- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.361
Bikaç kez dışarı gitti geldi, bir sıcak bir soğuk ondan oldu.gecmis olsun canim esin iyilesene kadar cok yaklasmasin.
sicaktan grip falanmi oluyormuss yeni ogrendimm. benim evimde cok sicak bazen istemedigim kadar sicak oluyor bunaliyorum odada.
cocuk sicaga alisdi resmen simdi bi soguk ortam gorse kesin usutur
ben korkumdan dogru duzgun cikaramadim disariya. hastaneye disinda.
Anında kapıyor annede ne sıkıntı varsa. Hemen yedim evet. Sıcak su torbası da koyup yatınca geçtiGecmis olzun.Kendin henen muz haslanmis patates ye bebek de etkileniyo çünkü
Başını korumak için şapka iyi oluyordu ama artık kafasını sıkıyor . Baş okşamaya bende uyuz oluyorum.Biz de gitmiştik bir keresinde Valla benim oglani da bekliyorlardi öpmek dokunmak için Allahtan çocuk kalabalığı görünce uyudu fırsat vermedi içimden çok dua ettim inşallah uyanmaz diye :) dokunmalarina bile deli oluyorum. Bide bazı bilmeyenler direk kafasına dokunuyor sinir oluyorum.
Kızlar bu arada siz sosyal medyada Bebeğinizin resmini paylaşıyor musunuz. Normalde ben hiç paylaşım yapmam ama biraz önce Watsap durum mesajına bi resim koyayım dedim içimden gelmişti. Çok pişmanım resmi koyduktan iki dk sonra çocuk içli içli ağlayarak uyandinazar mi değdi acaba yoksa ben mi evham yapıyorum
Ya iyi yapmışsın birde insanlar görmemişin.... Diye dusinuyor ya çok kızıyorum. Devir artik eski devir değil öpücükle cocuk olüyor, komalık oluyor ....Aynen sonrasında iki çocuk da aynını yapmaya kalktı. Kızdım, Hıh örnek olduk hemen dedim herkes anladı sevmenin sınırını.
Canim kan hapi ve vitamin kullanmiyor musun?Ya kizlar benim acayip saçım dokuluyor öyle böyle değil
Annenin duyguları da dahil herşeyi hissediyorlar ve onlarda aynını yaşıyorlar Acayip bişey şu anne sütü.Ya iyi yapmışsın birde insanlar görmemişin.... Diye dusinuyor ya çok kızıyorum. Devir artik eski devir değil öpücükle cocuk olüyor, komalık oluyor ....
Bu arada bende siskinlik var kaç gündür kizimda bu ara huzirsuz acaba benden mi kapti... Ya kizlar benim acayip saçım dokuluyor öyle böyle değil
Evet kullaniyorumCanim kan hapi ve vitamin kullanmiyor musun?
aaa bende nar yiyim diyodum yaaa kaç gündr ayıklamaya üşrnmiştim bugün annem ben ayıklayım sana demişti yemiyim bariKızlar daha önce yediniz mi bilmiyorum ama ben afedersiniz ishalime iyi gelsin diye nar yedim dün akşam. Bebeğim bütün gece boyu sürekli uyandı gazdan. Halaa kıvranıyor. Ki bizim gaz sorunumuz pek yoktu. Lahanada bile böyle olmadık
Velhasıl kelam siz sakın yemeyin
ben koymuyorum bı kere beraber Ken koydum ondada yüzünü kapattim kalp ile artık hiç koymuyorum kız kardeşlerime atarım sadece[/QUOTE]Biz de gitmiştik bir keresinde Valla benim oglani da bekliyorlardi öpmek dokunmak için Allahtan çocuk kalabalığı görünce uyudu fırsat vermedi içimden çok dua ettim inşallah uyanmaz diye :) dokunmalarina bile deli oluyorum. Bide bazı bilmeyenler direk kafasına dokunuyor sinir oluyorum.
Kızlar bu arada siz sosyal medyada Bebeğinizin resmini paylaşıyor musunuz. Normalde ben hiç paylaşım yapmam ama biraz önce Watsap durum mesajına bi resim koyayım dedim içimden gelmişti. Çok pişmanım resmi koyduktan iki dk sonra çocuk içli içli ağlayarak uyandinazar mi değdi acaba yoksa ben mi evham yapıyorum
Deme ya cnm nar istemişti eşime aldirmistim bizim de gaz sorunumuz yeni yeni azaldı bende yemem o zamanKızlar daha önce yediniz mi bilmiyorum ama ben afedersiniz ishalime iyi gelsin diye nar yedim dün akşam. Bebeğim bütün gece boyu sürekli uyandı gazdan. Halaa kıvranıyor. Ki bizim gaz sorunumuz pek yoktu. Lahanada bile böyle olmadık
ya sanirim bu huzursuzluklar cogu bebekte ayni oluyor.Ya iyi yapmışsın birde insanlar görmemişin.... Diye dusinuyor ya çok kızıyorum. Devir artik eski devir değil öpücükle cocuk olüyor, komalık oluyor ....
Bu arada bende siskinlik var kaç gündür kizimda bu ara huzirsuz acaba benden mi kapti... Ya kizlar benim acayip saçım dokuluyor öyle böyle değil
Eveetttt durmuyor kendi uyurdu artik durmuyor.ya sanirim bu huzursuzluklar cogu bebekte ayni oluyor.
koydugum yerde kalan kendi kendine uyuyan kizim 2 gundur surekli kucak istiyo huzursuz agliyo bende anlamiyorum.
sac dokulmesi normalmis kuaforum bana saclarin cok dokulcek korkma bazilarinda dokulmuyor ama genellikle fazla sac dokulmesi oluyor dedi.
Gecenlerde canm cok çekmişti ama annem izin vermemişti yeneme.3.5 tane ye tadına bak demisti.demekkibu eskiler biliyo biseylerKızlar daha önce yediniz mi bilmiyorum ama ben afedersiniz ishalime iyi gelsin diye nar yedim dün akşam. Bebeğim bütün gece boyu sürekli uyandı gazdan. Halaa kıvranıyor. Ki bizim gaz sorunumuz pek yoktu. Lahanada bile böyle olmadık
Canın çektiyse az bişey ye istersen. Eskiler süt çeker dermiş ne dememde. AŞ ermek gibi herhalde. Annem canın ne çekerse az da olsa ye diyorDeme ya cnm nar istemişti eşime aldirmistim bizim de gaz sorunumuz yeni yeni azaldı bende yemem o zaman
cildirmak uzereyimm biyerimi agriyor diye dusunuyorumm artikk surekli agliyorEveetttt durmuyor kendi uyurdu artik durmuyor.
Dokulmemesi lazim amaEvet kullaniyorum
NormalmişDokulmemesi lazim ama
Normalmiş
Ne güzel ne güzel... Kestirmeyi düşünüyom acaba bi etkisi olur mu :)Evet normal hatta hamilelik doneminde sac diger zamanlara gore daha cabuk uzar. Hamilelik bittikten sonrada dinlenme surecine gecip dökülürmüş. Hatta eskiler buma bebek yuzune gulmeye baslayinca sac dokulur, bebek anneyi taniyinca sac dokulur diyo