertesi gün ysvru içse böyle ilerlesem diyorum dondurup çözmek daha zor gibi peki sen ne önerirsin bide taşımak için süt saklama kabımı kuşlanmalıyım dondurmayavaksam makinrm lansinoh

Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 bu arada bende sleepy kullaniyordum cok sizdiriyordu yatak hep cis oluyodu.
bence sleepy tasiriyor. degistirmeyi denesen. huggies gercekden iyi emiyor.
bazen kaka sizdirmasi olyyo ama oda kzim kaka bombasi yapiyo resmen beze sigmiyo hangi bez olsa o tasirir yani

Bu mesaja koptum resmen ya kaka bombasi haha :)) cok alemsin :)

takmalimiyim sizce ?

Ben ellerini tam 1 aylik oldugu gun actim. 1 aydan sonra takmamak lazim diye okumustum biyerde. Elleri cogu zaman soguk ama bebeklerin elleri ayaklari ve burunlari soguk oldugu zaman bu usudukleri anlamina gelmezmis ben takmiyrum ama kendini cok ciziyo. Benimkinin elleri surekli yuzunde. Hamileyken de oyleydi hep yuzunu kapatiyodu simdide oyle o yuzden bazen cildirtiyo insani ama alissin cizsede acik birakiyorum:)

BUrdayim:) dogumdan sonra saftim kaydi la:) foruma girip bir iki yazdim ama topic i kaybettim:eek:

Neyse iyi ki etiketledin de buldum:) ne diyoduk:KK49::KK49:
:KK70: herkes dertli doğumlar fasafiso oldu bebeklerin uykusuzluklarından ağlama krizlerinden gaz sancılarından sonra
Allah dermansız dert vermesin bi söylenip 10 şükrediyoruz öyle geçio günler

sansima kuseyim hava yagmurlu bugunde cikamadik :))
benimki gozunun retinasini cizmisdi ya ondan dolayi korkuyla yasiyorumm
zafrina89 zafrina89 evet haklisiniz kizlar en iyisi hic takmamak:KK31:
Bu mesaja koptum resmen ya kaka bombasi haha :)) cok alemsin :)

:KK53:

Ben ellerini tam 1 aylik oldugu gun actim. 1 aydan sonra takmamak lazim diye okumustum biyerde. Elleri cogu zaman soguk ama bebeklerin elleri ayaklari ve burunlari soguk oldugu zaman bu usudukleri anlamina gelmezmis ben takmiyrum ama kendini cok ciziyo. Benimkinin elleri surekli yuzunde. Hamileyken de oyleydi hep yuzunu kapatiyodu simdide oyle o yuzden bazen cildirtiyo insani ama alissin cizsede acik birakiyorum:)
:KK53::KK70:
ogrendimi ellerini kullanmayi
gozunun icini cizmedigi surece sorun yok.
bikere banyo yaptirdim havluya sardim ciplakti.
agladi susmadi havluyu bi actim gobegini gogsunu hep cizmis :KK45:
bide artik emzigi atiyo ellerini agzina sokuyo ondan dolayi soguk

Son düzenleme:
takmalimiyim sizce ?
Ben açalım çok oldu elini emmeyi öğrendi elini emiyor zevk alıyor sanki çok sevimli bence de ellerini kullanmalı artık önümüzdeki ay eliyle bir şeyleri tutabilmeli

Kesinlikle acccc zamanla duzelir benimki atlatti.

Ne guzel kilolari bebislerinizin benim kizim maalesef preeklampsi nedeniyle 34. Haftada 1900 dogdu o yuzden sizinkilerden düşük kiloda 4.700 dua edinde cabucak yetissin size :) boylar nasıl?
Vallahi cnm benim ki 70 günlük dün dr da 4550 çıktı bilemiyorum vallahi moralim bozuluyor 7 gün önce sağlık ocağında kıyafetlio4720 çıkmıştı maşallah 6 kilo olmuş çoğu kişinin çocuğu ebe mamaya gerek yok diyo bilemedim ki bende istemiyorum benim kızım oyle istahli emmiyo çok nadir emer bilmiyorum nolucaksa

Hanımlar 13 Aralık da aşımız vardı kızımın kilosu 4720 çıktı bugün de rota aşısını yaptırdım 4830 çıktı bana baya az geldi kızım emmiyo iştahlı bı bebek değil iki saate bir emzirmeye çalışıyorum nasıl kilo alacak bu kız dün de kıyafet siz 4550 çıktı ebe de Dr da mamaya gerek yok diyor bu kız niye iştahsız ya emzirmesem 5 saat açıldım diye ağlamaz

ben bişey danışıcam 5 ocakta iş başı yapmam lazm mecbur işte süt sağıcam termal çanta alıp içine buz aküsü koyup sütleri dondurmadan dolapta muhafaza etsem işten grlirkende çantayla getirsem evde dolaba koysam ertesi gün ysvru içse böyle ilerlesem diyorum dondurup çözmek daha zor gibi peki sen ne önerirsin bide taşımak için süt saklama kabımı kuşlanmalıyım dondurmayavaksam makinrm lansinoh
Fazlasıyla yeterli olur. Dondurucudan çözdürünce besin değeri düşermiş. İş yerinde dolap varmış madem. Sağıp alt rafa koy 3gün bişeycik olmaz. Eve dönerken de termal çanta yeterli. Ertesi gün içeceği için akü kullanmakla garantiye almış olursun. Isısı düşmez.

Kizlar bugun 3. Gun bebegim kaka yapmiyor :KK43:
3-5 kayısı yiyip ılık su içince yapıyor hemen

Fazlasıyla yeterli olur. Dondurucudan çözdürünce besin değeri düşermiş. İş yerinde dolap varmış madem. Sağıp alt rafa koy 3gün bişeycik olmaz. Eve dönerken de termal çanta yeterli. Ertesi gün içeceği için akü kullanmakla garantiye almış olursun. Isısı düşmez.

3-5 kayısı yiyip ılık su içince yapıyor hemen
bu durumda muz yiyince de kabız mı olur ki :)
saklama kabında getireyim dimi poşet saçma olur

:KK70: herkes dertli doğumlar fasafiso oldu bebeklerin uykusuzluklarından ağlama krizlerinden gaz sancılarından sonra
Allah dermansız dert vermesin bi söylenip 10 şükrediyoruz öyle geçio günler
Aynen oyle oldu:) bir de benim sezeryan yerimle ilgili problem oldu, once dikisim kapanmadi, sonra vucut ipleri kabul etmedi, sonra akinti oldu.... iki ay gecti hala akintilari devam ediyor dikisimin onunla bogusuyorum bebegimin gaz sancilari bir yandan:) bir de nezle oldu benim minnosum:) ilac kullaniyoeuz nezle bitsin sunnet ettiricez bi de idrar zorlugu var:) ah ah rabbim gecici dert versin:)

Sizde ne var ne yok

Kizlar bisey sorcam yaa benim lohusalik biteli 12 gun oldu sonra regli oldum oda 10 gun sürdü simdi su gibi yogunlugu olan sari akinti oluyor normalde olan akinti degil birazda kokulu yaa bu normal mi yoksa iltihap mi oldu. Boyle olan var mi? Birde afedersiniz iliskiye girince cok zorlandim:KK43:((

X