2017 EKİM Anne adayları

Muayeneden çıktım sonunda kızımın sırtı dönük değilde agzını burnunu net gördüm çok şükür . 37. Haftada alttan muayene edcek çok tırsıyorum o yönden şimdiden stres oluyorum. Bu arada yürürken bebeğin aşagı doğru vurma hissine iyi birşey bol yuruyus yap doğum kanalını açar o şekilde olursq dedi. Allah hepimize kolaylık versın çok az kaldı hem heyecanlı hemde stresli ☺️☺️

Bu arada bebeğimin odasını boyattım katalogda gözüktüğü gibi değilmiş hiç çok koyu oldu tekrar boyatcam bu hafta :( oysa ki en açık pembe iatemiştim
IMG_3163.JPG

Ya ne bilim çok koyu geldi bana resimdeki gibi aynı eşyalar beyaz olursa tamamlarmı sence ya da krem rengi olsa. Valla ilk oturdum agladım bu rengi gördükten aonra ☺️☺️

Tabiki eşyaların açık renk olursa odayı boğmaz güzel durur. Ama dediğim gibi içine sinmiyorsa en iyisi şimdiden eşya yokken boyatmak sonra daha zor olur. İyi düşün :)

Tabiki eşyaların açık renk olursa odayı boğmaz güzel durur. Ama dediğim gibi içine sinmiyorsa en iyisi şimdiden eşya yokken boyatmak sonra daha zor olur. İyi düşün :)
Tamam o zaman eşya çok almıcam eşyayla bakarım olmadı eşyaları ortada toplar öyle boyatırım.kalsın bu renk iyiki attım yoksa valla strese girmiştim

Bu arada bebeğimin odasını boyattım katalogda gözüktüğü gibi değilmiş hiç çok koyu oldu tekrar boyatcam bu hafta :KK43: oysa ki en açık pembe iatemiştimEki Görüntüle 2038532

Renk bana da cok koyu geldi bu renk bi odada bulunmustum daha once ve cok huzursuzlanmistim o yuzden simdi bi renklerden nefret ediyorum nedense :) cok acik seker pembesi var beyaza cok yakin ben o pembeyi cok begeniyorum :)

Muayeneden çıktım sonunda kızımın sırtı dönük değilde agzını burnunu net gördüm çok şükür . 37. Haftada alttan muayene edcek çok tırsıyorum o yönden şimdiden stres oluyorum. Bu arada yürürken bebeğin aşagı doğru vurma hissine iyi birşey bol yuruyus yap doğum kanalını açar o şekilde olursq dedi. Allah hepimize kolaylık versın çok az kaldı hem heyecanlı hemde stresli ☺️☺️
Ne güzel görmüşsün kızını ben aylardır poposunu görüyorum :) yarın kontrol var inş ben de görürüm yüzünü, bu arada kime benzettin yüzünü

Ne güzel görmüşsün kızını ben aylardır poposunu görüyorum :) yarın kontrol var inş ben de görürüm yüzünü, bu arada kime benzettin yüzünü
Doktorum bana benzetti annemlerde baktı annesi gibi burnu agZı dediler ama hayırlısı dem hep sağlıklı olsunda. Bide canım ben muayeneden 1 saat önce çok hafif kahvaltı yaptım sonra bi fıstıklı çikolata yedim hareketlendirdim bi dene belki yarar ☺️☺️İnşallah görürsün sende

Renk bana da cok koyu geldi bu renk bi odada bulunmustum daha once ve cok huzursuzlanmistim o yuzden simdi bi renklerden nefret ediyorum nedense :) cok acik seker pembesi var beyaza cok yakin ben o pembeyi cok begeniyorum :)
asıl amaç zaten dediğin pembeye boyatmaktı ama hata ettim kataloğa aldandım boyacıma hiç danışmadım :((

Bana da önerdi doktor bu ilacı bende fayda etmedi anlamadım tuvalete cıkıyorum ama çok zorlana zorlana. Kayısı, kefir herşeyi de denedim devam ediyor hala.
Sirt ustu mu yatiyorsun canim oda kabiz yapiyo bizi bebek baski yaptigi icin ben kayisi kurusu yiyince her gun cikiyordum bayagi aktiflestiriyo metabolizmayi hergun yemek lazim birde

asıl amaç zaten dediğin pembeye boyatmaktı ama hata ettim kataloğa aldandım boyacıma hiç danışmadım :KK43:(

Olsun belki esyalarla duzelir :) benim gittigim evin esyalari da sacma sapandi o yuzden bu renk ve yesil renkli duvarlar beni cok olumsuz etkiliyo

Kızlar bu arada sırt üstü yatma olayını doktoruma sordum dümdüz sırt üstü yatmak evet tehlikeli dedi ama 2 yastık alırsın öyle yatarsın hiçbişe olmaz dedi. Sol önerilir daha çok evet ama kasmaya gerek yok sağa da dönük yatarsın 2 yastıkla sırt üst de yatarsın dedi.

Sırt üstü ben zaten yatamıyorum nefesim tıkanıyor ama biraz sola biraz sağa yatıyorum. Birşey olmaz Allahın izniyle hep sola yatılmıyorki Kolum ağrıyor valla benim :)

Bence çok güzel olmuş rengi değiştirme :)

Benim oğlum olacağı için bu tonun mavisine boyadım odasını mobilyalarını ve perdeyi beyaz ve krem tonlarında kullandım. Çok güzel oldu, çok içime sindi. Duvara da bi kaç tane krem tonlarında raf almayı düşünüyorum. Bu şekilde değerlendirirsen sen de çok güzel olur bence seninki kiz bi de ayyy çok tatlı olur. :)

Back