- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.801
38.5 + diye biliyorumİyi akşamlar hanımlar yeni doğanda ateş kaç olursa doktora goturmek gerekir bilgisi olan var mi koltuk altindan ates olcerim var bu arada.
Bulamadim adi nedir tam olarakEvet canım androidde de var mı bilmiyorum
Buldm raklerEvet canım androidde de var mı bilmiyorum
Sabi nasil kullaniyorsunyz dokulmuo ya cok yavas varmi baska yonten
İyi akşamlar hanımlar yeni doğanda ateş kaç olursa doktora goturmek gerekir bilgisi olan var mi koltuk altindan ates olcerim var bu arada.
Yenidoganda ateş çok beklendik bişey değilmiş (tecrubeyle ögrendik) biz çok çektik ateşten 38 olmasını bile bekleme hemen götür canım.
38 dir sinir bize doktor dedi acile hemen onzaman Allah korusunAkşam ateşi 36.9 olunca sizlere sorayim dedim. Yavrum grip oldu azicik doktor antibiyotik verdi. Nette de 37.2 koltuk alti atesi falan yazinca panik yaptim. Ama yukselmedi daha cok sukur. Tesekkur ederim.
EvetBiogaia kullanan varmi
Hergun çay kaşığıyla 5damla hatta şimdi verdim.Kızlar bu d vitamini nasıl veriyorsunuz. Ben ağzına 3 damla damlatiyirum bide hergün vermiyorum gün aşırı veriyorum. SiZ de durumlar nasıl
biz ocean kullanıyoruz püskürtmeli bizim kiKızlar bu d vitamini nasıl veriyorsunuz. Ben ağzına 3 damla damlatiyirum bide hergün vermiyorum gün aşırı veriyorum. SiZ de durumlar nasıl
Bilmiyordum ki CNm bı daha kine tutarım demedi de hemşireBuz aküsü koymuyon mu ben asidan sonra 2 saatte bir hafif hafif tuttum bisiycik olmadı.
Bize ebe 3 damla dedi bir aydan sonra arttırmak mi lazimHergun çay kaşığıyla 5damla hatta şimdi verdim.
bize nie doktor böyle şeyler anlatmıo bilmem ben netten gördüm kasları daha çabuk gelişio die yapıyorum bi kaç gündğr ama 50 günlük olduk yeni başladm oda uyanık olduğu zaman gazdan ağladığı için yapamadım öğrendiğimde bi kaç gündür yapabildim bazen ayakları havalanıo benimkinin kafa yerdeKızlar yüzüstü yatırıp egzersiz yaptırıyor musunuz. Bizimki severdi, mücadele ederdi kalkmak için, sünnet dönemi ara verdik. Şimdi hiç durmuyor hemen ağlıyor. Bu ayda kollarından destek alıp karnına kadar gövdesini kaldırması lazım. 1.ay kontrolde Dr anlattı. Çarşamba 2aylık olucak artık
Gaz icin bir numara yapiyoruz muhakkak hatta bazen uyutuyom oyle rahat ediyor kiKızlar yüzüstü yatırıp egzersiz yaptırıyor musunuz. Bizimki severdi, mücadele ederdi kalkmak için, sünnet dönemi ara verdik. Şimdi hiç durmuyor hemen ağlıyor. Bu ayda kollarından destek alıp karnına kadar gövdesini kaldırması lazım. 1.ay kontrolde Dr anlattı. Çarşamba 2aylık olucak artık
Canım benim ki 8. Ay da dogmasina ragmen 5 dediler ... Bu arada ben 34de dogum yaptim aniden gece tansiyonum 20ye çıktı. Yani ben Eylul annesiyim :)Bize ebe 3 damla dedi bir aydan sonra arttırmak mi lazim