2017 EKİM Anne adayları

benimde hala kanla karışık akıntı gelio ne zaman biticek acaba
gazını nasıl çıkarttırıyosunuz bebeğin geçen yazmıştın ilaç kullanmıyoruz kendimiz çıkarttırıyoruz dçe bnm bebek dün ağlamaktan morardı resmen bisürü gaz çıkarttı garibim yine de sancıları bitmedi
Akıntının içeriğinde sarı da var mı. Benimki de öyleydi sonra tamamen sarıya döndü. Gebelik öncesi hep beyazdır. Bu çok rahatsız etti beni.

Emme sırasında bir süre sonra memeyi bırakıp bırakıp alıyor, o gaz yuttuğunun göstergesi. hemen omzuma koyup sırtını iki sıvazlayıp vurunca geğiriyor. Rahatlıyor tekrar memeyi düzgün kavrıyor. Sancılanma durumunda karına masaj yapıp bacakları hareketlendiriyorum. Bir de ayaklarına ve karnına sıcak havlu koyuyorum. Çok şükür ki kolik bir bebek değil bizimki. Sizinki kolik olabilir canım Allah yardımcın olsun.
Sabret. Biz 40ı devirince biraz daha rahatladık.

Özel hastanelerde mi 40 konturolu ücretsiz
Evet canım ama emin değilim. 40 ı geçtik nasıl olsa diye sormadım. Telefon açıp bir sorun isterseniz. Kontrol edilmiş olursunuz

Canım aslında zingoyu düzenli kullanımda baya ise yarıyor bizm kiz nasıl bağırıyordu ortalığı inletiyordu hatta hergun aynı saatte ağlamaya başlayıp aynı saatlerde geri normale dönüyordu bn kolik dedim ama gaz damlası ise yaradı 10 gündür kullanıyorum bn 8 saatte bir düzenli olarak veriyorm
Benim kizimda ayni ya aksamlari basliyo uyuyana kadar akla karayi seciyoruz sanki biyeri kirildi fln oyle agliyor ve susmuyor zincoyu dun kullanmaya basladim ama gunde 2 kez vermistim bugun 3 kez deniycem insallah ise yarar psikolojim bozuldu resmen. 51. Gun 30. Gunden bu yana ayni. Artik kolik olmasindan supheleniyorum 2 kez dra goturduk yapcak birsey yok saglikli bebek diyorlar biride gazdan dedi.

Benimki sezaryen. Yeşil değil ama çok koyu sarı su gibi bir anda gelen akıntı var. 40a kadar geçer dediler normal Doğum yapan da ama geçmedi. Çok ta kötü kokuyor. Dr a gittim kültür aldı Haftaya çıkacak sonuç. Kime söylesem dönem dönem olur o dedi ama çok rahatsız edici.

Bu arada 40 kontrolü ücretsizmiş galiba. Ben 43 te gittim kontrol sanıp süresi geçmiş dedi kız
Bende de vardı o CNm iltihap mis fitil kullandım şimdide yeşil geliyo

Akıntının içeriğinde sarı da var mı. Benimki de öyleydi sonra tamamen sarıya döndü. Gebelik öncesi hep beyazdır. Bu çok rahatsız etti beni.

Emme sırasında bir süre sonra memeyi bırakıp bırakıp alıyor, o gaz yuttuğunun göstergesi. hemen omzuma koyup sırtını iki sıvazlayıp vurunca geğiriyor. Rahatlıyor tekrar memeyi düzgün kavrıyor. Sancılanma durumunda karına masaj yapıp bacakları hareketlendiriyorum. Bir de ayaklarına ve karnına sıcak havlu koyuyorum. Çok şükür ki kolik bir bebek değil bizimki. Sizinki kolik olabilir canım Allah yardımcın olsun.
Sabret. Biz 40ı devirince biraz daha rahatladık.

Evet canım ama emin değilim. 40 ı geçtik nasıl olsa diye sormadım. Telefon açıp bir sorun isterseniz. Kontrol edilmiş olursunuz
evt sarının içinde kırmızı
dediklerinin hepsini bende yapıorum ilave maflor probiyotik ve gaz içi sab kullanıyorum yine de susmayınca susmuo zeytinyağıyla karnına masaj ayakları itmece sıcak koyma fln olmayınca olmuo
geğirmede de uyanıksa eğer omzuma alırlamaz halledio onu
bide bebeği emzirirken tam yatay diilde kafası biraz daha yuksrda olcak şekilde tutarsak yuttuğu hava sütün üstünde kalırmış daha kolay geğirerek atarmış

yapıo aslında günde 1 veya 2 kere ama yapana kdr çığlık çığlığa ağlıo gaz sancısından beter ağlıo salı kontrol var ozaman sorucaz doktora bakalım
Kabızlık mi var acaba gerci kucuk bebekte olur mu bilemiyorum ama bagirsaklari duzensiz oluyormus yeni dogduklarinda belki ondandir bir de gaz da zorluyor yavrulari yapamadikca gazlaniyordur

kızım sol göğsümü emmediği için sağ göğsüm soldan daha büyük şu anda :işsiz:

Kızlar aranızda zayıflamaya çalışanınız var mı? Beraber günlük ne yediğimizi paylaşsak?

evt sarının içinde kırmızı
dediklerinin hepsini bende yapıorum ilave maflor probiyotik ve gaz içi sab kullanıyorum yine de susmayınca susmuo zeytinyağıyla karnına masaj ayakları itmece sıcak koyma fln olmayınca olmuo
geğirmede de uyanıksa eğer omzuma alırlamaz halledio onu
bide bebeği emzirirken tam yatay diilde kafası biraz daha yuksrda olcak şekilde tutarsak yuttuğu hava sütün üstünde kalırmış daha kolay geğirerek atarmış
Emzirmeden önce ayak hareketlerini yap sol sağ ikisi beraber doktor bize öyle yapın dedi süt içince pıt pıt yapıyor

Benim kizimda ayni ya aksamlari basliyo uyuyana kadar akla karayi seciyoruz sanki biyeri kirildi fln oyle agliyor ve susmuyor zincoyu dun kullanmaya basladim ama gunde 2 kez vermistim bugun 3 kez deniycem insallah ise yarar psikolojim bozuldu resmen. 51. Gun 30. Gunden bu yana ayni. Artik kolik olmasindan supheleniyorum 2 kez dra goturduk yapcak birsey yok saglikli bebek diyorlar biride gazdan dedi.
Bnde kolik sandm değilmiş canm dikkat seninkide olmasın inslh da değildir . Emzirir emzirme hemen dik tut sırtını sivazlamaya pispislamaya başla.

Karbonati genel olarak kullanmaya cok alismis bi milletiz ama karbonat daha da kurutuyoms. Mesela meme basi catlaklarina kullanin temizlerken diyolar ama karbonat catlak olan bi alani daha cok kurutarak daha cok catlatabiliyomus bence pisik olan bi bolgeye kullanma zeytinyagli su daha mantikli sanki bence islak mendili birakcam pamuga baslicam cok az zeytinyagi damlatmayi dusunuyorum suyuna
canım doktor mantar dedi travazol da verdi ya karbonat da antibakyeriyal diye kullandım biraz şimdi bıraktım

X