- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.901
Benimki büyümek istemiyor sanırsamBenimki arayı kapatmaya başladı :) sat tarihini yakaladık sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki büyümek istemiyor sanırsamBenimki arayı kapatmaya başladı :) sat tarihini yakaladık sanırım
Ben aldım kendime tayt pantolon falan bebeğinde 3 zıbını iki eldiveni var şimdidenAynen bugn gttim kendime hamilelk bebeğe kiyaft baktm sonrada baka baka geldm :) kislikti hamilelkler bebegede cinsiyet belli degl almadm bise br tane zıbın aldm
Öyle düşünme canım büyür sende benim gibi ne bulursan yeBenimki büyümek istemiyor sanırsam
Benim midem bulanmıyo zaten normal yiyorum :)Öyle düşünme canım büyür sende benim gibi ne bulursan ye
Karaciger enzimlerim de yuksek cikmis. Ohoooo kendinden gecmis benim kan degerleri:)Bende de lokosit yüksek çıktı bugün tekrarladık tahlili sonuc için doktoru aradım sorun yok dedi internetten baktım hamilelerde kan değerlerinin yüksek çıkması normalmiş o da yetmedi hemşire arkadaşa gönderdim sonuçları sıkıntı yok dedi sende takma kafana stresden de değerler yüksek çıkarmış
Tabikide var NORMAL NORMAL NORMALArkadaşlar dün geceden beri kasiklarimda agri var ozellikle sol tarafimda bir batma var....benim gibi olan var mı?
1 haftadır yoktu agri bulantı vardı, şimdi tekrar gelince bi korktum :)Tabikide var NORMAL NORMAL NORMAL
Aynı ben işte olabilir kuzum sakin pozitif olmaya çalış , doktor kanama olmadığı sürece herşey normal diyo :)1 haftadır yoktu agri bulantı vardı, şimdi tekrar gelince bi korktum :)
Sanirim fazla ehvamlaniyorum
Bana folik aait vermedi biliyor musun ben bayagi suredir iciyordum onun fazlasi da cocuga zarar veriyormus demir ilaci verdi bir de vitamin . Coraspini kullaniriz da belko progestani genelde 12 haftadan sonra kesiyorlar neden devam ettiriyor ki . Bana şimdilik birsey demedi ben birak diyene kadar devam et dediEvet canm bnde birazdan gidecegm yazdirayim da toptn alaym bari onlami ugrasaym. Ya bn şaşkınlıkla ilaç alacagm şifre kağıdını almamism sekreterden onu öyle verirlermi ? progestan faln yazmıştı doktor. Bu arada progestani ve coraspini 30. Haftaya kadr kullanackmism folik asiti sormayı unuttum onu keser belki 14.haftada
Bi musait olup yazamadim masallah ya cok tatli sekli semali cikmis ben daha gitmedim ya ondan sekilsiz bisey bekliyodun fasulye gibi ama bu masallah subhanallah ya mucize mucizelerHadi inslh hemen gelsin cumartesi valla maşallah büyüms :) kafası faln belli dur ataym .. 17mm olmuş çok şükür 10 gün önce 6mm di
süslü olacak deseneŞimdiden poz vermiş , ve nazlı duruyor
Göreceksn inslh canm :) zamn gerk senin haftanda bnm ki minnacikti :)Ay maşallah ya :) Ben de görür müyüm böyle tütütütütü
Aynı ben işte olabilir kuzum sakin pozitif olmaya çalış , doktor kanama olmadığı sürece herşey normal diyo :)
Aynen süslü ve kokoşşşsüslü olacak desene
Anlamadm valla geçen 14.haftada progestani kesecegz demişti bugn progestanm bitti deyince aksatma 30.haftaya kadr kullanacağız dedi belkide kafası karıştı :) şimdi bnde saglk ocağına gttim geldim aile hekimi demir ilacı yazdı doktorun neden yazmams dedi hct düşk çıkmış bunu kullanman gerek folik asiti de aksatma dedi . Canm fazlalk olmaz seninde MTHFR a1298c genin HOMOZİGOT bu gen folik asit ve b12 yi bosaltiyor belkide bnm o yüzden dusuk çıkıyor hct bilmiyorum 12. Hafta devlet hastanesinde kan akış hızı olcturecegm bn eğer iğne dozajı eksik geliyorsa artırır doktor . Ama şimdi kafam karıştı doktor vermedi bn bu demir ilacını iceym mi icmeyeymmi?Bana folik aait vermedi biliyor musun ben bayagi suredir iciyordum onun fazlasi da cocuga zarar veriyormus demir ilaci verdi bir de vitamin . Coraspini kullaniriz da belko progestani genelde 12 haftadan sonra kesiyorlar neden devam ettiriyor ki . Bana şimdilik birsey demedi ben birak diyene kadar devam et dedi
Valla mucize gerçekten arkadaşlar sakasini yapıyoruz şekli semali duzgn poz verms kesin kız diyor arkadaş. kese yi bende şekilsiz bekliyordum ama gayet yuvarlak yani :)Bi musait olup yazamadim masallah ya cok tatli sekli semali cikmis ben daha gitmedim ya ondan sekilsiz bisey bekliyodun fasulye gibi ama bu masallah subhanallah ya mucize mucizeler
Hehehe aynen kiz gibi duzgun haklilar yaniValla mucize gerçekten arkadaşlar sakasini yapıyoruz şekli semali duzgn poz verms kesin kız diyor arkadaş. kese yi bende şekilsiz bekliyordum ama gayet yuvarlak yani :)
İç canm iç enfeksiyon iyi birşey değil. Aile hekimnden geliyorum o ilaç verdimi diye sordu vermedi dedm bol su iç dedi dedm iyi bakalm bir bildiği vardır dedi bol su iç o zamn dedi geri yazmadı brsey ama demir yazdı senin hct düşk neden yazmams ki bunu diyede söylendi .Benim lökosit 5-6 farkli olarak digerleri benzer. Ben de kararsizim.icip icmeme konusunda ama ilerlerse diye korkuyorum. Doktorum alaninda iyi bir doktor