- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.181
biz yaptırmadık henüz abladan öksürük bulaştı gibi olmuştu erteleyin dedi doktor.sonrada önce 2 ay asilarını olsun dedi yılbaşına kadar yaptırırız inşallah.kolay iyileşme oldu mu.ameliyathane de üşür diye korkuyorum bende tek korkum o hattaevet biz çok zorlnmıştık çok korkmuştu yavrum 20 günlüktü ama şimdi iyi ki yaptırmışız diyorum keşke daha erken yaptırsaymışım bile diyorum şimdi aklı daha çok erio göz teması uzadı bizi tanıo bnmki banyodan korkuo küveti görünce ağlamaya başlıo denk mi gelio daha okdr bilemez diyorum ama bi kaç keredir aynı oldu elini tuttuğumda sakinleşio mesela uyurken uyanıcak gibi oldupunda elini tutarsam uyumaya devam ediyo büyüdükçe daha zor olurmuş
Maske emzirirken ve olabildigince az temas ben hemen doktora gitmiştim uzun süre ayrı kalmayayim diye :)
saolun kizlar zaten maskeyle geziyorum evde bugun ilk gunu. yarin daha kotu olursam giderim.maskeyle emzir dedi doktor bana hastalanırsam bal limon ıhlamur :) içebildiğin ne varsa hatta kötüysen doktora git içebileceğin bi ilaç yazsın çabuk toparla geçmiş olsn
ay hergün duş alabiliosan ne güzel ben bebekşe tekim akşam gelio eşim sıpada 12den önce uyumuo eşim tek bakamıo 2 güne bi zor yıkanıyorum geçen 3. gün yıkandım bebek uyumamıştı ama dayanamadm artk bi çıktım duştan 10 dk da o da benimki çığlıkçığlığa ağlıo eşime noldu diorm bilmiyorm dio çocuk sırtına kdr sıçmış haberi yok bizimkinin
Karbonatlı su deriyi daha çok kurutuo die okumuştm bende N nurr123
kız uyanınca nssıl geri uyutuosun bnmki memedenbaşka uyumuo okdr zorlayıp gaz çıkartıp tekrar meme verince de anlamı kalmıo
Canım bizim doktorun odasında oldu biz yanındaydık o yüzden çok korkmadı bizimki iğneyi olunca agladi sonra hissetmiyor zaten idrarinda biraz yanma olunca bağırdı sonra iyi çabuk iglesti çok şükür rahat ol senbiz yaptırmadık henüz abladan öksürük bulaştı gibi olmuştu erteleyin dedi doktor.sonrada önce 2 ay asilarını olsun dedi yılbaşına kadar yaptırırız inşallah.kolay iyileşme oldu mu.ameliyathane de üşür diye korkuyorum bende tek korkum o hatta
doktor 4 aydan önce kolay oluyo anlamıyorlar bile ddi.tam uyuşma olmadan yaptırıcaz sizinki de öyle mi oldu.anlatın azda rahatlayalım bizde
Canım bizim doktorun odasında oldu biz yanındaydık o yüzden çok korkmadı bizimki iğneyi olunca agladi sonra hissetmiyor zaten idrarinda biraz yanma olunca bağırdı sonra iyi çabuk iglesti çok şükür rahat ol senbiz yaptırmadık henüz abladan öksürük bulaştı gibi olmuştu erteleyin dedi doktor.sonrada önce 2 ay asilarını olsun dedi yılbaşına kadar yaptırırız inşallah.kolay iyileşme oldu mu.ameliyathane de üşür diye korkuyorum bende tek korkum o hatta
