2017 EKİM Anne adayları

evet benimkide bos bos cekiyor bir kac dakika sonra bi sut geliyor yutkunmasini duyuyorum. sonra yine kesiliyor. anlamadim ben bise ya.
ilk dogdugundan beri dogru duzgun emziremedim kafayi yemek uzereyim.
ilk iki uc hafta sutum boldu goguslerim agrir kendi kendine tasardi. simdi doymuyor.
bide en fazla 5 dk emiyor.
dedigini yapiyorum memede uyuyo veya birakiyo doydu diyorum 10 dk sonra agliyo acliktan.
Sut arttirmak icin yas uzum ve incir cok etkili. Ibrahim saracoglu diyor ben uzum yiyorum cokta ise yariyo canim
incir kurumu bide uzum siyah mi canim. ben beyaz uzumu seviyorum yiyordumda bol bol

Kızlar bebegini kıskanan var mı :/ ben çok kıskanıyorum ya kimseye vermek istemiyorum verirsemde geri almamak için verdiğim kişiye hiç bakmıyorum ki bi bahane bulup hemen almayayım diye.
ben kiskaniyordum ne yalan soylim. esimden baskasi elini surmesine tahammul edemiyordum.
ama simdi duzeldim kendim veriyorum

Ayni dert bendede var. Gunduz uyandiramiyorum gece uyumuyor. Caresizim

Ben ablama sordum bebek büyüdü dedi artık goguslerin sertlesmez dedi eğer ayda 1 kilo aldıysa sütun yetiyordur cnm artık hızlı çekip hemen bosaltiyorlar

Ben ablama sordum bebek büyüdü dedi artık goguslerin sertlesmez dedi eğer ayda 1 kilo aldıysa sütun yetiyordur cnm artık hızlı çekip hemen bosaltiyorlar
mama agirlikli tam 1 kilo almisdi canim. oda en cok mamayla besliyorum.
biraksam acaba kac gram alir tahmin bile edemiyorum

Yok canım yanlis anlamadım. Sagol önerilerin için. Insallah alistirabilirim.

Cnm ben ilk bebedor kullaniyordum.memeye alişti sonra biberon istemedi.
Bende biberonu değiştirdim.lashonil aldim meme ucu gibi onun ucu.onunla iciyor simdi mamayi.

Ben sallayarak uyutuyorum malesef.
Benim bebegim ilk gunden beri huysuz ve hep kucakta.çok nadirdir yerinde yatsın.hemen agliyo kucak istiyor.kendi kendine hayatta uyumaz.çok zor.

Ayagimda uyusun diye bir saat salladigimi biliyorum gece.

Ayy cok kötü alışmış şimdi hafif ama buyudukce topukların agrır :/ bende sallasam mı diye dusunuyorm sadece memede uykuya geçebiliyo cunku

Cnm ben ilk bebedor kullaniyordum.memeye alişti sonra biberon istemedi.
Bende biberonu değiştirdim.lashonil aldim meme ucu gibi onun ucu.onunla iciyor simdi mamayi.
Canim ben aventle basladim lansinohla devam ettim.lansinoh daha az gaz yapiyor gibime geldi ve gercekten ana memesk gibi ama ikisini de emmeyi birakti.annem eski usul bir biberon al dedi dun bebedor aldik ama yok imkansiz emmedi onu.niye boyle yapiyor anlamiyorum

Bugün 2aylık oldu bebeğim. Aşıları vurdurduk. Çok ağladı emerek sakinleşti. Ateşi çıkarsa ve takip etmemize rağmen düşmezse yarım ölçek calpol vermemi söylediler. Kilo sorunu devam ediyor. Doğum kilomuz 4000g 1.ay 4400g 2.ay 5180g oldu. Boyu 60cm. Israrla mama vermiyorum aç kalmıyor bence bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…