2017 EKİM Anne adayları

İnsanın beşiğe yatirasi gelmiyor ama bnm kız koluna alışmaya başlamış artık yanında yatirmiyom gündüz
Bizimki gece genelde yanımda Zaten uyumuyo genelde uyusa bile 1 2 saat anca ondada yanımda uyuyo :) bu gidişle geceleri hep yanıma alisirsa o kötü

Bizimki gece genelde yanımda Zaten uyumuyo genelde uyusa bile 1 2 saat anca ondada yanımda uyuyo :) bu gidişle geceleri hep yanıma alisirsa o kötü
Bnm kız 3 buçuk saattir uyumuyor ağlıyor gazı var çıkarıyorum açım diye ağlıyor kısır döngü mübarek daha yemek yapmadim

Gözün aydın canım. Allah bağışlasın analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

Suni sancı mı verildi canım dayanamdım diyince. Açılman falan varmıydı sen mi tercih ettin sezeryanı

Suni sanci vermedi suyun cok az kalmis suni sanci veremem bu durumda dedi. Kendi sancim 60larda cikiyodu o bile cok fazla geldi bana..sezeryani mecburen tercih etmek zorunda kaldim cunku hem suyum hic kalmamisti ve gelmeye devam ediyodu hem de acilmam.2 cmden yukari cikmadi bebek de basini kemige dayamis dogum kanalina girmedi.

Gözün aydın canim hadi Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşaallah

Oh oh masallah canim yaa gozun aydin ne guzel kavustun yavruna darisi daha dogurmamis annelere:)))

Kızlar 41+4 den selam olsun. Bugün
Saat 13.05 de doğum yaptım :)
şükür inatçı paşama kavuştum.
Darısı tümm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Yaa giderek yalnizlasiyorum saka bi yana gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin :))

Kızlar 41+4 den selam olsun. Bugün
Saat 13.05 de doğum yaptım :)
şükür inatçı paşama kavuştum.
Darısı tümm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Anasına çekmiş bence inat konusunda, tebrik ediyorum canım gününü beklediğin içinHayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla büyütün bebişinizi. Ne kadar doğdu bebiş, doğumun nasıl geçti, uygun olduğunda ayrıntıları bekliyoruz canım

Hayırlısıyla gelmiş ya artık normal sezaryen fark etmiyor, dilimizi ısıralım nazar değmesin böyle uslu uslu devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…