- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 35
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.101
:) belki ben 4 saatte kaldırmasam kendisi de kalkıcak bilemiyırum ama uyanmıo ztn gözü kapalı emip uykuya devam ediozafrina89 kaldırma artık şu çocuğu. Büyüdü artık Bırak bir düzen kursun. Gece uykusunu alamadığı için gündüz seni bırakmıyor. Ben 15günlüktü sanırım bıraktığımda.
Bugünde öyle yaptm cok ağladı kucağıma alıp önce sakinleştirip sonra emzirdim yda cabaladmÜstünü girdirmeden biraz emzirince de sakinlesiyorlar banyodan sonra
Bn elim sıcakken elime sürüp sonra kıza sürüyorm ovarak hem hoşuna gidiyoBenimkide seviyo banyo yapmayı ama çıkıp da vucuduna değdiğim an deliriyor. Acaba soguk mu geliyor losyon ona mı kızıyor anlayamıyorum. Elimide ılık suyla ıslatıp sürüyorum ama siz nasıl yapıyosunuz? Eşim sürme bari diyo bende ille de sürülecekmiş diye hemen sürmeye çalışıyodum :) bikaç saat sonra sürmeyi deneyeyim bide bakalım o zaman ne yapacak
Bu hafta da atak varmı zafrina biz 9.haftadayz bnm kiz meme reddindeatakları takip ediyo musuz biz 8. haftadayız ve çıldırıypruz memeden ayrıldığı an ağlamaya başlıo sürekli meme de durmak istio herşeye ağlıo tabi bu arada boşluklarda konuşup gülücükler saçtığjmızda oluo
aguuu guuu ouwwww avvv ouuu çıkarabildiğimiz sesler
olabilir 7.5_9.5 haftaları arası atak haftaları sonra bide 12de vardı sanırmBu hafta da atak varmı zafrina biz 9.haftadayz bnm kiz meme reddindeacaba ataktanmi diyorm önce geceleri emmemekle başladı 3 4 gundur bugnde doğru düzgün emmedi suan hala uyank .
Emiyorsa kaldır bence demek ki acikiyor ben hala saatli emziriyom gerci kizda 3saatte uyanıyor.:) belki ben 4 saatte kaldırmasam kendisi de kalkıcak bilemiyırum ama uyanmıo ztn gözü kapalı emip uykuya devam edio
Aman canım sen vazgeçme ısrarla emzirmeye uğraş bu aylarda oluyormuş meme reddi sakın sen pes etme ısrarla emzirBugünde öyle yaptm cok ağladı kucağıma alıp önce sakinleştirip sonra emzirdim yda cabaladmemmiyo kızım memeyi reddediyor kaç gündür zorla ayakta bildgn dans ediyorm emsin diye
Bu ritme alışmıştır muhtemelen kalkar dediğin gibi. Benimki gece 2de ve 5te kalkıyordu. 5ten sonrası bölük pörçük. 6-7 hep kalkıyordu. 5te mıkırdanmaya başlayınca pışpışladım beşiğini salladım bikaç gece. Artık 6da kalkıyor.:) belki ben 4 saatte kaldırmasam kendisi de kalkıcak bilemiyırum ama uyanmıo ztn gözü kapalı emip uykuya devam edio
ya 3 aşı aynı anda çok fazla ztn bnm 60 yaşındaki annem iğneden korkarken minnacık bebecikler napsnBu ritme alışmıştır muhtemelen kalkar dediğin gibi. Benimki gece 2de ve 5te kalkıyordu. 5ten sonrası bölük pörçük. 6-7 hep kalkıyordu. 5te mıkırdanmaya başlayınca pışpışladım beşiğini salladım bikaç gece. Artık 6da kalkıyor.
