• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bu gidisle ekimin en son annesi ben olacagim galiba:KK34: @Gzmali sen ozel hastaneye mi gidiyorsun canim? @Sosyoloogg canim ne yaptin dogum yaptin mi?

Yok yok o şeref bana ait sen az daha dur hele :) 41+4 oluyorum şu saat itibariyle..
Kendi dr umu bıraktım başka dr a gittim bugün. O da yatış dedi. İmza verip ayrıldım hastaneden :)

ShellShock ShellShock Rabbim yardımcın olsun canım. Su gibi gelsin bebişin inşallah.
Umarım aklına geliriz de bize de dua edersin.

Az önce nişanım geldi sanırım. İlk kez karşılaştım kendisiyle o yüzden şaşkınım biraz :) Acaba bugün açıklık muaynesi yaptıkları için mi geldi bu kahverengi sümüksü parça? Yoksa nişanın ta kendisi mi?

Yine dua istiyorum hepinizden bugun kizimi kuveze aldilar.atesi 37.7 idi.37 den fazlasi iyi deilmis.sarilik degeri 12.6 ve 13 cikti gun boyunca.doktorumuz enfeksiyona karsi serum verdi.kuvezde daha iyi bakilacagini soyledi.oyle uzuldum ki kizimi aldilar kuveze koydular.bekliyoruz kapida.sut sagip veriyorum.eve gidebilirsiniz dediler ama nasil birakabilirim ki onu.hissediyor zaten eminim.evde hic aglamayan bebegim kuveze girdiginden beri oyle agliyor ki sesini duyuyorum disardan icim sizliyor.kizim benim birtanem dua edin nolur :KK43:
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Rabbim dermansız dertler göstemesin. Evde olsa ateşi böyle yükselse dha mı iyi? Elin ayağın birbirine dolanır eminim. Orda ne güzel takipte. Böyle düşün. Bebeğinin sağlığı için gerekli bu. Ayrı kalmak elbette çok zordur ama günlerce aylarca ayrı kalanları düşün. İnşallah ilk ve son ayrılığınız olur. Sağlığına kavuşur ve bir an önce kucağına alırsın yavrunu

Kizlar sabah 6da suyum geldi 2 cm acilmam var ama kafasi yerlesmemis suyum cok asiri az kalmis doktor aksam 7 ye kadar beklicekti ama beklemicek buyuk ihtimal 12 1 gibi sezeryan olcam sonunda kavuscam insallah minigime :):)

Canım naptın yeni gördüm suyunun geldiğini. İnşallah kavuşmuşsundur miniğine. Sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz

Yok yok o şeref bana ait sen az daha dur hele :) 41+4 oluyorum şu saat itibariyle..
Kendi dr umu bıraktım başka dr a gittim bugün. O da yatış dedi. İmza verip ayrıldım hastaneden :)
Bana yatis diyecek bende cikacam oyle mi yo yoo :D 42 ye az kalmis onuda tamamla o zaman :))) bu arada kac kilo oldu normal dogabilecek mi?

Bana yatis diyecek bende cikacam oyle mi yo yoo :D 42 ye az kalmis onuda tamamla o zaman :))) bu arada kac kilo oldu normal dogabilecek mi?

Hafif hafif adet sancısı gibi sızı da var karnımda ama çok heveslenmim yalancı sancı falansa :)
Sen yinede temkinli ol bence belden agri giriyorsa ki genelde erkek bebeklerde belden gelirmis sanci kiz bebekler adet sancisi gibiymis bilgin olsun :)

Yine dua istiyorum hepinizden bugun kizimi kuveze aldilar.atesi 37.7 idi.37 den fazlasi iyi deilmis.sarilik degeri 12.6 ve 13 cikti gun boyunca.doktorumuz enfeksiyona karsi serum verdi.kuvezde daha iyi bakilacagini soyledi.oyle uzuldum ki kizimi aldilar kuveze koydular.bekliyoruz kapida.sut sagip veriyorum.eve gidebilirsiniz dediler ama nasil birakabilirim ki onu.hissediyor zaten eminim.evde hic aglamayan bebegim kuveze girdiginden beri oyle agliyor ki sesini duyuyorum disardan icim sizliyor.kizim benim birtanem dua edin nolur :(
Rabbim şifa versin inşaallah canım bozma moralini sütün kesilir allah korusun iyi

Bana yatis diyecek bende cikacam oyle mi yo yoo :KK70: 42 ye az kalmis onuda tamamla o zaman :))) bu arada kac kilo oldu normal dogabilecek mi?

