2017 EKİM Anne adayları

Benim de sağ meme ucum hep sorunlu. Krem kullandım ama bluz değdikçe iyileşme olmadı. Aventin Kalkan’ını kullandım fayda gördüm gibi ama tam iyileşme olmadan bebeğim emdiği için yine tekrarladı. Hergün krem sürüp Kalkan’ı takıyorum bikaç saat. Hem ucunu daha çıkık yapıyor hem de iyi geliyor. Acı biber sürülmüş gibi sızlıyor bazen. Günde bir defa yıkayabiliyorum. Bebeğin ağız içi bakterileri çatlaklara girip sızlatırmış. Bir tek duştan sonra çok rahat oluyorum.
Gümüş kapaklar varmış yara için birebir hemen iyileştiriyor diyorlar ama çok pahalıma geldi.
Gumus kalkanlar cidden cok pahali dedigin gibi birde surekli emzirdigim icin ne ara takicam da iyilestirecek. Aventin kalkanini aldim ama uyurken takiyorum karbonatli suyla goguslerimi sildikten sonra biraz rahat ediyorum .

benimde çok ve yanlış emmeden ilk hafta yara olmuştu hatta bir tanesi kanamıştı
eczacı garmastan pomad önerdi 3 günde makina ile sağdım göğüs kalkanı kullandım şükür geçti bir daha da olmadı.
o kremi deneyin bir de

kizlar fena usuttum. hapsuruk burun akinti :KK43:
ya kizimada bulastirirsam
bebegimin kapmamasi icin veya cabuk iyilesmem icin varmi tavsiyeniz :hasta:

Maske emzirirken ve olabildigince az temas ben hemen doktora gitmiştim uzun süre ayrı kalmayayim diye :)

maskeyle emzir dedi doktor bana hastalanırsam bal limon ıhlamur :) içebildiğin ne varsa hatta kötüysen doktora git içebileceğin bi ilaç yazsın çabuk toparla geçmiş olsn

Selam kızlar siz gece emzirdikten sonra gazını çıkarabiliyor musunuz. Bizim ki gece 12 de uyuyor 3 saat uyuduktan sonra uyanıyor emziriyorum omzuma alıyorum ama direk uyuyor. Dakikalarca pispisliyorum ama bana misin demiyor sonra saat başı gaz sancısıyla uyanıyor buna çözüm bulamadik

valla bn çocuğun ağzına zor yetiştiriyorm bnmki asabi biraz anında olmayınca basıo çığlığı yıkamıyorum ben

Ben de daha hic yikamadim valla gogus pedi kullaniyorum zaten yani cocugun agzindandan baska biyerle temas etmiyo bisey olmaz heralde hergun dus aliyorm zaten nolcak :)

Ben direk yikamiyorum ama karbonatli suyla pamuk yardimiyla siliyorum her emzirmeden sonra. Aventin kalkanini da kullaniyorum ama cok emdigi icin aksam olunca biber surmus gibi yanmaya basliyor.

Karbonatli su deriyi daha da inceltip iyilesme surecini uzatiyo diye okudum ben bi yerde. Her emzirmeden sonra neden siliyosun ki ben mi cok pisim acaba ama bence hijyenik olmayan bi durum yok ya o kadar silme bence sende:)

Selam kızlar siz gece emzirdikten sonra gazını çıkarabiliyor musunuz. Bizim ki gece 12 de uyuyor 3 saat uyuduktan sonra uyanıyor emziriyorum omzuma alıyorum ama direk uyuyor. Dakikalarca pispisliyorum ama bana misin demiyor sonra saat başı gaz sancısıyla uyanıyor buna çözüm bulamadik

Benimki de 3 saatte uyaniyo ama gazini cikariyorum omzunda cikmazsa dizine yatir ya da tek koluna yatir uyuyamicagi bi pozisyonda olursa cikarir belki

uyurken bizimkininde gazı çıkmıyor gaz çıkartcak kadar uyanırsada tekrar meme vermeden uyumuyor biraz pışpışlıyorm çıkmazsa yatırıyorm 2 aylık oldu bnmki uyanmıo gaz sancısıyla sabaha sıkışmış oluo ya yanda uyurken çıkartıo

Ben de daha hic yikamadim valla gogus pedi kullaniyorum zaten yani cocugun agzindandan baska biyerle temas etmiyo bisey olmaz heralde hergun dus aliyorm zaten nolcak :)

Karbonatli su deriyi daha da inceltip iyilesme surecini uzatiyo diye okudum ben bi yerde. Her emzirmeden sonra neden siliyosun ki ben mi cok pisim acaba ama bence hijyenik olmayan bi durum yok ya o kadar silme bence sende:)

Benimki de 3 saatte uyaniyo ama gazini cikariyorum omzunda cikmazsa dizine yatir ya da tek koluna yatir uyuyamicagi bi pozisyonda olursa cikarir belki
ay hergün duş alabiliosan ne güzel ben bebekşe tekim akşam gelio eşim sıpada 12den önce uyumuo eşim tek bakamıo 2 güne bi zor yıkanıyorum geçen 3. gün yıkandım bebek uyumamıştı ama dayanamadm artk bi çıktım duştan 10 dk da o da benimki çığlıkçığlığa ağlıo eşime noldu diorm bilmiyorm dio çocuk sırtına kdr sıçmış haberi yok bizimkinin :KK70:
Karbonatlı su deriyi daha çok kurutuo die okumuştm bende N nurr123
kız uyanınca nssıl geri uyutuosun bnmki memedenbaşka uyumuo okdr zorlayıp gaz çıkartıp tekrar meme verince de anlamı kalmıo

16 günlükken yaptirdim canım iyiki de yaptirmisim şimdi daha zor olurdu bence
evet biz çok zorlnmıştık çok korkmuştu yavrum 20 günlüktü ama şimdi iyi ki yaptırmışız diyorum keşke daha erken yaptırsaymışım bile diyorum şimdi aklı daha çok erio göz teması uzadı bizi tanıo bnmki banyodan korkuo küveti görünce ağlamaya başlıo denk mi gelio daha okdr bilemez diyorum ama bi kaç keredir aynı oldu elini tuttuğumda sakinleşio mesela uyurken uyanıcak gibi oldupunda elini tutarsam uyumaya devam ediyo büyüdükçe daha zor olurmuş

evet biz çok zorlnmıştık çok korkmuştu yavrum 20 günlüktü ama şimdi iyi ki yaptırmışız diyorum keşke daha erken yaptırsaymışım bile diyorum şimdi aklı daha çok erio göz teması uzadı bizi tanıo bnmki banyodan korkuo küveti görünce ağlamaya başlıo denk mi gelio daha okdr bilemez diyorum ama bi kaç keredir aynı oldu elini tuttuğumda sakinleşio mesela uyurken uyanıcak gibi oldupunda elini tutarsam uyumaya devam ediyo büyüdükçe daha zor olurmuş
Evet canım iyiki yapmışız artık zap detmek zorlaşıyor anlıyorlar herşeyi namaz kılana kadar çığlık çığlığa bağırıyor yanına geliyorum ses yok o kadar uyanıklar saçlarımızı da kazidik bu hafta eşimle keltoşu oldu oglum:KK66:

Evet canım iyiki yapmışız artık zap detmek zorlaşıyor anlıyorlar herşeyi namaz kılana kadar çığlık çığlığa bağırıyor yanına geliyorum ses yok o kadar uyanıklar saçlarımızı da kazidik bu hafta eşimle keltoşu oldu oglum:KK66:
ay ben kazıtamıcam :) ztn bnmkinin azıcık saçı var sarı bnm sıpa yarısıda döküldü

X