.... tabi bunlar aşıyı yaptırana kadardı. Ya kızlar aşıdan sonra bizim bütün düzen altüst oldu. Gece boyunca kabus görüyormuş gibi sesler çıkarıyor, sıçrıyor ve sıçrarken gözlerini fal taşı gibi açıyor , tüm gece kıpır kıpır. Sünnet sonrası bile hiç bunları yaşamamıştık
3kişi başımda benimde kolumu bacağımı kafamı biri tutsa bende korkarım. Haklılar. Verem aşısı için ebe yan yatırdı, bizimki kafasını kaldırmakta diretti o an. Ben de kafasını tutunca sinirlendi ona çok ağladı. Üstüne tekrar tekrar saplanan iğneler. Oyy kuzum benim. Tam unutturup tekrar düzen kursak 4.ay aşıları gelir off yaaaya 3 aşı aynı anda çok fazla ztn bnm 60 yaşındaki annem iğneden korkarken minnacık bebecikler napsn
valla travma oluo büyük insanlar bile korkarken o küçücük yavrular napsın bnmki 2. ay aşısınds bile zor susturdum iğne girdiği an bağırmaya başladı emzirerek sakinleştirdim bu 3 tanede napıcam bilmiyorum tutması ayrı zor susturup sakinleştirmesi ayrı zor3kişi başımda benimde kolumu bacağımı kafamı biri tutsa bende korkarım. Haklılar. Verem aşısı için ebe yan yatırdı, bizimki kafasını kaldırmakta diretti o an. Ben de kafasını tutunca sinirlendi ona çok ağladı. Üstüne tekrar tekrar saplanan iğneler. Oyy kuzum benim. Tam unutturup tekrar düzen kursak 4.ay aşıları gelir off yaaa
benim de sütüm var ama veriyorum mama çünkü süt hemen sindiriliyor bir mama ver Dene uzun uyuyor rahat edersin,vermiyorum aç diildir sütüm ii gelio şükür oda fazla emince kusuo ztn
Sütü olan bir kadın neden mama verir ki tum dunya bangir bangir ilk 6ay sadece anne sütü derken???benim de sütüm var ama veriyorum mama çünkü süt hemen sindiriliyor bir mama ver Dene uzun uyuyor rahat edersin,
sütüm yetiyoken neden mama vereyim ki ztn 1 ay sonra işe başlıcam süt yetiştirebilcekmiyim meçhul ozaman zorunlu kalırsam mecbur başlıcaz mamaya ozamana kdr anne sütüyle devam edicem hem gece uykusuna yattığonda 12de uyuyo 4te emiyo sonra sabah 8de uyanıo doymasa ozamanda uyumazbenim de sütüm var ama veriyorum mama çünkü süt hemen sindiriliyor bir mama ver Dene uzun uyuyor rahat edersin,
bnmki çıplak kalınca ağlıo altı açılınca sevioda komple çıplak sevmio hemoroidi naptn canm sen gittinmi doktora bnmki öylrce duruo kanama ağrı yok ama nasıl geçicrk buBn elim sıcakken elime sürüp sonra kıza sürüyorm ovarak hem hoşuna gidiyo
ben yanlış kişiye mi yazdım acaba hiç uyumuyor hep emiyor dedin sandım gece boyu. yanlış alıntı ya da yanlış anlama olmuş, çünkü en fazla 1 saat uyuyor gece sandımsütüm yetiyoken neden mama vereyim ki ztn 1 ay sonra işe başlıcam süt yetiştirebilcekmiyim meçhul ozaman zorunlu kalırsam mecbur başlıcaz mamaya ozamana kdr anne sütüyle devam edicem hem gece uykusuna yattığonda 12de uyuyo 4te emiyo sonra sabah 8de uyanıo doymasa ozamanda uyumaz
sütüm var ama emip uyuduktan sonra yarım saat bir saat sonra uyanıp yine emmek istiyor ama çok az da olsa mama verince zaten daha uzun uyuyor sütüm de dinlenince artıyorSütü olan bir kadın neden mama verir ki tum dunya bangir bangir ilk 6ay sadece anne sütü derken???
yok gündüz uyutamıyorm :)ben yanlış kişiye mi yazdım acaba hiç uyumuyor hep emiyor dedin sandım gece boyu. yanlış alıntı ya da yanlış anlama olmuş, çünkü en fazla 1 saat uyuyor gece sandım
o zaman sutun yetersiz olabilir canim. benimde oyle emerkende zaten bos emiyor gibi ne yutkunma var ne bisi.sütüm var ama emip uyuduktan sonra yarım saat bir saat sonra uyanıp yine emmek istiyor ama çok az da olsa mama verince zaten daha uzun uyuyor sütüm de dinlenince artıyor
Ben direk havlu ve kundaga sariyorum hemen islakken suruyorum bebek yagini. Sarili bi sekilde alip ısıtıcının onune gecip emziriyorum giydirmeye calismiyorum. Emzirirken saclarini kuruluyorum. Hem rahatliyo hemde islakken giydirmeye calisip usutmuyorum kuzucugumukızlar benim bebiş yıkandıktan sonra vucut losyonu veya bebek yagı surerken cıldırıyor sonra da sakinlestiremiyorum neden olabilir böyle bişey?