Bana kalsa tamamlayacağım da. Çevre baskısı hissediyorum artık :) kilosu 3850 dedi. Boyu 53 dedi. Zorlayabilir seni dedi. Ama ben usg ye çok güven duymuyorum bu konuda

Iyi dilekleriniz icin tesekkurler lutfendualarinizi esirgemeyin oyle zor bir durum ki.iceride aglama sesleri disarida ben.Rabbim tum zor durumda kalanlara iclerinde de bize ve bebegimize yardim etsin insallah

Canım ne yaptın son durum ne?
Sannci vermediler sabah verilcekmis ... iki cm aciklik var sancimda yuzun ustunde cikiyor ama iki uc saat sonra tekrar baktilar aciklik ayni :( hic acikligi olmayan bi kiz vardi bir anda suyu geldi onu aldilar ben kaldim oyle bekledikce stres oluyorum :(

ShellShock ShellShock Rabbim yardımcın olsun canım. Su gibi gelsin bebişin inşallah.
Umarım aklına geliriz de bize de dua edersin.

Az önce nişanım geldi sanırım. İlk kez karşılaştım kendisiyle o yüzden şaşkınım biraz :) Acaba bugün açıklık muaynesi yaptıkları için mi geldi bu kahverengi sümüksü parça? Yoksa nişanın ta kendisi mi?
Elbetteki sizlere dua edecegim rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insalllahh.... bende iki cm aciklik var sancimda var ama sanki cok sanci cekecekmisim gibime geliyor keske suyum gelse diye dua ediyorum...
Ayy gozun aydin canim nisandir o bence.. yani anlattigin tarif ayni nisan gibi geldi bana insallah cok beklemeden acikliginda olur insallahh. Yatisin ne zamandi ?

Elbetteki sizlere dua edecegim rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insalllahh.... bende iki cm aciklik var sancimda var ama sanki cok sanci cekecekmisim gibime geliyor keske suyum gelse diye dua ediyorum...
Ayy gozun aydin canim nisandir o bence.. yani anlattigin tarif ayni nisan gibi geldi bana insallah cok beklemeden acikliginda olur insallahh. Yatisin ne zamandi ?
Allah razı olsun canım güzel duaların için. İlk defa bugün gidip mıayene olduğum Dr sabah gel yatıralım dedi. Yatış istemediğim için imza verip ayrıldım. Risk almak istemiyorlar artık.
Gece 1 de nişan geldi. Saat 3-4 gibi de düzensiz sancılarım başladı. Böyle devam ederse yarın giderim kesin :)
Rabbim hepimizi kurtarsın inşallah.

Kizlar kizim iki gundur kaka yapmiyor cisini cok yapiyor ama kaka yapmamasi normal mi
Bnm kide kizariyor bozariyor yapamıyor yavrum anlamadım ki cuma Dr sorucam yani kıpkırmızı oluyoruz ama kaka azıcık ve hala da var gaz olsa ağlar ama kakası var

Kizlar yaa sanirim hastalaniyorum kulak agrisi var birazda atesim var son anda hasta olmasam bari ya:KK43:
Kardeşim, annem ondan da eşime geçmiş olabilir, beni karantinaya aldık. Onlar varsa maske takıyorum. Dün drumla konuştum herkes apitera zen içsin, bol bol c vitamini alın dedi. Doğumu etkilemez sadece senin konforun düşer, bebeğe de sütten geçmez diye söyledi. Limonlu ballı su yapıyordum, ek olarak bunları da deneyeceğim

Hanimlar merhaba 41 haftalik olunca yatışım yapildi :KK43: cok korkuyorum henuz sancima veya acikligima bakilmadi dua edin lutfen....
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, sağlıkla kavuşun inşallah

kızlar emzirmek benim için çok stresli geçiyor.. emerken öksürük tutuyor kızımı, nefessiz kalıyor ödümüz patlıyor bizim de. ben yanlış tuttuğum için olduğunu düşünüyorum, annem de sütün çok geliyor yutmaya yetişemiyor diyor. çok üzülüyorum ya ememsi yarım kalıyor yavrumun.
bu arada gerçekten emzirirken doğru tutmayı bir türlü beceremedim :KK43:
Fbde emzirme sanatı isimli bir grup var, ordan destek alabilirsin bence canım, sütün tazyikli geliyorsa yapılacak farklı yöntemler vardı, emzirme pozisyonlarını da paylaşmışlardı.

Bu gidisle ekimin en son annesi ben olacagim galiba:KK34: @Gzmali sen ozel hastaneye mi gidiyorsun canim? @Sosyoloogg canim ne yaptin dogum yaptin mi?
İnşallah ekimin son annesi oluruz da kasıma kalmayız diyorum:halay:

Sannci vermediler sabah verilcekmis ... iki cm aciklik var sancimda yuzun ustunde cikiyor ama iki uc saat sonra tekrar baktilar aciklik ayni :KK43: hic acikligi olmayan bi kiz vardi bir anda suyu geldi onu aldilar ben kaldim oyle bekledikce stres oluyorum :KK43:

Allah yardımcın olsun canım. Bir avazda doğsun bebecik

Back