doktor 4 aydan önce kolay oluyo anlamıyorlar bile ddi.tam uyuşma olmadan yaptırıcaz sizinki de öyle mi oldu.anlatın azda rahatlayalım bizde
vuhuuuu diim o zaman :)Ben halen kvde kaliyorum ya ondan bu rahatlik bakiyolar sagolsunlar bol bol uyuyorum istedigimi yapiyorum rahatim evime gecicem yarin o zamanda naparim artik bilmiyorum:)
bizim anılar pek hoş diil 15 dklık işlem dediler 40 dk ameliyathanede kaldı 20 günlüktü bi geldi buz tutmuş cort cort kaç kere kaka yaptı üstüste üşütmüş biz yanında diildik çok korkmuş çok zor sakinleştirmiştim sonrada bi kaç hafta sıçrayıp korkup durdu ama iileşmesi çok kolay oldu 4 gün krem sürdük okdr dikişler kendisi düştü hiç ağrısı sızısı yanması olmadıbiz yaptırmadık henüz abladan öksürük bulaştı gibi olmuştu erteleyin dedi doktor.sonrada önce 2 ay asilarını olsun dedi yılbaşına kadar yaptırırız inşallah.kolay iyileşme oldu mu.ameliyathane de üşür diye korkuyorum bende tek korkum o hatta
Ben de daha hic yikamadim valla gogus pedi kullaniyorum zaten yani cocugun agzindandan baska biyerle temas etmiyo bisey olmaz heralde hergun dus aliyorm zaten nolcak :)
Karbonatli su deriyi daha da inceltip iyilesme surecini uzatiyo diye okudum ben bi yerde. Her emzirmeden sonra neden siliyosun ki ben mi cok pisim acaba ama bence hijyenik olmayan bi durum yok ya o kadar silme bence sende:)
Benimki de 3 saatte uyaniyo ama gazini cikariyorum omzunda cikmazsa dizine yatir ya da tek koluna yatir uyuyamicagi bi pozisyonda olursa cikarir belki
inşallah ya sagolasin büyüyünce olmasından daha iyidir deyip kendimi avutuyorum.küçücük onlar 2 güne unuturlarCanım bizim doktorun odasında oldu biz yanındaydık o yüzden çok korkmadı bizimki iğneyi olunca agladi sonra hissetmiyor zaten idrarinda biraz yanma olunca bağırdı sonra iyi çabuk iglesti çok şükür rahat ol sen
çocukların bölümü sıcak dedi bizim doktor ısıtmalı yatak varmış hatta . kuzeninin oğlu çok hasta olmuştu sünnetten sonra o yüzden benimde korkum hast giderken sıcak su torbası falan da alicam ben üşümüş olursa ısıtırım bari yavrumubizim anılar pek hoş diil 15 dklık işlem dediler 40 dk ameliyathanede kaldı 20 günlüktü bi geldi buz tutmuş cort cort kaç kere kaka yaptı üstüste üşütmüş biz yanında diildik çok korkmuş çok zor sakinleştirmiştim sonrada bi kaç hafta sıçrayıp korkup durdu ama iileşmesi çok kolay oldu 4 gün krem sürdük okdr dikişler kendisi düştü hiç ağrısı sızısı yanması olmadı
Benimki bu hareketi yapinca genen omuzuma alıp sırtını ovunca gaz çıkarıyor özellikle biraz omuz kısmina masaj yapın deneyin ise yariyoIlginç ama benimkide öyle bugün, bir çekip bir aliyor bir çekip bir aliyor :)
Bu bebeler hep aynı yollardan geçiyor yaradan öyle yaratmış bin şükür verene...
