- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.709
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.781
Kokmuyor benimki itinayla işiyo her acmada ustume ustume :)
Aynen yahuu gece bol baglamisim yataga sizmis unuttum carsafi toplamayi sonra hatirladim inan nereyi etmis bulamadim ama bezde efsane br koku var. Acaba kultur mu yaptirsam diye ince ince dusunmustumÇişini üzerime yaptı bir defa baktım kokmuyor ama bezde kokuyor. Bir de benim burnum hassastır Dün gece kokuya uyandım resmen
Kızlar giydiremediğiniz kıyafet oldu mu. Neyseki çok bişey almamışım ama şık olup biri gelince giydiririm dediklerimi giyemedi yavrum. 3aylıklar şuan cuk oturuyor.
Kızlar sakinleştirici hatta uyutan bir müzik tavsiyem var. 3.haftasından itibaren kullanıyoruz ve artık tesçilli işe yarıyor. Buzuki Orhan’ın kolik bebekler için albümü var. YouTube’dan dinletiyordum ama interneti bitiriyor. Instant baby sleep Bouzouki isimli uygulamanın ücretsiz bölümünde de var. Üsttekiler ücretsiz, alttakiler ücretli. Zaten en etkilisi üst ortada yer alan.
Ağlıyorsa susuyor ama kriz geçirir gibi ağlıyorsa müziğe şişşt sesi çıkararak eşlik ediyorum ancak öyle susuyor.
Aman basi doktorlar ver diolarmis ama verilmemeli bencebebeğine su veren var mı
Evet canım androidde de var mı bilmiyorumİphoneİne app i mi bu
Hiç gerek yok bence. Ki zaten mevsim kış. Doğdu doğalı 3kez bir tatlı kaşığı zemzem verdim, 2kez kimyon çayından bir çay kaşığı verdim sadece.bebeğine su veren var mı
Zemzem mi? Acaba ben de mi versem ??Hiç gerek yok bence. Ki zaten mevsim kış. Doğdu doğalı 3kez bir tatlı kaşığı zemzem verdim, 2kez kimyon çayından bir çay kaşığı verdim sadece.
Ben hurmayı zemzeme batırıp hurmayı ağzına sürmüştüm canım sünnetmiş yeni doğan bebeğin ağzına hurma ve zemzem tattırmak iyi huylu oluyormuşZemzem mi? Acaba ben de mi versem ??
Bizimde bezde kokuyor canım normal değil mi ki benim de aklıma düşürdün şimdiUzermde kokmuyor.
Aynen yahuu gece bol baglamisim yataga sizmis unuttum carsafi toplamayi sonra hatirladim inan nereyi etmis bulamadim ama bezde efsane br koku var. Acaba kultur mu yaptirsam diye ince ince dusunmustum
Ben doğar doğmaz verdim. Sonra ishal olmuştu şifa niyetine verdim vücudu susuz kalmasın hem diye. Biliyorsun zemzem idrarla atılmıyor ter yoluyla çıkıyor vücuttan.Zemzem mi? Acaba ben de mi versem ??
Umrede bunu ogrenmistim aci bir sekilde :) bende yapam o zamanBen doğar doğmaz verdim. Sonra ishal olmuştu şifa niyetine verdim vücudu susuz kalmasın hem diye. Biliyorsun zemzem idrarla atılmıyor ter yoluyla çıkıyor vücuttan.
bence de. yaz mevsimi olsaydı belki verirdim dediğin gibi. anne sütünde su var zaten. işte su ver diyen var verme diyen var doktorlar bile 2ye ayrılmışHiç gerek yok bence. Ki zaten mevsim kış. Doğdu doğalı 3kez bir tatlı kaşığı zemzem verdim, 2kez kimyon çayından bir çay kaşığı verdim sadece.
Ne güzel. Olması gereken o zaten. Bizimki keyfii emiyor, emmese bile ağzında tutuyor bazen. 45dk tek memede kalmışlığı var.Kızlar sizin bebişler nasıl emiyor lar benimki 10 dakka emip birakiyor yada uyuyor sonra 2 veya 3 saat duruyor
6ay vermicem ben. Memeni sıktığında ilk gelen sıvı su zaten. Bebeğim ilk memeyi ağzına alıyor guluk guluk ses geliyor her harekette yutkunuyor. Sonra 3-4harekette bir yutkunuyor çünkü besleyici olan yağlı süt gelmeye başlıyor. Mevlam ne güzel yaratmış.bence de. yaz mevsimi olsaydı belki verirdim dediğin gibi. anne sütünde su var zaten. işte su ver diyen var verme diyen var doktorlar bile 2ye ayrılmış
Buz aküsü koymuyon mu ben asidan sonra 2 saatte bir hafif hafif tuttum bisiycik olmadı.Kızlar biz iğne vurunali on gün oldu kızımın iğne vurdukları yerde hala ödem var sizde de var mı ne biçim vurduysa artık