2017 EKİM Anne adayları

Her cocukta farkli oluyormuş belirti canim. Bizimki sadece huzursuzdur ağlıyordu oyle kusma ateş falan olmadı

Bizim gaz sorunumuz olmadı canım allah a şükürler olsun ki

Kızlar giydiremediğiniz kıyafet oldu mu. Neyseki çok bişey almamışım ama şık olup biri gelince giydiririm dediklerimi giyemedi yavrum. 3aylıklar şuan cuk oturuyor.

Kızlar giydiremediğiniz kıyafet oldu mu. Neyseki çok bişey almamışım ama şık olup biri gelince giydiririm dediklerimi giyemedi yavrum. 3aylıklar şuan cuk oturuyor.
Aynen CNm ben Allah dan çok birşey almadım hepsini giydiriyorum :) önümüzdeki ay olmaz 4 5 takım almıştım eksik geldikçe alicagim demiştim :) çabuk büyüyor lar maşallah

Benim hic giydirmedigim citcitlilardan nerdeyse 10 15 tane var alt esofman almistim e bebekten tek onlarin bel lastikleri dar geliyo baya var malesef 0-3 aylik gezmeliklerin alti oluyo ustu dar :)

Benim hic giydirmedigim citcitlilardan nerdeyse 10 15 tane var alt esofman almistim e bebekten tek onlarin bel lastikleri dar geliyo baya var malesef 0-3 aylik gezmeliklerin alti oluyo ustu dar :)
Bence onlar dursun hediye götürürsün aldığın takıma birde citcitli koyarsın burda okudum deli gibi alışveriş yapıyorlardı almayın dedim ben ama ilk çocukolunca insan herşeyi almak istiyor

Bence onlar dursun hediye götürürsün aldığın takıma birde citcitli koyarsın burda okudum deli gibi alışveriş yapıyorlardı almayın dedim ben ama ilk çocukolunca insan herşeyi almak istiyor

Valla ben herseyini yikamistim o yuzden hediye de goturemem :) ama aldigim cogu sey hem kiza hem erkege gider artik bidaha dogurursam ona kalir :)

Aynen 6 takımı var şimdiye kadar yıkayıp yikayıp onları giydik 1 kaç haftaya onlarda olmaz diyerleri ni buyük almıştım onlara başlarız ufak beğendiğiniz kıyafetlerini hatıra olarak saklamayi düşünen varmı kızlar benim çok hoşuma giden hastane cikislari var onları saklicam oğluma

Bende saklıyorum kendi kızına giydirsin diye :) öyle bir hevesim var

Bende hastane cikisini gobek bagini ilk giyecegi ayakkabiyi ilk emzigini tum ultrason goruntulerini saklicam :)

Benim bebegimde de oyle seyler cikti bazilari sulu gibi bende usutmesin diye cok mu sicak tuttum ne. Nasil gecirdin canim?
Canım kendiliğinden geçiyor kat kat giydirmeyi normale döndürdüm evim.baya sıcak oluyor çünkü üstüne kalın battaniye yi de normale çevirdim dr ısrarla söyledi millet benim odam nasıl sence dedi serin dedim güldü ama bu normal dedi ense sırtını kontrol et soğuk olmadıkça sıkıntı yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…