- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #26.421
Uzmanların hiç biri pudra önermiyor, over sorunu oluyormuş ilerde. Geçen bir uzmanın videosunu izledim; Çok mecbur kalınırsa Mısır nişastası kullanın, pişik olursa pişik kremi kullanın ama normal zamanda hiçbirşey sürmeye gerek yok dedi.Eki Görüntüle 2037551 Selam kızlar haberi okudunuz mu alan varsa değiştirsin bence
Ben bebek odası yapmadım canım. Odasında şuan krem rengi L koltuk var, bir de elbise dolabı aldım. Renkli aksesuarlarla odayı renklendiricem. Yatak olarak anne yanı kullanıcam yatak odamda. 6. ayda bakıcaz artık ne yaparsak.Kızlar fotoğraflarını yükler misiniz odalarınızın ben daha hazırlamadım fikir olsun banada
Dolap içine tüm kıyafet ve bakım ürünlerini koydum ama tam düzeni bitmedi. Bikaç organizer almam lazım. Bitince resim koyayım olur mu. 2haftaya bitecek.
Benim gittiğim hastanede 20₺ ve 20 dakika. Özellerin tümünde ücretli ve fiyatları farklı. Devlette ücretsizMrblar arkadaşlar ben ilk defa nst ye girecem ücretli mi ve kaç dakika kalınıyor ort
Kv, elti, görümceler ve diğer çok bilmişler bitmez zaten. Lafın karşıdakinde nasıl etki edeceğini düşünmezler.Cevizi pekmezin içine atıp yiyorum :) o zaman birazcık kuvvetli hareket ediyor normal pekmez yiyemiyorum aklında olsun ben sırt üstü yatamıyorum hem nefes alamıyorum hem kv de göbek kordonu boğazına dolanır dedi hamile insana söylenir mi bu
Ben Gebeliğin başından beri hep yan yatıyorum canım. Normalde de sırt üstü hiç yatamam. Yüz üstü yatmayı hasretle bekliyorum o ayrı :)
NST de ebe öyle bağlayınca kalmış bulundum. İkincide yan yatıp bağlattım.