- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.421
Uzmanların hiç biri pudra önermiyor, over sorunu oluyormuş ilerde. Geçen bir uzmanın videosunu izledim; Çok mecbur kalınırsa Mısır nişastası kullanın, pişik olursa pişik kremi kullanın ama normal zamanda hiçbirşey sürmeye gerek yok dedi.Eki Görüntüle 2037551 Selam kızlar haberi okudunuz mu alan varsa değiştirsin bence
Ben bebek odası yapmadım canım. Odasında şuan krem rengi L koltuk var, bir de elbise dolabı aldım. Renkli aksesuarlarla odayı renklendiricem. Yatak olarak anne yanı kullanıcam yatak odamda. 6. ayda bakıcaz artık ne yaparsak.Kızlar fotoğraflarını yükler misiniz odalarınızın ben daha hazırlamadım fikir olsun banada
Benim gittiğim hastanede 20₺ ve 20 dakika. Özellerin tümünde ücretli ve fiyatları farklı. Devlette ücretsizMrblar arkadaşlar ben ilk defa nst ye girecem ücretli mi ve kaç dakika kalınıyor ort
Kv, elti, görümceler ve diğer çok bilmişler bitmez zaten. Lafın karşıdakinde nasıl etki edeceğini düşünmezler.Cevizi pekmezin içine atıp yiyorum :) o zaman birazcık kuvvetli hareket ediyor normal pekmez yiyemiyorum aklında olsun ben sırt üstü yatamıyorum hem nefes alamıyorum hem kv de göbek kordonu boğazına dolanır dedi hamile insana söylenir mi bu
Benim doktorun kabak cekirdegini de onermisti canim aklinda bulunsunBen kullandığım magnezyum işe yaramıyor sanki çok sık kasılıyorum dediğimde, süt ürünleri, muz, soda tüketmeye ağırlık ver başka ilaç yazamam dedi.
Ay şu haftalar çabuk geçsin, kıyafet dolabıyla aşk yaşıyorum resmen
Aynen öyle kabusum oldu sırt üstü yatmak benim bı gün öyle uyuya kalmışım birşey oldu diye nasıl korktum bende hep yüzüstü yatarım çok özledim öyle uyumayiUzmanların hiç biri pudra önermiyor, over sorunu oluyormuş ilerde. Geçen bir uzmanın videosunu izledim; Çok mecbur kalınırsa Mısır nişastası kullanın, pişik olursa pişik kremi kullanın ama normal zamanda hiçbirşey sürmeye gerek yok dedi.
Ben bebek odası yapmadım canım. Odasında şuan krem rengi L koltuk var, bir de elbise dolabı aldım. Renkli aksesuarlarla odayı renklendiricem. Yatak olarak anne yanı kullanıcam yatak odamda. 6. ayda bakıcaz artık ne yaparsak.
Dolap içine tüm kıyafet ve bakım ürünlerini koydum ama tam düzeni bitmedi. Bikaç organizer almam lazım. Bitince resim koyayım olur mu. 2haftaya bitecek.
Benim gittiğim hastanede 20₺ ve 20 dakika. Özellerin tümünde ücretli ve fiyatları farklı. Devlette ücretsiz
Kv, elti, görümceler ve diğer çok bilmişler bitmez zaten. Lafın karşıdakinde nasıl etki edeceğini düşünmezler.
Ben Gebeliğin başından beri hep yan yatıyorum canım. Normalde de sırt üstü hiç yatamam. Yüz üstü yatmayı hasretle bekliyorum o ayrı :)
NST de ebe öyle bağlayınca kalmış bulundum. İkincide yan yatıp bağlattım.
Geçen acile gittiğimde aldılar nstye 20 dakika sürdüMrblar arkadaşlar ben ilk defa nst ye girecem ücretli mi ve kaç dakika kalınıyor ort
Sağol canım ücretli olduğunu tahmin ettim zatenUzmanların hiç biri pudra önermiyor, over sorunu oluyormuş ilerde. Geçen bir uzmanın videosunu izledim; Çok mecbur kalınırsa Mısır nişastası kullanın, pişik olursa pişik kremi kullanın ama normal zamanda hiçbirşey sürmeye gerek yok dedi.
Ben bebek odası yapmadım canım. Odasında şuan krem rengi L koltuk var, bir de elbise dolabı aldım. Renkli aksesuarlarla odayı renklendiricem. Yatak olarak anne yanı kullanıcam yatak odamda. 6. ayda bakıcaz artık ne yaparsak.
Dolap içine tüm kıyafet ve bakım ürünlerini koydum ama tam düzeni bitmedi. Bikaç organizer almam lazım. Bitince resim koyayım olur mu. 2haftaya bitecek.
Benim gittiğim hastanede 20₺ ve 20 dakika. Özellerin tümünde ücretli ve fiyatları farklı. Devlette ücretsiz
Kv, elti, görümceler ve diğer çok bilmişler bitmez zaten. Lafın karşıdakinde nasıl etki edeceğini düşünmezler.
