- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.561
Canım bana hediye geldi. Özdilekten alınmış, %50 bambu, %50 Pamuk yazıyordu sanırımcnm senin battaniye pamuk battaniye diemi geçio ben bunlardan aramıltm buşamamıştm bi nohut bi peluş almıştık sen nerden aldın english homeun sitesinde gördüm ama tükenmiş özdilekte gördm bide
bende özdilektekini gördüm nette saol canm bi bakarm çıkabilirsem :)Canım bana hediye geldi. Özdilekten alınmış, %50 bambu, %50 Pamuk yazıyordu sanırım
birazı eksik birazı tam öyle öyle alışcaz benim kafam hep işe başlayınca yavrum napacakta 3 aylık nekdr küçük 5 ocak iş başlangıcım bebeğim minnacık olcak bensiz ne yapacakYa eksik kalırsam yetemezsem diye endişeleniyorum
Bende en az 3 kere kalkiyorum bas ucumda termosta sicak su birde surahide su var emzirdikten sonra suyu ilik yapip iciyorum oda bir dahaki seyansa sut olsun diye :) zaten sut olsun diye diye kilom kaldi 60 kiloda kaldim dogum yapinca eski kiloma doncem saniyordumGEce emzirdikten sonrq biseyler yormusubuz yoksa gece kalktiginizda hoc bisey yemeden dirabilen varmi :)
Ben ux kere dalan kalkiyorum uzun da ayakta kaliyorum ve acikiyorun surekli
Ben hamileyken 7 kilo aldim 64 ile dogurdum su an 61 im gayet de kilo almisim enzirirkenBende en az 3 kere kalkiyorum bas ucumda termosta sicak su birde surahide su var emzirdikten sonra suyu ilik yapip iciyorum oda bir dahaki seyansa sut olsun diye :) zaten sut olsun diye diye kilom kaldi 60 kiloda kaldim dogum yapinca eski kiloma doncem saniyordum
Su tutmuyo beni aslinda tutarda gozum ac hahaBende en az 3 kere kalkiyorum bas ucumda termosta sicak su birde surahide su var emzirdikten sonra suyu ilik yapip iciyorum oda bir dahaki seyansa sut olsun diye :) zaten sut olsun diye diye kilom kaldi 60 kiloda kaldim dogum yapinca eski kiloma doncem saniyordum
Ben hamileyken 7 kilo aldim 64 ile dogurdum su an 61 im gayet de kilo almisim enzirirken
Ama surekli yiyorum durmuyo agzim off
Yani bende 54 ile hamile kaldim 64e kadar cikti kilom ve dogumdan sonra 60 kiloyum bunun neresi bebis neresi suyu nasrettin hoca fıkrası misal bu cigerse bizim tekir kedi nerede diyorumSu tutmuyo beni aslinda tutarda gozum ac haha
HAHahaahahahYani bende 54 ile hamile kaldim 64e kadar cikti kilom ve dogumdan sonra 60 kiloyum bunun neresi bebis neresi suyu nasrettin hoca fıkrası misal bu cigerse bizim tekir kedi nerede diyorum
Yani bende 54 ile hamile kaldim 64e kadar cikti kilom ve dogumdan sonra 60 kiloyum bunun neresi bebis neresi suyu nasrettin hoca fıkrası misal bu cigerse bizim tekir kedi nerede diyorum
Benim öyle oldu 10 kilo almıştım hastane den eve geldiğimde oda gitmisti şimdi 3kilo daha vermisim fazlası gitti keşek 5 kilosu kalsaydiAz kilo alanlar dogumdan sonra ole vermio demekki
Milet diyo hastane cikisi on kilom gitmis falan
Nerdeeee
GEce emzirdikten sonrq biseyler yormusubuz yoksa gece kalktiginizda hoc bisey yemeden dirabilen varmi :)
Ben ux kere dalan kalkiyorum uzun da ayakta kaliyorum ve acikiyorun surekli
Az kilo alanlar dogumdan sonra ole vermio demekki
Milet diyo hastane cikisi on kilom gitmis falan
Nerdeeee
30da 1 saat yıkıyorm çift durulama ile herşeyini ütülüyorm sonraKızlar bebeklerinizin camasırlarını kac derecede kac dk yıkıyosunuz? 40 derecede yıkadıgımda bazı kıyafetleri bozuldu çok üzüldüm
Canım duruma göre değişiyor benim yikamam.Kızlar bebeklerinizin camasırlarını kac derecede kac dk yıkıyosunuz? 40 derecede yıkadıgımda bazı kıyafetleri bozuldu çok üzüldüm
Ben tek başıma olduğum için yetisemedim utulemeye ilk başta utulemistim bir daha utuleyemedim öyle giydirdim alıştı kuzucum.30da 1 saat yıkıyorm çift durulama ile herşeyini ütülüyorm sonra