- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.361
Bikaç kez dışarı gitti geldi, bir sıcak bir soğuk ondan oldu.gecmis olsun canim esin iyilesene kadar cok yaklasmasin.
sicaktan grip falanmi oluyormuss yeni ogrendimm. benim evimde cok sicak bazen istemedigim kadar sicak oluyor bunaliyorum odada.
cocuk sicaga alisdi resmen simdi bi soguk ortam gorse kesin usutur
ben korkumdan dogru duzgun cikaramadim disariya. hastaneye disinda.
Başta bizim ev de sıcaktı ama sonraları düşürdüm çok terliyor sıcakta. Sanki daha iyi uyuyor artık
Anında kapıyor annede ne sıkıntı varsa. Hemen yedim evet. Sıcak su torbası da koyup yatınca geçtiGecmis olzun.Kendin henen muz haslanmis patates ye bebek de etkileniyo çünkü
Başını korumak için şapka iyi oluyordu ama artık kafasını sıkıyor . Baş okşamaya bende uyuz oluyorum.Biz de gitmiştik bir keresinde Valla benim oglani da bekliyorlardi öpmek dokunmak için Allahtan çocuk kalabalığı görünce uyudu fırsat vermedi içimden çok dua ettim inşallah uyanmaz diye :) dokunmalarina bile deli oluyorum. Bide bazı bilmeyenler direk kafasına dokunuyor sinir oluyorum.
Kızlar bu arada siz sosyal medyada Bebeğinizin resmini paylaşıyor musunuz. Normalde ben hiç paylaşım yapmam ama biraz önce Watsap durum mesajına bi resim koyayım dedim içimden gelmişti. Çok pişmanım resmi koyduktan iki dk sonra çocuk içli içli ağlayarak uyandi nazar mi değdi acaba yoksa ben mi evham yapıyorum
Ben medyada paylaşmıyorum ama aile grubuna atıyorum. Herkes MaşaAllah diyor ama bizimki anında huysuzlanıyor . Ben de senin gibi düşündüm hep. Sonra amaann dedim ağlayacağı varmış denk gelmiştir.