2017 EKİM Anne adayları

sağlıkocağı bana ilk aşı ateş yapmıo dedi yanlış mı

peki kaka yapmaması onu rahatsız ediyo mu bnm bebek acayip çok ıkınıo ve ağlıo kaka yapacağı zaman
Çok ıkınıyo ama sonrasında sadece gaz çıkarıyor
Dört gün oldu kakasını yapmayalı
Dört gözle bekliyorum yapsın diye:)

hadi ya anne soğuk yerse bebeğe de soğuk mu geçiyor? benim bebeğim sürekli fazla miktarda kusuyor. sütümden şüphelenmeye başladım artık
Emzirmede yediklerini direk benege yediriyormus gibi düşün mantık bu.ben dolaptan aldgm hicbirsey direk yemiyorum mesela yogurdu yemiyorum ısınmasını bekliyorum odada.

Bizimki cok ikiniyor kakasink yapiyor ama yapana kadar neler cekiyor yavrum bir de pisik olmus ki hem de nasil kiyamiyorum icim eziliyor resmen.sizinkinin nesi var kakasini mi yapamiyor
yapıo aslında günde 1 veya 2 kere ama yapana kdr çığlık çığlığa ağlıo gaz sancısından beter ağlıo salı kontrol var ozaman sorucaz doktora bakalım

Çok şükür ki sağlıklı bebeklerimiz aylarca kuvez den çocuğunun çıkmasını bekleyen anneler var

Kızlar gaz icin ne kullaniyosunuz. Zinco damla kullandim hic bi ise yaramiyo colinox onerdiler ondan alcam smdi kullanan var mi hic iyi midir acaba 1 gunde bıktım gaz sancisindan ya
Canım aslında zingoyu düzenli kullanımda baya ise yarıyor bizm kiz nasıl bağırıyordu ortalığı inletiyordu hatta hergun aynı saatte ağlamaya başlayıp aynı saatlerde geri normale dönüyordu bn kolik dedim ama gaz damlası ise yaradı 10 gündür kullanıyorum bn 8 saatte bir düzenli olarak veriyorm

Pişik için dermo trosyd yazdı bize doktor bide hamazinc. İnan o kadr kötü pişik olmuştu ki kızım acile gittik acildeki doktor dermo trosyd ve bi krem daha yazdı yazdığı kremi bulamadık . Sonra polikliniğe gittik doktorumz ek olarak hamazinc yazdı ondan sonra tamamen düzeldi tavsiye ederm .

pişikle başım dertdeydi, 5. gün falan oldu 22 günlük yeni yeni geçiyor. doktor bana da travazol ve hamazinc kremleri verdi travazol yara olan kısmı hem kanattı hem artırdı. yaralar için yumurta akı sürdüm biraz bekleyip hamazinc sürdüm böylece baya geçti. cildi çok hassas hemen pişik olmaya müsait ıslak mendil bile kullanamıyorum pamuk ve karbonatlı suyla temizliyorum

Bizimkide sürekli ağlayan bi bebekkk.inşallahh çabuk geçer gücün yetmiyor.abiside çok yaramazz sağolsun 3 yaşındaa.

Valla bizde hicbi ise yaramadi ama bu colinox cok iyi cikti cok sukur cocuk gazman olmus nasil dayanmissa bu kadar gaza rahatladi cok sukur:)

Karbonati genel olarak kullanmaya cok alismis bi milletiz ama karbonat daha da kurutuyoms. Mesela meme basi catlaklarina kullanin temizlerken diyolar ama karbonat catlak olan bi alani daha cok kurutarak daha cok catlatabiliyomus bence pisik olan bi bolgeye kullanma zeytinyagli su daha mantikli sanki bence islak mendili birakcam pamuga baslicam cok az zeytinyagi damlatmayi dusunuyorum suyuna

Kızlar normal doğumdan sonra yeşil akıntısı olan var mı internette kokusuz da sıkıntı yok normal diyor iltihap için fitil kullandım ama bu yeşil akinti normal mi emin olamadim

Canım daha önce yanlış hatırlamıyorsam hem mama verip hem emzirdigini okumuştum. Mamayı kaç saat arayla kaç cc veriyosun? Benim bebişde bir haftada 400 gr almıs ben 3 saatte 30 cc veriyordm doktor 4 5 saate kadar uzat süreyi dedi. Şuan o şekilde deniyorum şimdilik sorun yok bu haftada kilo alımı bu şekilde olursa mamadan keselim dedi ama acıkıyor saati gelince uyuyamıyor

Kızlar normal doğumdan sonra yeşil akıntısı olan var mı internette kokusuz da sıkıntı yok normal diyor iltihap için fitil kullandım ama bu yeşil akinti normal mi emin olamadim
Benimki sezaryen. Yeşil değil ama çok koyu sarı su gibi bir anda gelen akıntı var. 40a kadar geçer dediler normal Doğum yapan da ama geçmedi. Çok ta kötü kokuyor. Dr a gittim kültür aldı Haftaya çıkacak sonuç. Kime söylesem dönem dönem olur o dedi ama çok rahatsız edici.

Bu arada 40 kontrolü ücretsizmiş galiba. Ben 43 te gittim kontrol sanıp süresi geçmiş dedi kız

benimde hala kanla karışık akıntı gelio ne zaman biticek acaba
gazını nasıl çıkarttırıyosunuz bebeğin geçen yazmıştın ilaç kullanmıyoruz kendimiz çıkarttırıyoruz dçe bnm bebek dün ağlamaktan morardı resmen bisürü gaz çıkarttı garibim yine de sancıları bitmedi

Özel hastanelerde mi 40 konturolu ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…