2017 EKİM Anne adayları

Doktorum sat a gore yapmadi hesabi benim keseye ve bebege gore yapti bilgisayara da son adeti 9 ocak mi ne girdi.
sanırım artık benimkide keseye ve bebeğe göre yapacak.. çünkü ondan önce hep son adet tarihime göre yapıldı. öyle olumsuz şeyler söylediler ki ilk ay ağlayarak geçti

sanırım artık benimkide keseye ve bebeğe göre yapacak.. çünkü ondan önce hep son adet tarihime göre yapıldı. öyle olumsuz şeyler söylediler ki ilk ay ağlayarak geçti
Sat a gore hesap mi yapilirmis ya:) benim adetim
Hic duzenli degil bir onceki hamileligimde sat mayisti hamile kaldigim ay agustos dusunsene sat a gore hesapladiklarinj:)

Rahmin icinde canim b3n de aldirmak istedim hic doğum yapmamissin bir de 2.5 cm dediler ama ilk gebeligimde 5.5 _6 cm olmuştu simdi de kese miyoma yakin
Rahmin icinde ise sogan kuru yapsaydin keske icindekine ise yariyor benimki duvarinda oldugu icin sogan kuru ise yaramiyor benimde ilk gebelik ve 2 cm diye almadilar:KK43:

valla acısı olmasa ben şişmesinden memnunum ama çok acıyor ya dokunamıyorum birde destekli sütyen taktığım için onunda kenarları batıyor daraltıyor içimi valla birde yanıyorlar ya çok :KK23::KK23::KK23:
O kadr çok etkileniyorsa giyme canm arkadaşlar süngerli yarm atletten bahsediyor onu br dene istersen.

X