2017 EKİM Anne adayları

Ben de çok sıkıldım beklemekten;( en son cumartesı sancım verdı gıttım 1 santım açıklık vardı geldım eve arada sancı gelıp hemen gıdıyor;( bildiğim tek şey rahımım sankı cıkacak gıbı aşaga baskı cok oluyor bakalım.

sağol canım ama fb kullanmıyorum

Bebeğin burnunun açık olduguna bakyr msn?bizim de öyle oluyordu ödüm kopuyordu resmen.burun deliklerine bak biseyler varsa temizle günlük.kuruyunca bebisler nefes alamıyor.sütünü damlatabilirsin icine.yumusar bebus de rahat nefes alır.ben eczaneden deniz suyu be nefesinle cekilen bisey var ondan aldm.ise yarıyo gercekten

Yok yok o şeref bana ait sen az daha dur hele :) 41+4 oluyorum şu saat itibariyle..
Kendi dr umu bıraktım başka dr a gittim bugün. O da yatış dedi. İmza verip ayrıldım hastaneden :)
Canm sen bilirsin ama bekleme artk.suni sancyla baslatsalardi dogumu.cogu dr 41den fazla beklemiyo zaten.

liliyaa canım aynı durumdayız. Benim bbwgimde çok sık boğazına kaçırıyor elim ayağım titriyor. Ben yutkunmasindan ve sütün geliş hızından anlıyorum. Bazen çok hızlı çekiyor

Doğum yapan çalışan anneler, doğum parası aldınız mı? Aile bakanlığından dediler sitesinde kamu çalışanları kurumlarından alır yazıyor.

Bu gidisle ekimin en son annesi ben olacagim galiba G Gzmali sen ozel hastaneye mi gidiyorsun canim? S Sosyoloogg canim ne yaptin dogum yaptin mi?

Canım naptın yeni gördüm suyunun geldiğini. İnşallah kavuşmuşsundur miniğine. Sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz

Dun 12.12de dogdu oglum sezeryan oldm son ultrason olcumlerinde 3790 felan cikmisti ama 3320gr 50cm dogdu. Ama hic de 3300 gibi felan gelmiyo gozume belki sisi felan inince zayiflamistir. Dunden beri her firsatta emziriyorum sutum biraz var henuz mama vermedik cok sukur. Bugun de 12de taburcu oldum sezeryandan o kadar cok korkuyodum ama suan sukrediyorum sezeryan oldugum icin 50 60lardaki sancilara bile dayanamadim cunku. Evimizdeyiz oglumu yagladik tuzladik balladik ilk banyosunu da yaptirdik simdi misil misil uyuyo :):))

genzi dolu olabilir evet. ama kızımı emzirirken yanlış tuttuğuma da eminim. çok sağol canım bakayım dediklerine

canım allah sağlıkla büyütsün bebişinizi hayırlı olsun darısı damatlığına olsun:)

Canm aynı sorun bizdede var tutmayı mi beceremiyorm kendimi ağzında bekleyip hepsini bir yutmaya calisiyo anlamadm bi turlu her emzirmede tikaniyo hemen iki kadının ortasını yukarı doğru sıvazlıyorm. Su attığım pozisyon da boğazına kacirmiyo dene bi istersen :)

Eklentiler

• Screenshot_20171024-161809.png
    387,8 KB · Görüntüleme: 54
Suni sancı mı verildi canım dayanamdım diyince. Açılman falan varmıydı sen mi tercih ettin sezeryanı

Sannci vermediler sabah verilcekmis ... iki cm aciklik var sancimda yuzun ustunde cikiyor ama iki uc saat sonra tekrar baktilar aciklik ayni hic acikligi olmayan bi kiz vardi bir anda suyu geldi onu aldilar ben kaldim oyle bekledikce stres oluyorum
Canm 100 uzeri sancin kaç dk da bir geliyo.? Yürü çömelme hareketi yap eğer şansın varsa duş al inslh artar sancin.

Son düzenleme:
canım yeni doğan bebeği yüz üstü tutmak sakıncalı olabilir. bu pozisyon ileriki aylarda daha iyi. bu arada ilginç bi tutuş şekliymiş:)

canım yeni doğan bebeği yüz üstü tutmak sakıncalı olabilir. bu pozisyon ileriki aylarda daha iyi. bu arada ilginç bi tutuş şekliymiş:)
:) Bn emzirme yastığı ile emzirince çabuk uyuyo bu şekilde daha uzun emiyo hem . Bizde kafa yana doğru oluyo tam olarak böyle düz duramiyoz tabi kafası kolumda öyle emiyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…