- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.421
İnsanın beşiğe yatirasi gelmiyor ama bnm kız koluna alışmaya başlamış artık yanında yatirmiyom gündüzAynen çok emince fazlasını kusuyorlar :) bnm kiz terliyo surekli hele kafası
İyiki var diyorm ya her turlu kullanılıyor cunku al bncede :)ben de alacam emzirme yastığı. destek şart:)
Bizimki gece genelde yanımda Zaten uyumuyo genelde uyusa bile 1 2 saat anca ondada yanımda uyuyo :) bu gidişle geceleri hep yanıma alisirsa o kötüİnsanın beşiğe yatirasi gelmiyor ama bnm kız koluna alışmaya başlamış artık yanında yatirmiyom gündüz
Bnm kız 3 buçuk saattir uyumuyor ağlıyor gazı var çıkarıyorum açım diye ağlıyor kısır döngü mübarek daha yemek yapmadimBizimki gece genelde yanımda Zaten uyumuyo genelde uyusa bile 1 2 saat anca ondada yanımda uyuyo :) bu gidişle geceleri hep yanıma alisirsa o kötü
Dun 12.12de dogdu oglum sezeryan oldm son ultrason olcumlerinde 3790 felan cikmisti ama 3320gr 50cm dogdu. Ama hic de 3300 gibi felan gelmiyo gozume belki sisi felan inince zayiflamistir. Dunden beri her firsatta emziriyorum sutum biraz var henuz mama vermedik cok sukur. Bugun de 12de taburcu oldum sezeryandan o kadar cok korkuyodum ama suan sukrediyorum sezeryan oldugum icin 50 60lardaki sancilara bile dayanamadim cunku. Evimizdeyiz oglumu yagladik tuzladik balladik ilk banyosunu da yaptirdik simdi misil misil uyuyo :):))
Kızlar 41+4 den selam olsun. Bugün
Saat 13.05 de doğum yaptım :)
şükür inatçı paşama kavuştum.
Darısı tümm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Bnm ki de uyandı mi 4 5 saat uyanık uyudu mu da cimdikliyom uyansın diye topuklarini emzirmek içinbebeği uyumayan sadece ben miyim
gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün:)Kızlar 41+4 den selam olsun. Bugün
Suni sancı mı verildi canım dayanamdım diyince. Açılman falan varmıydı sen mi tercih ettin sezeryanı
o 4 5 saat uyanık olduğu dönem napıo pekiBnm ki de uyandı mi 4 5 saat uyanık uyudu mu da cimdikliyom uyansın diye topuklarini emzirmek için
Gözün aydın canim hadi Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşaallahDun 12.12de dogdu oglum sezeryan oldm son ultrason olcumlerinde 3790 felan cikmisti ama 3320gr 50cm dogdu. Ama hic de 3300 gibi felan gelmiyo gozume belki sisi felan inince zayiflamistir. Dunden beri her firsatta emziriyorum sutum biraz var henuz mama vermedik cok sukur. Bugun de 12de taburcu oldum sezeryandan o kadar cok korkuyodum ama suan sukrediyorum sezeryan oldugum icin 50 60lardaki sancilara bile dayanamadim cunku. Evimizdeyiz oglumu yagladik tuzladik balladik ilk banyosunu da yaptirdik simdi misil misil uyuyo :):))
Benimde artık gece uyumuyor o uyusada ben uyumicam kafamı yastığa koysam kalkıyor mercimekbebeği uyumayan sadece ben miyim
Hayırlı olsun canım bebeğin Rabbim sağlıcakla büyüt inşaallahKızlar 41+4 den selam olsun. Bugün
Oh oh masallah canim yaa gozun aydin ne guzel kavustun yavruna darisi daha dogurmamis annelere:)))Dun 12.12de dogdu oglum sezeryan oldm son ultrason olcumlerinde 3790 felan cikmisti ama 3320gr 50cm dogdu. Ama hic de 3300 gibi felan gelmiyo gozume belki sisi felan inince zayiflamistir. Dunden beri her firsatta emziriyorum sutum biraz var henuz mama vermedik cok sukur. Bugun de 12de taburcu oldum sezeryandan o kadar cok korkuyodum ama suan sukrediyorum sezeryan oldugum icin 50 60lardaki sancilara bile dayanamadim cunku. Evimizdeyiz oglumu yagladik tuzladik balladik ilk banyosunu da yaptirdik simdi misil misil uyuyo :):))
Yaa giderek yalnizlasiyorumKızlar 41+4 den selam olsun. Bugün
Yaa giderek yalnizlasiyorumsaka bi yana gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin :))
Anasına çekmiş bence inat konusunda, tebrik ediyorum canım gününü beklediğin içinKızlar 41+4 den selam olsun. Bugün
Hayırlısıyla gelmiş ya artık normal sezaryen fark etmiyor, dilimizi ısıralım nazar değmesin böyle uslu uslu devam etsin inşallahKızlar tüm mesajları okumaya çalıştım herkese çok teşekkür ederim anca fırsat buldum kusura bakmayın normal doğum beklerken sezeryan a döndük çünkü ne açılma ne sancı yoktu rahim ağzıda sertmiş bu arada tansiyon sorunum yüzünden bebeğimin suyuda azalmış riske atma k istemedik sezeryanla aldım prensesimi kucağıma rahat geçti sıkıntım fazla yok bebişimm de şimdilik uslu inşallah böyle devam ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?