2017 EKİM Anne adayları

eski yazdiklarinizi okudum ne güzel saglikla almışsiniz kucaginiza darisi bizlere olsun inşallah,ben tecrubeli sizlere bir kac soru sormak istiyorum su an 24.haftamdayim 52kilo ile hamile kaldim su an 60kiloyum,hamur isi ve tatli yiyerek aldım doktorumun uyarmasiyla kestim su anda kilo endisem aciga cikti bundan sonra kac kilo ile bitiririm acaba herkes son aylarda son alınıyor diyor

eski yazdiklarinizi okudum ne güzel saglikla almışsiniz kucaginiza darisi bizlere olsun inşallah,ben tecrubeli sizlere bir kac soru sormak istiyorum su an 24.haftamdayim 52kilo ile hamile kaldim su an 60kiloyum,hamur isi ve tatli yiyerek aldım doktorumun uyarmasiyla kestim su anda kilo endisem aciga cikti bundan sonra kac kilo ile bitiririm acaba herkes son aylarda son alınıyor diyor
bundan sonra dikkat edersin :) ben ilk 4 ay hiç kilo almadım toplam 12 kg ile bitirdim doğum sonrası 3 kilom kalmıştı bebeğim 2 aylık hala o 3 kilo var gitmedi bi türlü hamur işine yüklenme bebeğe hiç bi faydası yok aksine senin şekerini yükseltirler acıktıkça ara öğün gibi ağzına bişiler at bn şöyle besleniodum
sabah 8de kahvaltı
10da demir hapı ve bi 4 5 tane ceviz
12de öğlen yemeği decavit
2 de badem fln atıştırıyodum
4 te süt
7de akşam yemeği
öğlen ve akşam yemeğinde demir içeren bişey yemiosam mutlaka yoğurt yiyodum bide 2 güne 1 omega içiyodum

bnm o taş hali gittü ztn saat başı emmek istio toksa da istio yumuşak bnm göğüsler
dinlenebilirsen çok faydası oluyo gerçekten 12 saat uymadığınız oluyodu bizim şimdi geceye dondurdu uykuyu 3.4 saat kesintisiz uyuduğum zaman sabah kalktığımda oluyo benimkiler de sert yoksa gündüz hep emiyo bisey kalmıyor birdaha.ben akşam yemeklerinde yeşillik çok yiyorum hem formumu geri kazanmak için hemde çok güzel süt yaptığını farkettim gece de biraz uyuyabilirsen sabah taş gibi kalkıyorum.birde hoşaf çok içerim şekerim düşüyo zaten yorgunluktan başkada süt için bisey yaptığım yok.Allah vergısi birazda

Bn rotayi yaptırdım (bu arada cok pahalı:) ) yaptırmayan arkadaşlar pişman olmuş bir tanesi 2 gün hastahanelerde yattı maalesef. Tabii yaptirmayip yine d bisiycikler olmayanda var :KK66:

Bn rotayi yaptırdım (bu arada cok pahalı:) ) yaptırmayan arkadaşlar pişman olmuş bir tanesi 2 gün hastahanelerde yattı maalesef. Tabii yaptirmayip yine d bisiycikler olmayanda var :KK66:
Bizim bi arkadas eczaneden alıp kendi damlatmis bebeğinin ağzına. Kolay diyor ama ben yapamam. Bu arada merak ettim fiyatını ne kadara satılıyor iki marka varmış sanirim

Bizim bi arkadas eczaneden alıp kendi damlatmis bebeğinin ağzına. Kolay diyor ama ben yapamam. Bu arada merak ettim fiyatını ne kadara satılıyor iki marka varmış sanirim
175 tl canim. evet iki marka var bizim doktor rotatex yazdi bunu yaptirin dedi insallah yanlis yazmamisimdir adini :))
8 ocakta yaptircaz bizde.
kolay ama bende kendim yapamam saglik ocaginda yaptircam

175 tl canim. evet iki marka var bizim doktor rotatex yazdi bunu yaptirin dedi insallah yanlis yazmamisimdir adini :))
8 ocakta yaptircaz bizde.
kolay ama bende kendim yapamam saglik ocaginda yaptircam
Tavsiyem dalmayı su akusu ile beraber alin.cok cabuk bozulan bi asiymis.biz hastanenn karsndan alıp hemen yaptrmamiza ragmen hemşire uyardı aşıyı neden buzsuz tasidiniz diye.

Her gece bebeğimi bi ağlama krizi ve akabinde kusma tutuyor. Nerdeyse 1 veya 2 saat sürüyor. Sizde de oluyor mu? Azıcik kusuyo her gün ama bu ağlama krizi ne oluyo! Endişelenmeli miyim?

Tavsiyem dalmayı su akusu ile beraber alin.cok cabuk bozulan bi asiymis.biz hastanenn karsndan alıp hemen yaptrmamiza ragmen hemşire uyardı aşıyı neden buzsuz tasidiniz diye.
ya oylemi. saglik ocaginin altinda eczaneden alip cikcam hemen ancak iki dakika surer birsey olur mu ki
o zaman alirken soylerim

o akşam krizi bnmkine de gelio 8den 12yr kdr uyumak istio uyuyamıo uyumak için sürekli meme istio kucağa alıorum ağlıo ystırıyorum ağlıo bazen memede de ağlıo öyle neye ağladığı belli olmayan bi saat dilimi bnm için o saatler

o akşam krizi bnmkine de gelio 8den 12yr kdr uyumak istio uyuyamıo uyumak için sürekli meme istio kucağa alıorum ağlıo ystırıyorum ağlıo bazen memede de ağlıo öyle neye ağladığı belli olmayan bi saat dilimi bnm için o saatler
Eti canga reklamı gibi olmuş :)
Her koşulda ağlıyor

Yok benimki meme de istemiyo ama midesi rahatsız sanırım her aksam sancısı oluyor.

X