- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.721
İnsallah. Tamam canım yazarım.Yok almadım ilacı vermek istemiyorum bazen kimyon veriyorum masaj yapıyorum bir türlü geçiyor hergün olmuyor sonucu yaz bakalım ne dicek canım inşaallah temiz çıkar
Canım enfeksiyon çıktıYok almadım ilacı vermek istemiyorum bazen kimyon veriyorum masaj yapıyorum bir türlü geçiyor hergün olmuyor sonucu yaz bakalım ne dicek canım inşaallah temiz çıkar
İsilik gibi kırmızı küçük se emin ol sıcak tutmuşsundur ben annem burdayken sıcak tutayım dedik döktü şimdi maşallah hepsi geçti dr uyardı beni 23 dereceye göreKizlar bizim bebisin yuzu kollari hep pütür pütür kizariyo ya nedendir acaba bi geciyo sonra yine oluyo
Ilacmi verdi canımCanım enfeksiyon çıktıidrar tahlili yaptır istersen sende tedbir amaçlı.
Once niye ? Sonra verilmez mi?Bebekleri asiya goturmeden once surup verdiniz mi verdiyseniz hangi surup :)
Once niye ? Sonra verilmez mi?
Hayir salin yapma hatta atesi 38 olmadan verme. Doktorum asi atesi 38 olmadan verilmez dedi.Bilmiyorm ki burda goturmeden once agri kesici ates dusurucu surup verin diyolarmis bana demediler de sizlerden birine dediler mi :)
Hayir salin yapma hatta atesi 38 olmadan verme. Doktorum asi atesi 38 olmadan verilmez dedi.
İğne verdi. İğneler bitince tekrar idrar tahlili istedi.Ilacmi verdi canım
Ben verdim kızım da gayet sakin atlattı sonuçta iğne yeri de ağrıyor malumBebekleri asiya goturmeden once surup verdiniz mi verdiyseniz hangi surup :)
Canım bende bazı annelerin verdigini ve hic agrı ates olmadıgını söylediklerine sahit olmustum. Doktor veya hemsire tavsiyesi degil elbette kendi seçimleri.
Ben verdim kızım da gayet sakin atlattı sonuçta iğne yeri de ağrıyor malum
Hayir salin yapma hatta atesi 38 olmadan verme. Doktorum asi atesi 38 olmadan verilmez dedi.
Ay yavrum benim kıyamam çok değil inşaallah iğneİğne verdi. İğneler bitince tekrar idrar tahlili istedi.
Calpol cnm bence vermek daha iyi çocuk niye acı çeksin çoğu anneden duydum ki iğne den sonra çocuk huy degistiriyor diyeHangi surup
Cnm bebisinin tepkisi neydi benim kızım da kaç gündür ağlıyor bugün daha az ağladı gerçi ama altı hep pişik oluyo gazını çıkarıyorum yine ağlıyor meme emerken memeyi bırakıyor ama öyle gaz sancısı gibi de değil off belirtisi var mı ki anlamadımCanım enfeksiyon çıktıidrar tahlili yaptır istersen sende tedbir amaçlı.
Bence çocuk savasmali ki doktorda içirme dedi. Tabiki tercih meselesiCanım bende bazı annelerin verdigini ve hic agrı ates olmadıgını söylediklerine sahit olmustum. Doktor veya hemsire tavsiyesi degil elbette kendi seçimleri.
Calpol cnm bence vermek daha iyi çocuk niye acı çeksin çoğu anneden duydum ki iğne den sonra çocuk huy degistiriyor diye