- Konu Sahibi dilarazeynel
- #31.401
Ben de çok sıkıldım beklemekten;( en son cumartesı sancım verdı gıttım 1 santım açıklık vardı geldım eve arada sancı gelıp hemen gıdıyor;( bildiğim tek şey rahımım sankı cıkacak gıbı aşaga baskı cok oluyor bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım ama fb kullanmıyorumKardeşim, annem ondan da eşime geçmiş olabilir, beni karantinaya aldık. Onlar varsa maske takıyorum. Dün drumla konuştum herkes apitera zen içsin, bol bol c vitamini alın dedi. Doğumu etkilemez sadece senin konforun düşer, bebeğe de sütten geçmez diye söyledi. Limonlu ballı su yapıyordum, ek olarak bunları da deneyeceğim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, sağlıkla kavuşun inşallah
Fbde emzirme sanatı isimli bir grup var, ordan destek alabilirsin bence canım, sütün tazyikli geliyorsa yapılacak farklı yöntemler vardı, emzirme pozisyonlarını da paylaşmışlardı.
İnşallah ekimin son annesi oluruz da kasıma kalmayız diyorum
Bebeğin burnunun açık olduguna bakyr msn?bizim de öyle oluyordu ödüm kopuyordu resmen.burun deliklerine bak biseyler varsa temizle günlük.kuruyunca bebisler nefes alamıyor.sütünü damlatabilirsin icine.yumusar bebus de rahat nefes alır.ben eczaneden deniz suyu be nefesinle cekilen bisey var ondan aldm.ise yarıyo gercektenkızlar emzirmek benim için çok stresli geçiyor.. emerken öksürük tutuyor kızımı, nefessiz kalıyor ödümüz patlıyor bizim de. ben yanlış tuttuğum için olduğunu düşünüyorum, annem de sütün çok geliyor yutmaya yetişemiyor diyor. çok üzülüyorum ya ememsi yarım kalıyor yavrumun.
bu arada gerçekten emzirirken doğru tutmayı bir türlü beceremedim
Canm sen bilirsin ama bekleme artk.suni sancyla baslatsalardi dogumu.cogu dr 41den fazla beklemiyo zaten.Yok yok o şeref bana ait sen az daha dur hele :) 41+4 oluyorum şu saat itibariyle..
Kendi dr umu bıraktım başka dr a gittim bugün. O da yatış dedi. İmza verip ayrıldım hastaneden :)
Bu gidisle ekimin en son annesi ben olacagim galiba G Gzmali sen ozel hastaneye mi gidiyorsun canim? S Sosyoloogg canim ne yaptin dogum yaptin mi?
Canım naptın yeni gördüm suyunun geldiğini. İnşallah kavuşmuşsundur miniğine. Sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz
genzi dolu olabilir evet. ama kızımı emzirirken yanlış tuttuğuma da eminim. çok sağol canım bakayım dediklerineBebeğin burnunun açık olduguna bakyr msn?bizim de öyle oluyordu ödüm kopuyordu resmen.burun deliklerine bak biseyler varsa temizle günlük.kuruyunca bebisler nefes alamıyor.sütünü damlatabilirsin icine.yumusar bebus de rahat nefes alır.ben eczaneden deniz suyu be nefesinle cekilen bisey var ondan aldm.ise yarıyo gercekten
o ana babası da şahit oldu adamın eli ayağı boşaldı off.. allah korusunliliyaa canım aynı durumdayız. Benim bbwgimde çok sık boğazına kaçırıyor elim ayağım titriyor. Ben yutkunmasindan ve sütün geliş hızından anlıyorum. Bazen çok hızlı çekiyor
canım allah sağlıkla büyütsün bebişinizi hayırlı olsun darısı damatlığına olsun:)Dun 12.12de dogdu oglum sezeryan oldm son ultrason olcumlerinde 3790 felan cikmisti ama 3320gr 50cm dogdu. Ama hic de 3300 gibi felan gelmiyo gozume belki sisi felan inince zayiflamistir. Dunden beri her firsatta emziriyorum sutum biraz var henuz mama vermedik cok sukur. Bugun de 12de taburcu oldum sezeryandan o kadar cok korkuyodum ama suan sukrediyorum sezeryan oldugum icin 50 60lardaki sancilara bile dayanamadim cunku. Evimizdeyiz oglumu yagladik tuzladik balladik ilk banyosunu da yaptirdik simdi misil misil uyuyo :):))
2 3 ay sonra çıkarır onlarida iciririz canm iyi olur :)Aynen icim aciyo bos bos kendiliginden akiyo bikere damla damla akani biriktirdim 20 cc cikdi.
