2017 EKİM Anne adayları

cnm senin battaniye pamuk battaniye diemi geçio ben bunlardan aramıltm buşamamıştm bi nohut bi peluş almıştık sen nerden aldın english homeun sitesinde gördüm ama tükenmiş özdilekte gördm bide
Canım bana hediye geldi. Özdilekten alınmış, %50 bambu, %50 Pamuk yazıyordu sanırım

Selam kızlar evınıze ev tipi ana kucagı aldınız mı hiç memnun kalan veya önerisi olan var mı? Ben bir ürünü araştırıyorum bütçeyi çok aşmak istemiyorum sizde bundan var mı acaba? soobe soo baby premium salıncak baktıgım anakucagı.

Kızımı odasında yatıramıyorum gündüzleri odasında uyuyo ama yıne çok yanıma alıyorum korkuyorum kusar fılan diye. Anne yanı beşiğimi de hiç sevmedim çok yuksek çocugumun yüzünğ göremiyorum bi yakınım vermişti. İstiyorum ki hem rahatca bakayım göreyim. O yuzden tekrar beşik değilde ana kucagı alsam hem yatak tipi hem de yerden yüksek rahat olur die düşündüm.

GEce emzirdikten sonrq biseyler yormusubuz yoksa gece kalktiginizda hoc bisey yemeden dirabilen varmi :)
Ben ux kere dalan kalkiyorum uzun da ayakta kaliyorum ve acikiyorun surekli :KK43:

GEce emzirdikten sonrq biseyler yormusubuz yoksa gece kalktiginizda hoc bisey yemeden dirabilen varmi :)
Ben ux kere dalan kalkiyorum uzun da ayakta kaliyorum ve acikiyorun surekli :KK43:
Bende en az 3 kere kalkiyorum bas ucumda termosta sicak su birde surahide su var emzirdikten sonra suyu ilik yapip iciyorum oda bir dahaki seyansa sut olsun diye :) zaten sut olsun diye diye kilom kaldi 60 kiloda kaldim dogum yapinca eski kiloma doncem saniyordum :KK70:

Bende en az 3 kere kalkiyorum bas ucumda termosta sicak su birde surahide su var emzirdikten sonra suyu ilik yapip iciyorum oda bir dahaki seyansa sut olsun diye :) zaten sut olsun diye diye kilom kaldi 60 kiloda kaldim dogum yapinca eski kiloma doncem saniyordum :KK70:
Ben hamileyken 7 kilo aldim 64 ile dogurdum su an 61 im gayet de kilo almisim enzirirken
Ama surekli yiyorum durmuyo agzim off :KK43:

Ben hamileyken 7 kilo aldim 64 ile dogurdum su an 61 im gayet de kilo almisim enzirirken
Ama surekli yiyorum durmuyo agzim off :KK43:

Su tutmuyo beni aslinda tutarda gozum ac haha
Yani bende 54 ile hamile kaldim 64e kadar cikti kilom ve dogumdan sonra 60 kiloyum bunun neresi bebis neresi suyu nasrettin hoca fıkrası misal bu cigerse bizim tekir kedi nerede diyorum :KK70:

Ben tüm kilolarını vermiştim ama bu emzirme kafası tekrar eski haline getiriyor beni :KK43:

Ben de her kalkmamda acikiyodum ve canim tatli bisey istiyodu ama 10 gundur kendimi tutuyorum cunku vermem gereken cookk kilo var. Bi yerde okumustum geceleri bebegi emzirdiginizde enerji kaybedersiniz oyle anlarda sabah cok guzel bi kahvalti yapacaginizi hayal edin ve bi bardak su icip yatin yaziyodu ben de oyle yapiyorum :):):))

Kızlar bebeklerinizin camasırlarını kac derecede kac dk yıkıyosunuz? 40 derecede yıkadıgımda bazı kıyafetleri bozuldu çok üzüldüm

Kızlar bebeklerinizin camasırlarını kac derecede kac dk yıkıyosunuz? 40 derecede yıkadıgımda bazı kıyafetleri bozuldu çok üzüldüm
Canım duruma göre değişiyor benim yikamam.
günlük çamaşır degistitiyorum çok kirlenmiyor onları 30 derecede kısa programda yikiyorum. Ama eğer çok kirliyse kusmuk idrar vs bulasmissa 40 derecede yikiyorum.

X