- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 36
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.201
Çok ıkınıyo ama sonrasında sadece gaz çıkarıyorsağlıkocağı bana ilk aşı ateş yapmıo dedi yanlış mı
peki kaka yapmaması onu rahatsız ediyo mu bnm bebek acayip çok ıkınıo ve ağlıo kaka yapacağı zaman
Emzirmede yediklerini direk benege yediriyormus gibi düşün mantık bu.ben dolaptan aldgm hicbirsey direk yemiyorum mesela yogurdu yemiyorum ısınmasını bekliyorum odada.hadi ya anne soğuk yerse bebeğe de soğuk mu geçiyor? benim bebeğim sürekli fazla miktarda kusuyor. sütümden şüphelenmeye başladım artık
yapıo aslında günde 1 veya 2 kere ama yapana kdr çığlık çığlığa ağlıo gaz sancısından beter ağlıo salı kontrol var ozaman sorucaz doktora bakalımBizimki cok ikiniyor kakasink yapiyor ama yapana kadar neler cekiyor yavrum bir de pisik olmus ki hem de nasil kiyamiyorum icim eziliyor resmen.sizinkinin nesi var kakasini mi yapamiyor
sağol canım daha dikkatli olayım bundan sonraEmzirmede yediklerini direk benege yediriyormus gibi düşün mantık bu.ben dolaptan aldgm hicbirsey direk yemiyorum mesela yogurdu yemiyorum ısınmasını bekliyorum odada.
yoo kurumuyor. peki bu zeytinyağını cilt emiyor mu? sanki yağlayınca bidaha yıkamak gerekirmiş gibi canlanıyor gözümde.bebeğin cildi kurumuyor mu? duştan sonra zeytinyağı sürüyorum bende ya da sebamedin losyonunu almıştm ondan ama kbu pek kullanmadm henüz
Çok şükür ki sağlıklı bebeklerimiz aylarca kuvez den çocuğunun çıkmasını bekleyen anneler varCok şükür bugünümuze iyiki varlar zamanla biz de bu yasam tarzina alisicaz bunu kabullenmeliyiz sanirim canim
Umarim hemen cikariz şu lohusa psikolojisinden. Benim yasim var canım 4 yilin ardindan tedaviyle geldi bebegimiz cok şükür. Bugunlerde bu yasam tarzini kabullenmenin psikolojimizi daha cabuk duzeltecegine inandim. Cok bocaliyorum ama kabullenmeliyizki artik hayatimiz bu yasadiklarimizdan ibaret. Her anımıza bin şükür.
Amin hepimize inşallah canim sana da hayirli olsun saglikla buyusun bebeklerimiz inşallah. Ne guzelde yazmissin canim şu an senin ilk cocugunda yasadiklarini yasiyorum heleki bu sabah oyle bi uyandimki saatlerce agladim ve kendime bu ruh halinde oldugum icin cok kiziyorum cunku biliyorsun kayiplar yasadim 4 yildir her seyim bebek olmustu çok şükür ki rabbim nasip etti. Bir an once toparlanip bu yasadiklarimi kabullenmeliyim yoksa vicdanim hep rahatsiz.
emiyo emiyoyoo kurumuyor. peki bu zeytinyağını cilt emiyor mu? sanki yağlayınca bidaha yıkamak gerekirmiş gibi canlanıyor gözümde.