Evet sicak su etkisi oluyor benimde dustayken akiyo
canım allah sağlıkla büyütsün bebişinizi hayırlı olsun darısı damatlığına olsun:)
Canm aynı sorun bizdede var tutmayı mi beceremiyorm kendimi ağzında bekleyip hepsini bir yutmaya calisiyo anlamadm bi turlu her emzirmede tikaniyo hemen iki kadının ortasını yukarı doğru sıvazlıyorm. Su attığım pozisyon da boğazına kacirmiyo dene bi istersen :)kızlar emzirmek benim için çok stresli geçiyor.. emerken öksürük tutuyor kızımı, nefessiz kalıyor ödümüz patlıyor bizim de. ben yanlış tuttuğum için olduğunu düşünüyorum, annem de sütün çok geliyor yutmaya yetişemiyor diyor. çok üzülüyorum ya ememsi yarım kalıyor yavrumun.
bu arada gerçekten emzirirken doğru tutmayı bir türlü beceremedim
Canm ne Zamana kadar bekliceksn?Yok yok o şeref bana ait sen az daha dur hele :) 41+4 oluyorum şu saat itibariyle..
Kendi dr umu bıraktım başka dr a gittim bugün. O da yatış dedi. İmza verip ayrıldım hastaneden :)
Aynen çok emince fazlasını kusuyorlar :) bnm kiz terliyo surekli hele kafasıYok CNm sonradan anladım ben kombiyi çok yüksek yakmisim ondanmış kızın ateşi kusma da mide dolu habire emzirmisim çocuk napsin hazmedemedini kustu
Suni sancı mı verildi canım dayanamdım diyince. Açılman falan varmıydı sen mi tercih ettin sezeryanıDun 12.12de dogdu oglum sezeryan oldm son ultrason olcumlerinde 3790 felan cikmisti ama 3320gr 50cm dogdu. Ama hic de 3300 gibi felan gelmiyo gozume belki sisi felan inince zayiflamistir. Dunden beri her firsatta emziriyorum sutum biraz var henuz mama vermedik cok sukur. Bugun de 12de taburcu oldum sezeryandan o kadar cok korkuyodum ama suan sukrediyorum sezeryan oldugum icin 50 60lardaki sancilara bile dayanamadim cunku. Evimizdeyiz oglumu yagladik tuzladik balladik ilk banyosunu da yaptirdik simdi misil misil uyuyo :):))
Canm 100 uzeri sancin kaç dk da bir geliyo.? Yürü çömelme hareketi yap eğer şansın varsa duş al inslh artar sancin.Sannci vermediler sabah verilcekmis ... iki cm aciklik var sancimda yuzun ustunde cikiyor ama iki uc saat sonra tekrar baktilar aciklik ayni hic acikligi olmayan bi kiz vardi bir anda suyu geldi onu aldilar ben kaldim oyle bekledikce stres oluyorum
canım yeni doğan bebeği yüz üstü tutmak sakıncalı olabilir. bu pozisyon ileriki aylarda daha iyi. bu arada ilginç bi tutuş şekliymiş:)Canm aynı sorun bizdede var tutmayı mi beceremiyorm kendimi ağzında bekleyip hepsini bir yutmaya calisiyo anlamadm bi turlu her emzirmede tikaniyo hemen iki kadının ortasını yukarı doğru sıvazlıyorm. Su attığım pozisyon da boğazına kacirmiyo dene bi istersen :)
:) Bn emzirme yastığı ile emzirince çabuk uyuyo bu şekilde daha uzun emiyo hem . Bizde kafa yana doğru oluyo tam olarak böyle düz duramiyoz tabi kafası kolumda öyle emiyo ..canım yeni doğan bebeği yüz üstü tutmak sakıncalı olabilir. bu pozisyon ileriki aylarda daha iyi. bu arada ilginç bi tutuş şekliymiş:)
ben de alacam emzirme yastığı. destek şart:):) Bn emzirme yastığı ile emzirince çabuk uyuyo bu şekilde daha uzun emiyo hem . Bizde kafa yana doğru oluyo tam olarak böyle düz duramiyoz tabi kafası kolumda öyle emiyo ..