Kıskanmak değil ama zarar vermelerinden korkuyorum. Öpülmesine içim gidiyor. Hassas yanakları var, niye öpersin ki yani. Banyo günlerini ona göre ayarladım. Bizim ya Cumartesi akşamı yada pazar sabahı aile toplantısı olur eşimin tarafı. Pazar günü ikindiden sonra banyo yaptırıyoruz. Bir de perşembe akşamı. Eşim alınıyor ama napim. Elimden gelse o an alıp yıkayacağım. Büyüdükçe endişem artıyor. Bugün eşimi uyardım 6ay bitene kadar sadece anne sütü almalı, bak ben mutfakta falanken annen baban bişey tattırmasınlar lütfen dedim ama durduramaz biliyorum.
bişey söylediğimde de ‘bişey olmaz ben 3tane büyüttüm’ demelerine içten içe sinirleniyorum. Ölmemiş evet ama kimbilir ne hasar bıraktı yani. Off
Şuanda da öyle. Zaman zaman ishal dedik ama doktor anne sütü sıvı olur biraz dedi. Her bebek farklı canım. Bazı bebekler 4günde 1 yapıyormuş. Günlük toplam margarin ağırlığında (15kaşık su) bez veriyorsa doyuyor demekmiş. Bize her gelen pırt seslerini duyunca ayy bu çocuk kilo alamaz böyle dedi. Ama bizimki biran önce içimi boşaltayım da yine emeyim diyor sanki. Sonrasında Memeye vantuz gibi yapışıyor. Halbuki bir saat önce ayrılmış.
Seninkinin de sayısı ve kilo alımı normal bence. Bazı bebekler başta kilo alıp sonra alımı yavaşlarmış, bazısı sonradan daha fazla alırmış persentil tablosundaki ayına uygunsa endişelenme.