Canım aslında zingoyu düzenli kullanımda baya ise yarıyor bizm kiz nasıl bağırıyordu ortalığı inletiyordu hatta hergun aynı saatte ağlamaya başlayıp aynı saatlerde geri normale dönüyordu bn kolik dedim ama gaz damlası ise yaradı 10 gündür kullanıyorum bn 8 saatte bir düzenli olarak veriyormKızlar gaz icin ne kullaniyosunuz. Zinco damla kullandim hic bi ise yaramiyo colinox onerdiler ondan alcam smdi kullanan var mi hic iyi midir acaba 1 gunde bıktım gaz sancisindan ya
Pişik için dermo trosyd yazdı bize doktor bide hamazinc. İnan o kadr kötü pişik olmuştu ki kızım acile gittik acildeki doktor dermo trosyd ve bi krem daha yazdı yazdığı kremi bulamadık . Sonra polikliniğe gittik doktorumz ek olarak hamazinc yazdı ondan sonra tamamen düzeldi tavsiye ederm .Pisik icin ne kullaniyorsunuz ben sudocream ve bepantol kullandım ama banamisin demedidoktor travazol yazdi ama kullanmaya cekiniyorum.bir de gaz icin de sap simplex in yanina gaviscon yazdi bebekler icin olandan hem bagirsaklari duzenler hem de kusma varsa iyi gelir dedi ama ona da bir supheyleyaklaştım ne yapsam bilemiyorum
Pisik icin ne kullaniyorsunuz ben sudocream ve bepantol kullandım ama banamisin demedidoktor travazol yazdi ama kullanmaya cekiniyorum.bir de gaz icin de sap simplex in yanina gaviscon yazdi bebekler icin olandan hem bagirsaklari duzenler hem de kusma varsa iyi gelir dedi ama ona da bir supheyleyaklaştım ne yapsam bilemiyorum
Bizimkide sürekli ağlayan bi bebekkk.inşallahh çabuk geçer gücün yetmiyor.abiside çok yaramazz sağolsun 3 yaşındaa.Kızlar benim bebiş de sürekli meme istiyor ağzında çoğu zaman oyalanıyor çekiyorum acayip hırslanıp sürekli ağlıyor emziğe de alıştıramadım sürekli ağlayan bi bebek oldu gecem hiç yok zaten şimdi gündüz de aynısı nolur akıl verin acaba yetmiyor mu ama dr baya iyi demişti 2 hafta önce acaba sütüm mü azaldı sorun ne anlayamadım
Canım aslında zingoyu düzenli kullanımda baya ise yarıyor bizm kiz nasıl bağırıyordu ortalığı inletiyordu hatta hergun aynı saatte ağlamaya başlayıp aynı saatlerde geri normale dönüyordu bn kolik dedim ama gaz damlası ise yaradı 10 gündür kullanıyorum bn 8 saatte bir düzenli olarak veriyorm
pişikle başım dertdeydi, 5. gün falan oldu 22 günlük yeni yeni geçiyor. doktor bana da travazol ve hamazinc kremleri verdi travazol yara olan kısmı hem kanattı hem artırdı. yaralar için yumurta akı sürdüm biraz bekleyip hamazinc sürdüm böylece baya geçti. cildi çok hassas hemen pişik olmaya müsait ıslak mendil bile kullanamıyorum pamuk ve karbonatlı suyla temizliyorum
Bnm kide kanamisti düştükten bı gün sonra batikon sürdüm hiç dokunmadim şimdi birşey yok çok şükür
Oğlum bir aylık oldu kontrole gittik
2 kilo almış doktor çok fazla beslenme aralığını uzat dedi
Deniyorum ama olmuyor
Ağlıyor vermeyince
Konuşarak masajla yalancı emzikle oyalamaya çalışıyorum ama en fazla 15 dk falan oyalanıyor
İlk aşısını oldu dün
İki gündür calpol bebek şurubu veriyorum ateşlenmesin diye
Bugün 4. Gün kakasını yapmadı hala
Doktoru aradım 10 güne kadar normal dedi ama oğlum çok ıkınıyor kabız gibi
Tecrübesiz olmak ne kadar zormuş
Bide elinle açma kavussun dokunma çok kurcalamak belli ki kapanmamışDun yine götürdüm babusol spreye devam et dedi batikon aklıma gelmemişti onuda deneyeyim. Bu son olur artık umarım
Benimki sezaryen. Yeşil değil ama çok koyu sarı su gibi bir anda gelen akıntı var. 40a kadar geçer dediler normal Doğum yapan da ama geçmedi. Çok ta kötü kokuyor. Dr a gittim kültür aldı Haftaya çıkacak sonuç. Kime söylesem dönem dönem olur o dedi ama çok rahatsız edici.Kızlar normal doğumdan sonra yeşil akıntısı olan var mı internette kokusuz da sıkıntı yok normal diyor iltihap için fitil kullandım ama bu yeşil akinti normal mi emin olamadim
benimde hala kanla karışık akıntı gelio ne zaman biticek acabaBenimki sezaryen. Yeşil değil ama çok koyu sarı su gibi bir anda gelen akıntı var. 40a kadar geçer dediler normal Doğum yapan da ama geçmedi. Çok ta kötü kokuyor. Dr a gittim kültür aldı Haftaya çıkacak sonuç. Kime söylesem dönem dönem olur o dedi ama çok rahatsız edici.
Bu arada 40 kontrolü ücretsizmiş galiba. Ben 43 te gittim kontrol sanıp süresi geçmiş dedi kız
Özel hastanelerde mi 40 konturolu ücretsizBenimki sezaryen. Yeşil değil ama çok koyu sarı su gibi bir anda gelen akıntı var. 40a kadar geçer dediler normal Doğum yapan da ama geçmedi. Çok ta kötü kokuyor. Dr a gittim kültür aldı Haftaya çıkacak sonuç. Kime söylesem dönem dönem olur o dedi ama çok rahatsız edici.
Bu arada 40 kontrolü ücretsizmiş galiba. Ben 43 te gittim kontrol sanıp süresi geçmiş dedi kız