2017 EKİM Anne adayları

Kızlar gaz için acı elma yağı kullanan var mi

Ben baktim da bu yaziyodu :

2 yaş altındaki bebeklere önerilmez. Bunun sebebi, sinir sistemine etki edebilecek güçlü bir yağ olmasıdır. Ayrıca, inceltilmeden de bebek cildine sürülmesi zararlı olabilir. Bebeğin cildinde tahrişe neden olma riski vardır.

kızım sol göğsümü emmediği için sağ göğsüm soldan daha büyük şu anda

Kızlar aranızda zayıflamaya çalışanınız var mı? Beraber günlük ne yediğimizi paylaşsak?
Hayır. Ama çok kilom kaldı. Dün lohusa mevlüdü icin elbise almaya çıktım. 3 beden yükselmişim. Çok moralim bozuldu.

Bence anneni dinle emzir gelir diye düşünüyorum ben keşke sahip kaşıkla falan verseydin ucu da çocuk emdikce çıkıyor gelmez mi ki

Bence anneni dinle emzir gelir diye düşünüyorum ben keşke sahip kaşıkla falan verseydin ucu da çocuk emdikce çıkıyor gelmez mi ki

Canim bizim bebek işemekte sıkılıyordu 15 günlük iken yaptık sünneti çok şükür rahat oldu çabuk toparladı korktuğum gibi değilmiş

Kızlar bende kızımın kulağını deldirmeyi düşünüyorum eskiden anneannem iğne ile delmiş hepimizinkini ne iltihap oldu ne kapandı sizce acımasızlık mi ama eczanede ki çok geç iyileşiyor

Kızlar bende kızımın kulağını deldirmeyi düşünüyorum eskiden anneannem iğne ile delmiş hepimizinkini ne iltihap oldu ne kapandı sizce acımasızlık mi ama eczanede ki çok geç iyileşiyor
acımasızlık değil bence. bir an acıyıp hemen geçecek. ezcacı farklı olarak ne yapıyor ki? benim de aklımdaydı kulağını deldirme fikri. ama daha erken sanırım ya? deldirince kapanmasın diye küpe takmak gerekecek çünkü.

ah ah ilk günlerde o kadar doluydu ki taş gibiydi acı veriyordu hatta. yazık ettim. yine arada tutturmaya çalışıyorum. memeyle mücadele edip yorulunca bırakıyor. sonra sağı veriyorum

Biz ip takiyoruz kremleyip ceviririz yara falan da olmaz ama işte delecek birini bulamadim

Lohusalık sonrası depresyonu geçiriyorum galiba. Eşim ne yapsa gözüme batıyor. Aşık olduğum adamı bi kaşık suda boğabilirim. Ben bebekle 24 saat birlikteyim ama onun eski alışkanlıklarını devam edebiliyor oluşu, gezmesi, kendine vakit ayırıyor olması koyuyor. Ben namazlarımı bile zor kılıyorum. Oğlum babasında 5dk dan sonra ağlıyor, ben kucağıma aldığım an susuyor. Ağlamasına dayanamadığımdan geri alıyorum. Diğer tarafta bu niye burda, şunu niye yapmadın dediği an bende kayış kopuyor

Ben de ayniydim 24 saat bebekle ilgileniyorum ama esim hala eski hayatinda. Artik isyan ettim ben de benim duzelemeyen psikolojim bölük pörcük uykularım pogaca gibi catlak gobegim aynadaki goruntum bile beni mutsuz etmeye yeterken sen hala aynisin diye. Bazen soylemeden farkedemiyolar heralde daha dusunceli daha ilgili artik cok sukur.

Söyledim zaten ve karşılıklı patladık. Haklıyken laf işitmeyi becermekte üzerime yoktur herhalde. Aman adam işinde yorgun olmasın diye çocuk odasında kapıyı kapatıp sabahlarsan nerden bilecek halini tabi. Bende hata. Aç tokun halinden ne anlar

S Sosyoloogg “ tok açın halinden ne anlar.” sözü bile yanlış yazmışım düşün kafamı.

Benimde girmeme çok az kaldı bı gazını dahi alamıyor akşamları ya aglayinca hemen bana veriyor susunca kucağına almak istiyor dün bende dedim bu ne ya dedim herşeyi ben yapıyom bi çocuğu yaparken yardımcı oldun gazını bile alamıyon dedim yoruldum dedim ki yoruldum evde durmakdan sıkıldım gezmeye gitmek istiyorum artık hep evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…