• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bizimki gece genelde yanımda Zaten uyumuyo genelde uyusa bile 1 2 saat anca ondada yanımda uyuyo :) bu gidişle geceleri hep yanıma alisirsa o kötü
Bnm kız 3 buçuk saattir uyumuyor ağlıyor gazı var çıkarıyorum açım diye ağlıyor kısır döngü mübarek daha yemek yapmadim

Dun 12.12de dogdu oglum sezeryan oldm son ultrason olcumlerinde 3790 felan cikmisti ama 3320gr 50cm dogdu. Ama hic de 3300 gibi felan gelmiyo gozume belki sisi felan inince zayiflamistir. Dunden beri her firsatta emziriyorum sutum biraz var henuz mama vermedik cok sukur. Bugun de 12de taburcu oldum sezeryandan o kadar cok korkuyodum ama suan sukrediyorum sezeryan oldugum icin 50 60lardaki sancilara bile dayanamadim cunku. Evimizdeyiz oglumu yagladik tuzladik balladik ilk banyosunu da yaptirdik simdi misil misil uyuyo :):))

Gözün aydın canım. Allah bağışlasın analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

Suni sancı mı verildi canım dayanamdım diyince. Açılman falan varmıydı sen mi tercih ettin sezeryanı

Suni sanci vermedi suyun cok az kalmis suni sanci veremem bu durumda dedi. Kendi sancim 60larda cikiyodu o bile cok fazla geldi bana..sezeryani mecburen tercih etmek zorunda kaldim cunku hem suyum hic kalmamisti ve gelmeye devam ediyodu hem de acilmam.2 cmden yukari cikmadi bebek de basini kemige dayamis dogum kanalina girmedi.

Dun 12.12de dogdu oglum sezeryan oldm son ultrason olcumlerinde 3790 felan cikmisti ama 3320gr 50cm dogdu. Ama hic de 3300 gibi felan gelmiyo gozume belki sisi felan inince zayiflamistir. Dunden beri her firsatta emziriyorum sutum biraz var henuz mama vermedik cok sukur. Bugun de 12de taburcu oldum sezeryandan o kadar cok korkuyodum ama suan sukrediyorum sezeryan oldugum icin 50 60lardaki sancilara bile dayanamadim cunku. Evimizdeyiz oglumu yagladik tuzladik balladik ilk banyosunu da yaptirdik simdi misil misil uyuyo :):))
Gözün aydın canim hadi Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşaallah

Oh oh masallah canim yaa gozun aydin ne guzel kavustun yavruna darisi daha dogurmamis annelere:)))

Kızlar 41+4 den selam olsun. Bugün
Saat 13.05 de doğum yaptım :)
şükür inatçı paşama kavuştum.
Darısı tümm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Yaa giderek yalnizlasiyorum:( saka bi yana gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin :))

Kızlar 41+4 den selam olsun. Bugün
Saat 13.05 de doğum yaptım :)
şükür inatçı paşama kavuştum.
Darısı tümm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Anasına çekmiş bence inat konusunda, tebrik ediyorum canım gününü beklediğin için:halay:Hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla büyütün bebişinizi. Ne kadar doğdu bebiş, doğumun nasıl geçti, uygun olduğunda ayrıntıları bekliyoruz canım

Kızlar tüm mesajları okumaya çalıştım herkese çok teşekkür ederim anca fırsat buldum kusura bakmayın normal doğum beklerken sezeryan a döndük çünkü ne açılma ne sancı yoktu rahim ağzıda sertmiş bu arada tansiyon sorunum yüzünden bebeğimin suyuda azalmış riske atma k istemedik sezeryanla aldım prensesimi kucağıma rahat geçti sıkıntım fazla yok bebişimm de şimdilik uslu inşallah böyle devam ederse :nazar::nazar::halay::halay:
Hayırlısıyla gelmiş ya artık normal sezaryen fark etmiyor, dilimizi ısıralım nazar değmesin böyle uslu uslu devam etsin inşallah

Back