- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.141
Ilginç ama benimkide öyle bugün, bir çekip bir aliyor bir çekip bir aliyor :)Ne yapıyordu ki? Benmkide 2dk emiyor sonra bacak atiyor bi cekip bi aliyor..
Amin :)Ilginç ama benimkide öyle bugün, bir çekip bir aliyor bir çekip bir aliyor :)
Bu bebeler hep aynı yollardan geçiyor yaradan öyle yaratmış bin şükür verene...
Biz de 8. Haftadayız ama ınga, ga, ee baska birsey yok. Bunlar da aglama sesleri zaten :)atakları takip ediyo musuz biz 8. haftadayız ve çıldırıypruz memeden ayrıldığı an ağlamaya başlıo sürekli meme de durmak istio herşeye ağlıo tabi bu arada boşluklarda konuşup gülücükler saçtığjmızda oluo
aguuu guuu ouwwww avvv ouuu çıkarabildiğimiz sesler
Geçmis olsun. Eyvah bizim de haftaya yapilacak.asilari yapildi bugun.
kac saattir agliyo atesi simdilik yok ama cok huzursuz ne kucagimda susuyo ne yatakta. zor sakinlestiriyorumm
saol gecti gecti sukur. uc dort saat cok kotuydu ama duzeldi gece rahat gecirdikGeçmis olsun. Eyvah bizim de haftaya yapilacak.
canim ona bakarsan bir cogumuz biberon kullaniyoruz onlarin uclarida plastikSilikon göğüs ucu kullanan var mı? Biz dogdugundan beri öyle emişiyoruz. Tutamıyo hala bebisim. Alistı da. Bi zararı olur mu acaba? Yoksa emiyo da nasıl emerse emsin diye mi düsünmeliyim? Emzirme Sanatı'nda plastik hiçbir sey önerilmiyor.
Ya ben basta kullandim gogus ucum yok diye sonra 2 gun direnince tuttu bende bir daha o eziyete katlanmadim:) cunku bi kayiyo hop bir daha yika kurula bebek sabredemiyor o yuzden sadece 4 gun kullandim daha fazla dayanamadim zaten uc yapsin diye almistim boyle sade emzirmek daha guzel bence :)) eger sade emebiliyorsa onada alisir kiSilikon göğüs ucu kullanan var mı? Biz dogdugundan beri öyle emişiyoruz. Tutamıyo hala bebisim. Alistı da. Bi zararı olur mu acaba? Yoksa emiyo da nasıl emerse emsin diye mi düsünmeliyim? Emzirme Sanatı'nda plastik hiçbir sey önerilmiyor.
Bizim kiz emmiyordu memeyi ağzına verince avazi çıkmışçasına ağlıyordu uyku sersemi olduğu zaman emzirdim kaç gün sabah uykudan uyanınca iyi etmiyordu geceye doğru emmiyodu en son tüm gün doğru düzgün emmedi ve ac olduğu için gece 3 de biraz emip uyumustu sabah uyandık herşey normale dönmüş sağları sollari belli diilNe yapıyordu ki? Benmkide 2dk emiyor sonra bacak atiyor bi cekip bi aliyor..
Evet cnm ablamda dedi aynısını aç kalmasın da yavrumArtik yavas yavas memeler yumuşuyor ondan oyle hissetmeyesin ?
Merhaba canm. Benim de sol göğüs ucum olmadığı icin slikom meme ucu onerdiler dogum yapinca ama ben israrla tutturmaya çalıştım basta agzindan ciksa da alisti simdi emiyom bugun tam 2 aylik olduk. Gogsumun ucuda cikti azda olsa. Bi zarari yok slikon ucun ama faydayi azaltiyo. Anne meme cevresinde o kahverengi yerlerde yararli bakteriler varmis emerken orayi kavramasi gerekiyo mecbur kalmadikca oyle emzirmeye calis. Neden kullandigini bilmiyorum ama ucu yoksa seninde şırınga ile çikarmayi deneyebilirsin bende ise yaradiSilikon göğüs ucu kullanan var mı? Biz dogdugundan beri öyle emişiyoruz. Tutamıyo hala bebisim. Alistı da. Bi zararı olur mu acaba? Yoksa emiyo da nasıl emerse emsin diye mi düsünmeliyim? Emzirme Sanatı'nda plastik hiçbir sey önerilmiyor.
bn 32. haftamdan itibaren lansinoh kullanmştm doğmdan snrada her emzrmede hiç acım olmadı şimdide bebek 2 aylk ztn acımıo sürmüorm bişeyHanımlar iyi geceler tahris olan gogus uclariniza nasil bakim yapiyorsunuz? Gogus uclarimin acisindan disimi sika sika emziriyorum
Her emzirmede gogus uclarini yikiyor musun pekibn 32. haftamdan itibaren lansinoh kullanmştm doğmdan snrada her emzrmede hiç acım olmadı şimdide bebek 2 aylk ztn acımıo sürmüorm bişey
Her emzirmede gogus uclarini yikiyor musun peki
yok lansinohun üstünde yıkamaya gerek yoktur yazıoHer emzirmede gogus uclarini yikiyor musun peki
valla bn çocuğun ağzına zor yetiştiriyorm bnmki asabi biraz anında olmayınca basıo çığlığı yıkamıyorum benSen yikiyo musun. Benim de hic acimiyo suan gogus ucu felan da yikamiyorum valla yikamak mi gerekiyo ki
Benim de sağ meme ucum hep sorunlu. Krem kullandım ama bluz değdikçe iyileşme olmadı. Aventin Kalkan’ını kullandım fayda gördüm gibi ama tam iyileşme olmadan bebeğim emdiği için yine tekrarladı. Hergün krem sürüp Kalkan’ı takıyorum bikaç saat. Hem ucunu daha çıkık yapıyor hem de iyi geliyor. Acı biber sürülmüş gibi sızlıyor bazen. Günde bir defa yıkayabiliyorum. Bebeğin ağız içi bakterileri çatlaklara girip sızlatırmış. Bir tek duştan sonra çok rahat oluyorum.Hanımlar iyi geceler tahris olan gogus uclariniza nasil bakim yapiyorsunuz? Gogus uclarimin acisindan disimi sika sika emziriyorum