2017 EKİM Anne adayları

Bikaç kez dışarı gitti geldi, bir sıcak bir soğuk ondan oldu.
Başta bizim ev de sıcaktı ama sonraları düşürdüm çok terliyor sıcakta. Sanki daha iyi uyuyor artık

Gecmis olzun.Kendin henen muz haslanmis patates ye bebek de etkileniyo çünkü
Anında kapıyor annede ne sıkıntı varsa. Hemen yedim evet. Sıcak su torbası da koyup yatınca geçti

Başını korumak için şapka iyi oluyordu ama artık kafasını sıkıyor . Baş okşamaya bende uyuz oluyorum.
Ben medyada paylaşmıyorum ama aile grubuna atıyorum. Herkes MaşaAllah diyor ama bizimki anında huysuzlanıyor . Ben de senin gibi düşündüm hep. Sonra amaann dedim ağlayacağı varmış denk gelmiştir.

Aynen sonrasında iki çocuk da aynını yapmaya kalktı. Kızdım, Hıh örnek olduk hemen dedim herkes anladı sevmenin sınırını.
Ya iyi yapmışsın birde insanlar görmemişin.... Diye dusinuyor ya çok kızıyorum. Devir artik eski devir değil öpücükle cocuk olüyor, komalık oluyor ....

Bu arada bende siskinlik var kaç gündür kizimda bu ara huzirsuz acaba benden mi kapti... Ya kizlar benim acayip saçım dokuluyor öyle böyle değil

Annenin duyguları da dahil herşeyi hissediyorlar ve onlarda aynını yaşıyorlar Acayip bişey şu anne sütü.

Emzirme döneminde saç dökülmesi olurmuş östrojen hormonundan dolayı. Ama aşırı ise bir kan tahlili yaptır istersen

Kızlar daha önce yediniz mi bilmiyorum ama ben afedersiniz ishalime iyi gelsin diye nar yedim dün akşam. Bebeğim bütün gece boyu sürekli uyandı gazdan. Halaa kıvranıyor. Ki bizim gaz sorunumuz pek yoktu. Lahanada bile böyle olmadık
Velhasıl kelam siz sakın yemeyin

aaa bende nar yiyim diyodum yaaa kaç gündr ayıklamaya üşrnmiştim bugün annem ben ayıklayım sana demişti yemiyim bari

ben koymuyorum bı kere beraber Ken koydum ondada yüzünü kapattim kalp ile artık hiç koymuyorum kız kardeşlerime atarım sadece[/QUOTE]

Deme ya cnm nar istemişti eşime aldirmistim bizim de gaz sorunumuz yeni yeni azaldı bende yemem o zaman

ya sanirim bu huzursuzluklar cogu bebekte ayni oluyor.
koydugum yerde kalan kendi kendine uyuyan kizim 2 gundur surekli kucak istiyo huzursuz agliyo bende anlamiyorum.
sac dokulmesi normalmis kuaforum bana saclarin cok dokulcek korkma bazilarinda dokulmuyor ama genellikle fazla sac dokulmesi oluyor dedi.

Eveetttt durmuyor kendi uyurdu artik durmuyor.

Kizlar bu ara ayaklarimda bir usume midemde bir hazimsizlik surekli gaz ve bulanti var birde oyle halsizim ki sanki bayilcam bu kizda bu ara bir huysuz uyku fakanda yok usuttum mu sizce nane limon iyi gelir mi?

Gecenlerde canm cok çekmişti ama annem izin vermemişti yeneme.3.5 tane ye tadına bak demisti.demekkibu eskiler biliyo biseyler

Evet normal hatta hamilelik doneminde sac diger zamanlara gore daha cabuk uzar. Hamilelik bittikten sonrada dinlenme surecine gecip dökülürmüş. Hatta eskiler buma bebek yuzune gulmeye baslayinca sac dokulur, bebek anneyi taniyinca sac dokulur diyo

Ne güzel ne güzel... Kestirmeyi düşünüyom acaba bi etkisi olur mu :)

Kizlar bebekleriniz kac kilo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…