2017 EKİM Anne adayları

Yenidoganda ateş çok beklendik bişey değilmiş (tecrubeyle ögrendik) biz çok çektik ateşten 38 olmasını bile bekleme hemen götür canım.

Akşam ateşi 36.9 olunca sizlere sorayim dedim. Yavrum grip oldu azicik doktor antibiyotik verdi. Nette de 37.2 koltuk alti atesi falan yazinca panik yaptim. Ama yukselmedi daha cok sukur. Tesekkur ederim.

Kızlar emerken uykuya dalarsa ne kadar uğraşsamda gaz çıkmıyor sonra da uykudan sancıyla uyanıyor ne yapsam ki?
Sizin gazlı bebeğe öneriniz var mı ben sadece çok çıldırınca muskat verdim???

Kızlar bu d vitamini nasıl veriyorsunuz. Ben ağzına 3 damla damlatiyirum bide hergün vermiyorum gün aşırı veriyorum. SiZ de durumlar nasıl

Kızlar yüzüstü yatırıp egzersiz yaptırıyor musunuz. Bizimki severdi, mücadele ederdi kalkmak için, sünnet dönemi ara verdik. Şimdi hiç durmuyor hemen ağlıyor. Bu ayda kollarından destek alıp karnına kadar gövdesini kaldırması lazım. 1.ay kontrolde Dr anlattı. Çarşamba 2aylık olucak artık

bize nie doktor böyle şeyler anlatmıo bilmem ben netten gördüm kasları daha çabuk gelişio die yapıyorum bi kaç gündğr ama 50 günlük olduk yeni başladm oda uyanık olduğu zaman gazdan ağladığı için yapamadım öğrendiğimde bi kaç gündür yapabildim bazen ayakları havalanıo benimkinin kafa yerde ters çocuk bazende ellerinden destek alıp kafasını kaldırıo ama karnına diilde göğsüne kdr fln yeni başladık ztn egzersize

Gaz icin bir numara yapiyoruz muhakkak hatta bazen uyutuyom oyle rahat ediyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…