Ben Gebeliğin başından beri hep yan yatıyorum canım. Normalde de sırt üstü hiç yatamam. Yüz üstü yatmayı hasretle bekliyorum o ayrı :)
NST de ebe öyle bağlayınca kalmış bulundum. İkincide yan yatıp bağlattım.
Hmm sağol canım hiç almadılar daha beni merak ettimGeçen acile gittiğimde aldılar nstye 20 dakika sürdü
Canım benim özel hastanede ücretsiz. Ben sadece giriş yaparken 40 veriyorum o kadar. Kan falan isterse de 8 alıyorlardı.Sağol canım ücretli olduğunu tahmin ettim zaten
Sağol canım acaba bizimki nasıl, her hastane farklıymış yaCanım benim özel hastanede ücretsiz. Ben sadece giriş yaparken 40 veriyorum o kadar. Kan falan isterse de 8 alıyorlardı.
Belki almazlar :) ne zaman gireceksin? Ben her gittiğimde giriyorum artık ve çok zor geliyo bana. 2 olunca ayrı ayrı bakıyorlar daha uzun sürüyorSağol canım acaba bizimki nasıl, her hastane farklıymış ya
Salı günü gidecem kontrol var belki istemez de bilmiyorum tahminen alır nst ye benim kendi doktorum da değil aynı hastanedeki farklı doktora gidecem , ayy ikiz miydi senin maşallah size :) sırt üstü uzanamıyorum zor olacak birazBelki almazlar :) ne zaman gireceksin? Ben her gittiğimde giriyorum artık ve çok zor geliyo bana. 2 olunca ayrı ayrı bakıyorlar daha uzun sürüyor
Masallah İyi olmaniza sevindim canimDoktordan geldik kızlar nst ye girdm. Kızım 2025 kg olmuş gayet iyiyiz kontrolü 15 günde 1 yapacakmis artık
Bende ozelden giriyorum 10 Tl veriyorum canım. 20 dakika.Hmm sağol canım hiç almadılar daha beni merak ettim
İnş bizim de uygundur sizinki gibi canım, 20 dakika genelde vakit aynıymışMasallah İyi olmaniza sevindim canim
Bende ozelden giriyorum 10 Tl veriyorum canım. 20 dakika.
Canım insan pert oluyo düz yattığında, ben yan yatırın beni diyorum yoksa ölürüm.Salı günü gidecem kontrol var belki istemez de bilmiyorum tahminen alır nst ye benim kendi doktorum da değil aynı hastanedeki farklı doktora gidecem , ayy ikiz miydi senin maşallah size :) sırt üstü uzanamıyorum zor olacak biraz
Canım doğum sancısı çekmedim ama doğum sancısının belden gelip kasıklara doğru olduğunu duymuştum. Eğer çok artarsa bekleme git.Kizlar cok degisik bi agrim var. Karnimin sag tarafi ve Belimden geliyo sanki uyusur gibi. Bu dogum agrisi fln degildir dimi. Su gelmesi nisan vs baska bi belirti yokda. Agri arasira artip arada azaliyo.
bn 20 dk kaldm ama öyle ultrasonda ki gibi güm güm bi ses gelmio hışırtıların karıştığı bi ses gelioduKızlar nst ye kaç dakika bağlı bulunuyorsunuz ay ne güzel dakikalarca kızımın kalp atışını duyucam inşallah iki hafta sonra :) nst ye giricem diye sevinen bir deli ben varım heralde
beni sol tarafıma yatırdılsrBen Nst ye her girdiğimde belim agriyor canım düz yatmak zorunda olduğumuz için. Rahatsız ediyor.
Benim kizimda sanki hareketleri azaldı eskisi gibi değil
bnmde 2 hafta önce başı sol kasıkta ayakları sağ kaburgamdaydı şimdi tam baş aşağı duruyomuşAşama aşama dönüyormuş :)
Doktorumun dediği şöyle
Benim bebeğimin başı sağda ayakları soldayıd şimdiye kadar yan şekilde
Sonra bi gece ciddi ağrım oldu
O zaman tam tersine döndü
Başı solda ayakları sağda ama daha çapraz
Yani ayakları sağ kaburgamın oradaydı
Şimdi doğum pozisyonuna biraz daha yaklaşmış ama başını tam yerleştirmemiş
Bir haftaya başıda yerleşir dedi :)
bnde 26 tl aldılar 20 dk durdumMrblar arkadaşlar ben ilk defa nst ye girecem ücretli mi ve kaç dakika kalınıyor ort
Aynen pert olurum valla ben de söylerim canım yan yatırsınlarCanım insan pert oluyo düz yattığında, ben yan yatırın beni diyorum yoksa ölürüm.
Canım doğum sancısı çekmedim ama doğum sancısının belden gelip kasıklara doğru olduğunu duymuştum. Eğer çok artarsa bekleme git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?