- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.121
Atakmis bizimki sanırm 4 5 gün durdu dün bitti düzeldi emmesi çok sükür sesler çıkarmaya başladı 2 gundur agu bugu :) bide ellerini ağzına sokmaya başladı .. :) bu ataktan kalan bunlar olduolabilir 7.5_9.5 haftaları arası atak haftaları sonra bide 12de vardı sanırm
Etmedim canm ısrarla emzirdim dün düzeldi çok şükür . Bizimki atakti sanırmAman canım sen vazgeçme ısrarla emzirmeye uğraş bu aylarda oluyormuş meme reddi sakın sen pes etme ısrarla emzir
Bndede ağrı kanama yok öyle duruyo gitmedim inan vakit bulamıyorum can yanmaynca aklada dusmuyo :) mecbur gidicez ilaçlarla düzelir belkibnmki çıplak kalınca ağlıo altı açılınca sevioda komple çıplak sevmio hemoroidi naptn canm sen gittinmi doktora bnmki öylrce duruo kanama ağrı yok ama nasıl geçicrk bu
Bizim ki de beş gün sonra napicaz bilmiyorumasilari yapildi bugun.
kac saattir agliyo atesi simdilik yok ama cok huzursuz ne kucagimda susuyo ne yatakta. zor sakinlestiriyorumm
Bize pazartesi günü 2 tane vurdu 3cuyu birdaki pazartesi günü dedi 4 gündür saf gibi oldu çocuk uyuyup yatıyor ne iş anlamadımasilari yapildi bugun.
kac saattir agliyo atesi simdilik yok ama cok huzursuz ne kucagimda susuyo ne yatakta. zor sakinlestiriyorumm
asi olmasi sorun degil hemen susuyorlar ama sonrasi sıkıntıBizim ki de beş gün sonra napicaz bilmiyorum
neden oyle yapti ki. hangi asiyi bir hafta sonraya birakti verem asisinimi.Bize pazartesi günü 2 tane vurdu 3cuyu birdaki pazartesi günü dedi 4 gündür saf gibi oldu çocuk uyuyup yatıyor ne iş anlamadım
Bilmiyorum ki niye öyle yaptı evet verem onu bir kaç kisiye birden yapıyormuş buzulan bir iğne dedi tek kişi için açmıyorum ilacı dediasi olmasi sorun degil hemen susuyorlar ama sonrasi sıkıntı
neden oyle yapti ki. hangi asiyi bir hafta sonraya birakti verem asisinimi.
zaten sıkıntılı olan asi bu diye biliyorum.
kolu agriyo yavrumun
evet bizde perş gidicez sağlık ocağıda uzak kalıo bize eşim evde yok arabayı bıraksa da arkada bebeğe bakıcak kimse yok dedim cuma geliyim olmaz perş herkesi çağırdım açtımmı bitirmem lazm dozun hepsini dediBilmiyorum ki niye öyle yaptı evet verem onu bir kaç kisiye birden yapıyormuş buzulan bir iğne dedi tek kişi için açmıyorum ilacı dedi
Ben doğru bulmadım. Zaten bizim hemşire aşı sonrası 37,5 olmadan verme, aşarsa verirsin dedi. O sırada doktor da oradaydı. O da öyle dedi. Yapılan aşı bağışıklık için küçük dozda bir virüs. Vücut mücadele edecek ki bir işe yarasın.Kızlar aşıdan önce calpol ver dedi sağlık ocağındaki hemşire. Siz ne yaptınız..
evet bugunde hep 2 aylik bebek doluydu. demekki bikere acarlarsa ayni gun yapmalari lazim.Bilmiyorum ki niye öyle yaptı evet verem onu bir kaç kisiye birden yapıyormuş buzulan bir iğne dedi tek kişi için açmıyorum ilacı dedi
Artik yavas yavas memeler yumuşuyor ondan oyle hissetmeyesin ?Kızlar bugün hiç goguslerim dolmadi moralim bozuldu
Ben vermedim canım ebede verme dedi vücudu dayansın dedi 37 den yukarıda cikmadi şükür elini yüzünü yikadim öyle geçti sende verme canımKızlar aşıdan önce calpol ver dedi sağlık ocağındaki hemşire. Siz ne yaptınız..
Aynen canım sana katılıyorumBen doğru bulmadım. Zaten bizim hemşire aşı sonrası 37,5 olmadan verme, aşarsa verirsin dedi. O sırada doktor da oradaydı. O da öyle dedi. Yapılan aşı bağışıklık için küçük dozda bir virüs. Vücut mücadele edecek ki bir işe yarasın.
Canı yanmasın diye öyle diyorlarmış. Tabi yine de sen bilirsin
Aci bisey mi yedin acaba?? Sutun tadini aci yapiyor bebekler emmek istemiyormus bir dahaBu hafta da atak varmı zafrina biz 9.haftadayz bnm kiz meme reddindeacaba ataktanmi diyorm önce geceleri emmemekle başladı 3 4 gundur bugnde doğru düzgün emmedi suan hala uyank .
Yok canm yemedm acı Zaten cok sukur düzeldiAci bisey mi yedin acaba?? Sutun tadini aci yapiyor bebekler emmek istemiyormus bir daha
Ne yapıyordu ki? Benmkide 2dk emiyor sonra bacak atiyor bi cekip bi aliyor..Yok canm yemedm acı Zaten cok sukur düzeldi