• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bnm kız 3 buçuk saattir uyumuyor ağlıyor gazı var çıkarıyorum açım diye ağlıyor kısır döngü mübarek daha yemek yapmadim
:KK37:kolay değilmiş be annemin kıymetini anladm gerçekten. Hamilelik ayrı bi zor bebek bakmak ayrı. Uyumuyo sancidan bazı geceler. Zaten dediğin gbi alt değiştir emzir gazını al geri başa sar hc bi iş yapamiyorsn esim olmasa evi pislik götürür bnde kurtlanirdm :-) gene ki o evdyken ilgileniyor gazını falan aliyo hiç yoktan da o ara yemek temizlik işlerine bakabiliyorm.:confused:

Bende hala duruyorum canım :KK43: her belirtiyi doguma yoruyorum ama yok malesef
Al bendende o kadar bugun dr gittim 39+3 te imisim demek ki bu takvim uzayacak 40 haftam dolsun benim sonra mucizeme kavusayim insallah ama iste insanda sabir kalmiyo:rolleyes:bileydim kasim annelerine gecerdim en azindan once dogurmus olurdum oh miss:KK70:

Kizlar gecen gun topuk kanini sormustum.Hastanede aldilar ikincisini de saglik ocagina gerek kalmadi.Ayrica sarilik icin tahlil de yaotular dun 12 cikti sonuc :KK43: sarilik varmis kizim da doktor saat basi emzirin dedi mama takviyesi yapin dedi.Ama kizim o kadar zor uyaniyor ki:KK43: Uyurken emmiyor diye sagip biberonla verdim mecburen ama bugun uyandirdigimda da emmedi.Hemen alisti memeyi unuttu mu acaba onkadar uzgunum ki.Bir yandan sariligin gecmesi icin beslenmesi gerekiyor bir yandan memeyi birakmamasi icin biberon vermemem gerekiyor.Iki arada bir deredeyim.Yarin kontrolumuz var tekrar kan alinacak insallah sarilik degeri dusmustur:KK43: Aramizda dogum yapip bebegi sarilik geciren var mi tecrubeleriniz neler
Ayni seyle bogusuyoruz kac gundur bizde ustelik kilo kaybi da oldu cok fazla... kac gunluk bebegin?

nasl oldu bebiş
15. Gun bugun ve bugun dogum kilomuza ulasmisiz cok sukur, sariligi da 6,5 mus son defa kan alindi doktor yeteri kadar dusmus tekrar bakmaya gerek yok dedi. Simdilik iyiyiz, cok sukur duzenimizi kurmaya basladik:) artik saat kurmuyorum kendi uyaniyo acikinca filan:)

Senin cephede durumlar nasil?

Damak tadımın alışkanlığından fark etmeden acılı yedim ve sonuç: yakmışım oğlumun poposunu.

15. Gun bugun ve bugun dogum kilomuza ulasmisiz cok sukur, sariligi da 6,5 mus son defa kan alindi doktor yeteri kadar dusmus tekrar bakmaya gerek yok dedi. Simdilik iyiyiz, cok sukur duzenimizi kurmaya basladik:) artik saat kurmuyorum kendi uyaniyo acikinca filan:)

Senin cephede durumlar nasil?
Hadi gözün aydın canim artık bol bol kilo alır inşaallah

Anasına çekmiş bence inat konusunda, tebrik ediyorum canım gününü beklediğin için:halay:Hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla büyütün bebişinizi. Ne kadar doğdu bebiş, doğumun nasıl geçti, uygun olduğunda ayrıntıları bekliyoruz canım

Hayırlısıyla gelmiş ya artık normal sezaryen fark etmiyor, dilimizi ısıralım nazar değmesin böyle uslu uslu devam etsin inşallah
Aminn canım çok teşekkür ederim

Bebegimin sariligi yukselmis isik tedavisi verdiler.bugun taburcu olacagimiza o kadar inanmistim ki ama olsun bebegim iyice iyilessin baska bir sey istemiyorum kac gundur dogru duzgun goremedim kucagima alamadim yine de hamd olsun cok zor ama Rabbim beterinden korusun

image.jpg Arkadaşlar lütfen bana yardım edin ilk hamileligim anlamıyorum affınıza sıgınarak bir resım koyacam bu nişan mi 39+4 günlük hamıleyım anlamıyorum kımsem de YÖK soracak yardım edın

Dün gece makattan ateş olcmustum ben ateş ölçerken yaptı bı bide dün az az böyle bı tatlı kaşığı kadar yapıyo zorla nesi varsa anlamadım bide korktum ateşi makattan olctüm ondan mi oldu diye
Aynen kizimda az az yapiyor biraz kabizlik var kakasinda belki ondandir
Makattan ates olctugun icin uyarmissin ondan kakasini yapmis.
Kulak copuyle falan uyaranlarda var kaka yapmayinca
Doktor bana bir hafta kaka yapmayabilir sadece anne sutu aliyorsa ama cisli bezi gunde 5 defa filan alman lazim dedi.
En az10 kez cisini yapiyordur ama kabuz olmus biraz sanirim ondan zorlaniyor.
Gunduz sadece anne sutu ama gece iki kez mama veriyorum

Eki Görüntüle 2059466 Arkadaşlar lütfen bana yardım edin ilk hamileligim anlamıyorum affınıza sıgınarak bir resım koyacam bu nişan mi 39+4 günlük hamıleyım anlamıyorum kımsem de YÖK soracak yardım edın
Canim olabilir hemen bi doktora gorunmeni tavsiye ederim.
Benim nisanim gelmedi suyla karisik gelmisdi ama boyle kanli lekeler vardi.

:KK37:kolay değilmiş be annemin kıymetini anladm gerçekten. Hamilelik ayrı bi zor bebek bakmak ayrı. Uyumuyo sancidan bazı geceler. Zaten dediğin gbi alt değiştir emzir gazını al geri başa sar hc bi iş yapamiyorsn esim olmasa evi pislik götürür bnde kurtlanirdm :-) gene ki o evdyken ilgileniyor gazını falan aliyo hiç yoktan da o ara yemek temizlik işlerine bakabiliyorm.:confused:
Bende dün 6 da uyudu hemen yemek yaptım napiyim evinde bok götürüyor bnm ki meme istiyor gaz olup aglayinca eşimin eli ayağına dolaşıyor daha alışamadı

Back