- 2 Kasım 2016
- 778
- 728
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.741
Kızlar bu arada bişey sorcam. Bizim oda sicakligimiz iyi. Ama ben durdukca usuyorum oğlumun da usudugunu düşünüyorum sıkı sıkı sariyorum siz de de öyle oluyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebegimde de oyle seyler cikti bazilari sulu gibi bende usutmesin diye cok mu sicak tuttum ne. Nasil gecirdin canim?İsilik gibi kırmızı küçük se emin ol sıcak tutmuşsundur ben annem burdayken sıcak tutayım dedik döktü şimdi maşallah hepsi geçti dr uyardı beni 23 dereceye göre
Bende okuyamadim ama resme uzu basinca googledan ara secenegi cikiyo oyle bakip indirdi teleCanım okunmuyor malesef
Bende okuyamadim ama resme uzu basinca googledan ara secenegi cikiyo oyle bakip indirdi tele
Hangi d vitamini kullaniyorsunzYa kızlar ben bu d vitaminini vermeyi unutuyorum bazen :/
Hangi d vitamini kullaniyorsunz
2. Ay aşılarını mı yaptırdınız? Bugün benide aradılar aşı içinOglumun asisini yaptirdik surup felan vermedim agrirsa veririm diye. Asidan sonra da hemsire ilac vermenize gerek yok atesi olmaz dedi iyiki de vermemisim :)
2. Ay aşılarını mı yaptırdınız? Bugün benide aradılar aşı için
hangi aşı o 1. aymı onda olnupmuş 2. ayda oluomuş sanırımOglumun asisini yaptirdik surup felan vermedim agrirsa veririm diye. Asidan sonra da hemsire ilac vermenize gerek yok atesi olmaz dedi iyiki de vermemisim :)
hangi aşı o 1. aymı onda olnupmuş 2. ayda oluomuş sanırım
5 taneAy yavrum benim kıyamam çok değil inşaallah iğne