- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.761
Her cocukta farkli oluyormuş belirti canim. Bizimki sadece huzursuzdur ağlıyordu oyle kusma ateş falan olmadıCnm bebisinin tepkisi neydi benim kızım da kaç gündür ağlıyor bugün daha az ağladı gerçi ama altı hep pişik oluyo gazını çıkarıyorum yine ağlıyor meme emerken memeyi bırakıyor ama öyle gaz sancısı gibi de değil off belirtisi var mı ki anlamadım
Yoo verem asisida olduk sadece azcik huysuz oluyorVerem asisinda oluyomus galiba
oyy ben aşıyı nasl yaptırıcam die düşüyorum yavru çabuk iileşsin inşallah5 tane
Bizim gaz sorunumuz olmadı canım allah a şükürler olsun kiben kucakta uyutuyorum artik yeterki uyusun diye yapisik ikiz olduk
Annemler dok sikayetci ama yaocak bisey yok
zatenncocuk da gaz aldi basini gidiyor gaz olmasa yatakta yatiyor zaten ama gaz sancisi gelince zor bize bile zor ben hamileyken gzdan acile gidip uc serum yedim bu bebeler napsin
Alarm kuruyorum ben gaz ilacı için d vitaminini de gözünün önüne köy o zaman verirsinYa kızlar ben bu d vitaminini vermeyi unutuyorum bazen :/
Aynen CNm ben Allah dan çok birşey almadım hepsini giydiriyorum :) önümüzdeki ay olmaz 4 5 takım almıştım eksik geldikçe alicagim demiştim :) çabuk büyüyor lar maşallahKızlar giydiremediğiniz kıyafet oldu mu. Neyseki çok bişey almamışım ama şık olup biri gelince giydiririm dediklerimi giyemedi yavrum. 3aylıklar şuan cuk oturuyor.
Kızlar giydiremediğiniz kıyafet oldu mu. Neyseki çok bişey almamışım ama şık olup biri gelince giydiririm dediklerimi giyemedi yavrum. 3aylıklar şuan cuk oturuyor.
Bence onlar dursun hediye götürürsün aldığın takıma birde citcitli koyarsın burda okudum deli gibi alışveriş yapıyorlardı almayın dedim ben ama ilk çocukolunca insan herşeyi almak istiyorBenim hic giydirmedigim citcitlilardan nerdeyse 10 15 tane var alt esofman almistim e bebekten tek onlarin bel lastikleri dar geliyo baya var malesef 0-3 aylik gezmeliklerin alti oluyo ustu dar :)
Bence onlar dursun hediye götürürsün aldığın takıma birde citcitli koyarsın burda okudum deli gibi alışveriş yapıyorlardı almayın dedim ben ama ilk çocukolunca insan herşeyi almak istiyor
Olsun saglik olsun :)Valla ben herseyini yikamistim o yuzden hediye de goturemem :) ama aldigim cogu sey hem kiza hem erkege gider artik bidaha dogurursam ona kalir :)
Bende saklıyorum kendi kızına giydirsin diye :) öyle bir hevesim varAynen 6 takımı var şimdiye kadar yıkayıp yikayıp onları giydik 1 kaç haftaya onlarda olmaz diyerleri ni buyük almıştım onlara başlarız ufak beğendiğiniz kıyafetlerini hatıra olarak saklamayi düşünen varmı kızlar benim çok hoşuma giden hastane cikislari var onları saklicam oğluma
Aynen 6 takımı var şimdiye kadar yıkayıp yikayıp onları giydik 1 kaç haftaya onlarda olmaz diyerleri ni buyük almıştım onlara başlarız ufak beğendiğiniz kıyafetlerini hatıra olarak saklamayi düşünen varmı kızlar benim çok hoşuma giden hastane cikislari var onları saklicam oğluma
Benim de duruyor gobek bağı gömmeye fırsat olmamıştı iyi fikir sakliyim balı sağol canımBende hastane cikisini gobek bagini ilk giyecegi ayakkabiyi ilk emzigini tum ultrason goruntulerini saklicam :)
Kızlar bebeğinizin cisi kokuyormu ?
Çişini üzerime yaptı bir defa baktım kokmuyor ama bezde kokuyor. Bir de benim burnum hassastır Dün gece kokuya uyandım resmenKızlar bebeğinizin cisi kokuyormu ?
Canım kendiliğinden geçiyor kat kat giydirmeyi normale döndürdüm evim.baya sıcak oluyor çünkü üstüne kalın battaniye yi de normale çevirdim dr ısrarla söyledi millet benim odam nasıl sence dedi serin dedim güldü ama bu normal dedi ense sırtını kontrol et soğuk olmadıkça sıkıntı yok dediBenim bebegimde de oyle seyler cikti bazilari sulu gibibende usutmesin diye cok mu sicak tuttum ne. Nasil gecirdin canim?
Ay alemsin canım güldürdün beni valla yazını okurken benimkide yapıyor arada akıllandım peçete koyuyorum önüne bu seferde gaz cikarcam diye buyugunu yapıyor sıpaKokmuyor benimki itinayla işiyo her acmada ustume ustume :)