40.gün yaptırdık. Lokal anestezi yapıldı. Sadece o sırada ağladı. Sonrasında kuzu gibi oldu yavrum. Dr iğne sonrası 20dk emzirme molası verdi. İşlem ameliyathanede yapılmadı. Acil müdahale gibi bir yerdi. Anne baba olarak biz yanındaydık. Çok sakin ve tahminimden kolay geçti. Sünnet sırasında bacaklarını tutan kişiyi ve doktoru çişiyle suladı oğlum :) toplamda 1saat ancak kalmışızdır hastanede. Eve giderken ilaçlarını aldık, o sırada oyalandım galiba çünkü asistan 30dk sonra calpol verin dedi. Biz biraz geciktik. Eve geldiğimizde çok fena ağladı. Öyle ağlayınca ne yapacağımı şaşırdım ilacı unuttum. Eşim hatırlattı calpolu verip memeye dayayınca sustu. İlk çişte çok ağlıyormuş. Sanırım o ağlama sırasına denk geldi, bidaha sorun yaşamadık. Calpolun yanında fitil ve göz melhemi veriyorlar. Melhemi sabah akşam pipi çevresine krem şanti gibi sıkıyorsun. Fitili de ikiye kesip popodan veriyorsun ama biz fitili ne zaman sokmaya çalışsak kakasını yaptı. Burdan bir arkadaş söyledi sağ olsun Zeytinyağına batırıp sokmak kolay oldu. Bir defadan başka da vermedik. Çünkü ona eziyet bize stres oldu. İki gün calpol vermek yetti. Ha bu arada rahat etmesi için 5gün 4 numara bez kullandık. Gevşek bağladım altına bişey giydirmeden yatağına pamuklu alt açma serip yatırdım. Tabi ozamanlar hava daha iyiydi ve oda ısısını yüksek tuttukbiz yaptırmadık henüz abladan öksürük bulaştı gibi olmuştu erteleyin dedi doktor.sonrada önce 2 ay asilarını olsun dedi yılbaşına kadar yaptırırız inşallah.kolay iyileşme oldu mu.ameliyathane de üşür diye korkuyorum bende tek korkum o hatta
Benim de sağ meme ucum hep sorunlu. Krem kullandım ama bluz değdikçe iyileşme olmadı. Aventin Kalkan’ını kullandım fayda gördüm gibi ama tam iyileşme olmadan bebeğim emdiği için yine tekrarladı. Hergün krem sürüp Kalkan’ı takıyorum bikaç saat. Hem ucunu daha çıkık yapıyor hem de iyi geliyor. Acı biber sürülmüş gibi sızlıyor bazen. Günde bir defa yıkayabiliyorum. Bebeğin ağız içi bakterileri çatlaklara girip sızlatırmış. Bir tek duştan sonra çok rahat oluyorum.
Gümüş kapaklar varmış yara için birebir hemen iyileştiriyor diyorlar ama çok pahalıma geldi.
ay hergün duş alabiliosan ne güzel ben bebekşe tekim akşam gelio eşim sıpada 12den önce uyumuo eşim tek bakamıo 2 güne bi zor yıkanıyorum geçen 3. gün yıkandım bebek uyumamıştı ama dayanamadm artk bi çıktım duştan 10 dk da o da benimki çığlıkçığlığa ağlıo eşime noldu diorm bilmiyorm dio çocuk sırtına kdr sıçmış haberi yok bizimkinin
Karbonatlı su deriyi daha çok kurutuo die okumuştm bende N nurr123
kız uyanınca nssıl geri uyutuosun bnmki memedenbaşka uyumuo okdr zorlayıp gaz çıkartıp tekrar meme verince de anlamı kalmıo
Sağ ol canım. İnternette pek bilgi bulamadım. İçi jel ped gibi bir şey mi bu.Gecmiş olsun canım valla okudukca benim içim sızladı aynı şeyleri yaşadım ne krem ne kalkan fayda etmedi. Memelyn soft touch aldm simdi hic bişey kullanmıyorum. Fiyatıda çok uygun bence denemelisin
Sağ ol canım. İnternette pek bilgi bulamadım. İçi jel ped gibi bir şey mi bu.
lavaboda yıkıyorm bende çok yıkayamıcak gibiysem unibaby yenidopan kulkanıorm obla siliorum mecbueO şekilde kaka yaptıgında ne yapıyorsunuz? Benimki birkez yaptı Allahtan eşim evdeydi hemen banyoda yıkadık tek olsam naparım bilmiyorum
bana hicbisey vermedi bogazimda bise yok parolla burun spreyi yazip gonderdiCanm bnm bademcikler de pertti antibiyotik va minoset verdi... Bol bol istirahat ve c vitamini al demisti