2017 EKİM Anne adayları

Şükür bizden de güzel haber var. Kalp atışını görebildik bugün allah sağlıklı bir şekilde kuçağımıza almayı nasip eder inşallah. Doğum 12.10 dedi. İlk kontrolde 8.10 demişti erken yumurtlama olmuş demişti filan. Neyse sağlık olsun

Yok canm olmuyor bizde pıhtılaşmaya fazla meyl olduğundan hamilelkte kan daha çok pıhtılasiyo iğne kullanmamizim sebebi de o zaten iğneyle ancak normal olan kan siviligina ulasiyor

Bn geldim canm çok şükür br sorun yok iyiymis :) sn ne yaptn

MESAJI YAZARKEN UYUYA KALAN Bİ HAMİLE VARMIŞŞŞŞ Merhaba cnm bnde coktan geldim ama malesef yazamadım bişiler cıktı esşim gece görevde oldugu için burnu felan kanadı. İş yemek derken bu saat oldu korkularım yersiz çıktı hatta belirti belirti dedim aç karnına saat 10 buçuğa kadar. Kaldığim için 2 kayısı yemiştim sadece bir kustum ne zormuş kız kastım kendmi arabada midem bulandı baya.. Neyse 9+0 olmuşuz çok şükür sıkıntı yoktu 1 ay rapor yazdı 1 nisanda görüşürüz dedi... Aklıma takılan soru işareti kusunca stres oldum die mi bilmiyorum kalp atısı 187 cıktı

Kalp atışı normal canım
Bizimkinin iki katı oluyor doğana kadar yavaş yavaş azalır normal düzeye gelir

Canm migdemi boş birakma bugn bnde bise yemedn kustm. Yumurtanın kokusundan tiksindim var karnimn etleri agridi . Çok şükür bir sıkıntı yokmuş canm bno 3 hafta sonra çağırdı :) bebeğinin boyu kaç canm

He kalp atışlarına gelince bnmki gecenkinde 130 civarı idi ya bu kez bi 160 çıkacak şekilde hızlıydı baya. Zatn benm doktorum bu haftalar çokta önemi yok kalp atış hızı 32.hafta sonrası çok önemli demişti. ozlmlvnt

Bulanti cok az da halsizlik tavan.. Gozum bildigin şiş şu an. Bebisim iyi olsun bana yeter ama
Doktorun ne diyor bu duruma ?? Halsizlik değilde benm belim ve kasiklarim agriyr ya bulantnda kokudan oluyor canm bnm sabah yumurta kokusundan kustm aç acina dünde melemen yapana kadr iki kere kusmustm benmki kokudan tiksinmeden oluyor yani normalde bulantı yok çok şükür :)

Kizlar surekli yataktayim yau ne yorgunluk beynimde bir aptallık var bir türlü atamıyorum

Başıma gelmeyen kalmadı. Kizlar Allah rizasi icin icimi rahatlatin. Kedim 4. Kattan asagi dustu nasil kapip veterinere goturdugumu bilemedim. O anki sokla kediye rontgen cekildi ben de hayvani tuttum. Disci rontgeniymis bebeğim zarar gormus müdür? Kedim iyi musade altinda kalacak bu gece kirigi yok ic kanamasi yok. Ben doktorumu aradim. Bir sey olmaz yarin gel dedi. Acile bir hastaneye gittik kızlar bebegi gorememistik ya kalbi atmaya baslamis (( Yavruma bir sey olmasin nolur. Bugun sata gore 6+1 di kalbinin karindan sesini duyduk basima gelmeyen kalmadi.

kirmizigitar B Biravucmutluluk THEY-

Allahin izniyle bisiycik olmazz rahat ol ... Zaten iyi bir işe çalışmışsın Rabbimden senin bebeğini korur

Kadin dogum doktorumun haberi yok aile hekimine gittim. Benim gozum cok hassas sene bikac kere boyle oluyor zaten. Doktor ruzgar cok oldugu icin mikrop kapmisindir dedi ilerlerse goz doktoruna git dedi. Benim karnim acikinca azcik bulaniyor. Ama bugun kasik ve bel agrim cok. normalde regl dongusu zamani acaba ondan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…