2017 EKİM Anne adayları

Eki Görüntüle 2037551 Selam kızlar haberi okudunuz mu alan varsa değiştirsin bence
Uzmanların hiç biri pudra önermiyor, over sorunu oluyormuş ilerde. Geçen bir uzmanın videosunu izledim; Çok mecbur kalınırsa Mısır nişastası kullanın, pişik olursa pişik kremi kullanın ama normal zamanda hiçbirşey sürmeye gerek yok dedi.

Kızlar fotoğraflarını yükler misiniz odalarınızın ben daha hazırlamadım fikir olsun banada
Ben bebek odası yapmadım canım. Odasında şuan krem rengi L koltuk var, bir de elbise dolabı aldım. Renkli aksesuarlarla odayı renklendiricem. Yatak olarak anne yanı kullanıcam yatak odamda. 6. ayda bakıcaz artık ne yaparsak.
Dolap içine tüm kıyafet ve bakım ürünlerini koydum ama tam düzeni bitmedi. Bikaç organizer almam lazım. Bitince resim koyayım olur mu. 2haftaya bitecek.

Mrblar arkadaşlar ben ilk defa nst ye girecem ücretli mi ve kaç dakika kalınıyor ort
Benim gittiğim hastanede 20₺ ve 20 dakika. Özellerin tümünde ücretli ve fiyatları farklı. Devlette ücretsiz

Kv, elti, görümceler ve diğer çok bilmişler bitmez zaten. Lafın karşıdakinde nasıl etki edeceğini düşünmezler.
Ben Gebeliğin başından beri hep yan yatıyorum canım. Normalde de sırt üstü hiç yatamam. Yüz üstü yatmayı hasretle bekliyorum o ayrı :)
NST de ebe öyle bağlayınca kalmış bulundum. İkincide yan yatıp bağlattım.

Benim doktorun kabak cekirdegini de onermisti canim aklinda bulunsun

Aynen öyle kabusum oldu sırt üstü yatmak benim bı gün öyle uyuya kalmışım birşey oldu diye nasıl korktum bende hep yüzüstü yatarım çok özledim öyle uyumayi

Sağol canım ücretli olduğunu tahmin ettim zaten

Belki almazlar :) ne zaman gireceksin? Ben her gittiğimde giriyorum artık ve çok zor geliyo bana. 2 olunca ayrı ayrı bakıyorlar daha uzun sürüyor
Salı günü gidecem kontrol var belki istemez de bilmiyorum tahminen alır nst ye benim kendi doktorum da değil aynı hastanedeki farklı doktora gidecem , ayy ikiz miydi senin maşallah size :) sırt üstü uzanamıyorum zor olacak biraz

Kizlar cok degisik bi agrim var. Karnimin sag tarafi ve Belimden geliyo sanki uyusur gibi. Bu dogum agrisi fln degildir dimi. Su gelmesi nisan vs baska bi belirti yokda. Agri arasira artip arada azaliyo.

Canım insan pert oluyo düz yattığında, ben yan yatırın beni diyorum yoksa ölürüm.

Kizlar cok degisik bi agrim var. Karnimin sag tarafi ve Belimden geliyo sanki uyusur gibi. Bu dogum agrisi fln degildir dimi. Su gelmesi nisan vs baska bi belirti yokda. Agri arasira artip arada azaliyo.
Canım doğum sancısı çekmedim ama doğum sancısının belden gelip kasıklara doğru olduğunu duymuştum. Eğer çok artarsa bekleme git.

Kızlar nst ye kaç dakika bağlı bulunuyorsunuz ay ne güzel dakikalarca kızımın kalp atışını duyucam inşallah iki hafta sonra :) nst ye giricem diye sevinen bir deli ben varım heralde
bn 20 dk kaldm ama öyle ultrasonda ki gibi güm güm bi ses gelmio hışırtıların karıştığı bi ses geliodu

bnmde 2 hafta önce başı sol kasıkta ayakları sağ kaburgamdaydı şimdi tam baş aşağı duruyomuş

Aynen pert olurum valla ben de söylerim canım yan yatırsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…