• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

B Biravucmutluluk canım senin prenses de sarılık geçirdi de mi
Evet canm.

Geçmiş olsun canm domestic domestic biz geçirdik halada var hafif hemde baya yüksek geçirdik 21e kadr yükseldi bizim değer 1 gün fototerapi aldk kuvezde 15e dustu sonra geri yükseldi 19a tekrarladığı ve uzadığı için ilaç tedavisi uygulandı 6 gün o hapla geçti bizimkininki yani suan baya azaldı ama hala hafif var 40i çıkana kadr devam edecek sanırm :/ uyanmamasi sarılık olduğundan halsiz dusuyo ondan kaynaklanıyor sen emzirmeye zorla 2 saatten fazla aç bırakmamaya çalış elinden geldiğince. Bn suda verdm bir iki kaşık nr kadr çok idrar çıkışı olursa o kadr çabuk düşermiş bide aydinlk ortam ilerlemesini onlermis geceleri ışığı kapatma bnce biz kapatmiyoz

Kizlar benimde sutum hep bosa gidiyor.
Memeyi tam bosaltamiyo uyudugu zaman su gibi akiyo.
Ozellikle geceleri ememiyo gece mama veriyorum gogsumde sut olmasina ragmen gece tutmuyo gogsumu o sut akiyo gidiyo.
Bi pompa alip sagsammi yaa
@zafrina89. Ayni durumdayiz canim pompanin markasi ne
Bence sağ canm. Bnde bazen çok emmiyo özellikle dus sonrası akiyo alacağına sagip dolaba koyaym diyorm az az sagiyorm yoksa çok agriyo hem hemde boşa gidiyo süt .

Kizlar gecen gun topuk kanini sormustum.Hastanede aldilar ikincisini de saglik ocagina gerek kalmadi.Ayrica sarilik icin tahlil de yaotular dun 12 cikti sonuc :KK43: sarilik varmis kizim da doktor saat basi emzirin dedi mama takviyesi yapin dedi.Ama kizim o kadar zor uyaniyor ki:KK43: Uyurken emmiyor diye sagip biberonla verdim mecburen ama bugun uyandirdigimda da emmedi.Hemen alisti memeyi unuttu mu acaba onkadar uzgunum ki.Bir yandan sariligin gecmesi icin beslenmesi gerekiyor bir yandan memeyi birakmamasi icin biberon vermemem gerekiyor.Iki arada bir deredeyim.Yarin kontrolumuz var tekrar kan alinacak insallah sarilik degeri dusmustur:KK43: Aramizda dogum yapip bebegi sarilik geciren var mi tecrubeleriniz neler
Cnm bizimde 14,9 lardaydı ilk birkaç gün mama takviyesi verdim sütüm cogalana kadar sürüm cogalınca mamayı kestim, 2 gunde bır sarılık degerine bakıldı en son 13,6 idi düşüyor dendi artık dr a 1. Ayında rutin kontrole gideceğiz.. artık tamaamen düşer denildi korkulacak bisey yok sadece uyandır emzir evet zor uyanmak istemiyor ama uğraş , Hareketlerini takip et bebisin hiicc uyandıramazsan baygın gibi olursa yükseliyomus. Gecmiş olsun

Bence sağ canm. Bnde bazen çok emmiyo özellikle dus sonrası akiyo alacağına sagip dolaba koyaym diyorm az az sagiyorm yoksa çok agriyo hem hemde boşa gidiyo süt .
Aynen icim aciyo bos bos kendiliginden akiyo bikere damla damla akani biriktirdim 20 cc cikdi.
Evet sicak su etkisi oluyor benimde dustayken akiyo

Kizlar kizim iki gundur kaka yapmiyor cisini cok yapiyor ama kaka yapmamasi normal mi

kızlar emzirmek benim için çok stresli geçiyor.. emerken öksürük tutuyor kızımı, nefessiz kalıyor ödümüz patlıyor bizim de. ben yanlış tuttuğum için olduğunu düşünüyorum, annem de sütün çok geliyor yutmaya yetişemiyor diyor. çok üzülüyorum ya ememsi yarım kalıyor yavrumun.
bu arada gerçekten emzirirken doğru tutmayı bir türlü beceremedim :(

Yine dua istiyorum hepinizden bugun kizimi kuveze aldilar.atesi 37.7 idi.37 den fazlasi iyi deilmis.sarilik degeri 12.6 ve 13 cikti gun boyunca.doktorumuz enfeksiyona karsi serum verdi.kuvezde daha iyi bakilacagini soyledi.oyle uzuldum ki kizimi aldilar kuveze koydular.bekliyoruz kapida.sut sagip veriyorum.eve gidebilirsiniz dediler ama nasil birakabilirim ki onu.hissediyor zaten eminim.evde hic aglamayan bebegim kuveze girdiginden beri oyle agliyor ki sesini duyuyorum disardan icim sizliyor.kizim benim birtanem dua edin nolur :(

Kızlar doğum sancınız nasıl başladı? Bir anda mı başlıyor bu sancı mesela bir önceki gün çok iyiyken ertesi gün sancılarınız mı oluyor? Ben o kadar iyiyimki hiç sancım olmayacakmış gibi geliyor. 40+4 oldum. 40+6 da yatış yapacam kendi sancım olmazsa.

Fışkırır gbi kusuyorsa götür canm hastaneye . Ateside varmis dun hafiften . Kusmalaf normal dedi doktor bize ama fışkırır gbinkusarsa getr dedi.
Yok CNm sonradan anladım ben kombiyi çok yüksek yakmisim ondanmış kızın ateşi kusma da mide dolu habire emzirmisim çocuk napsin hazmedemedini kustu

Back