• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar dun bende pelus battaniyesini yikadim ama eski tuyleri cok belli oldu yikandigi napsam. Hic yeniligi kalmadi sanki

Kizlar ya bugun hastaneye gittim hersey normal ama bebegin sivisi azalmis dedi ve buyuk hastaneye uzmana gitmemi soyledi niye azalirki yaa :( yatis bile verebilir dedi dr :((( kizlar cok mu korkulacak bisey bu?

Benimde kahvaltidan sonra harkwt ederdi etmedi Tatlida yedim etmedi uzandim bekliyorum bakalim. Adalat ilac kullaniyodum onu kullanmadim harketlerini azaltiyo gibi geliyor o ilac simdi bibtekme yedim cok sukur
ben zayif bi tekme yedim onnada raziyim. Ilac yuzunden sanirim bu hafta guclu bi tekme hic yemedim zaten. Cumartesi sabah kontrolum var umarim olumsuz birsey cikmaz
Aklına kötü şeyler getirme bak annesi atmış teknesini :)

Kizlar ya bugun hastaneye gittim hersey normal ama bebegin sivisi azalmis dedi ve buyuk hastaneye uzmana gitmemi soyledi niye azalirki yaa :KK43: yatis bile verebilir dedi dr :KK43:(( kizlar cok mu korkulacak bisey bu?
Benimde az demisti bi ay once fln ama az bisey az dedi havuc suyu ic dedi. Ben bi hafta hergun bi bardak havuc suyu ictim normale dönmüştü tavsiye ederim. Ne kadar az bilemem ama suyun azligi iyi degil cnm.

Bu erken dogumnriski yuzunden boyle bi evhamli olmaya basladim sanki.
Hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri bence evhamlıyız canım her ayın ayrı kritik süreçlerini dert ettik ki etmeliyiz de şimdi de erken doğum ve doğum mevzusu ,çok özeniyorum kaç haftalık hamile bile olduğunu bilmeyenlere yengem 5. Ay hamile olduğunu öğrendi 30 dan sonra bi kere gitti sezaryan tarihini öğrendi gitti doğurdu yani toplamda 3 kere gitti bi de bizlere bak düşünmediğimiz şey kalmıyor :)

Hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri bence evhamlıyız canım her ayın ayrı kritik süreçlerini dert ettik ki etmeliyiz de şimdi de erken doğum ve doğum mevzusu ,çok özeniyorum kaç haftalık hamile bile olduğunu bilmeyenlere yengem 5. Ay hamile olduğunu öğrendi 30 dan sonra bi kere gitti sezaryan tarihini öğrendi gitti doğurdu yani toplamda 3 kere gitti bi de bizlere bak düşünmediğimiz şey kalmıyor :)
Aynen bende onlara hayranim sorma birde ben hamile oldugumu 10 gunlukken ogrendim daha sen dusun. Gec dollenme olmus. Cok dusuktu hcg. Sonra dusuk riski fln derken. Birtek ayrintilidan sonra iste gecen aya kadar rahattim. Saglikla dogsunlarda insallah
Bu arada bizimki ancak kendine geldi. :KK9:Güclendi tekmeler cok şükür

Benimde kahvaltidan sonra harkwt ederdi etmedi Tatlida yedim etmedi uzandim bekliyorum bakalim. Adalat ilac kullaniyodum onu kullanmadim harketlerini azaltiyo gibi geliyor o ilac simdi bibtekme yedim cok sukur
ben zayif bi tekme yedim onnada raziyim. Ilac yuzunden sanirim bu hafta guclu bi tekme hic yemedim zaten. Cumartesi sabah kontrolum var umarim olumsuz birsey cikmaz
İnşallah çıkmaz cnm kalbini ferah tut

Yasamayan anlamaz biz biktik gormekdenEn Büyük TÜRKİYE

Yaa ne cok malatyali varmisss hemserilerimmm:KK68:
Benim babam memur Malatyada 7 yıl yaşamış. bende malatya doğumluyum.şuanda eltimler orada görev yapıyor.

Kizlar dun bende pelus battaniyesini yikadim ama eski tuyleri cok belli oldu yikandigi napsam. Hic yeniligi kalmadi sanki
kaç derecede yıkadın

Kizlar ya bugun hastaneye gittim hersey normal ama bebegin sivisi azalmis dedi ve buyuk hastaneye uzmana gitmemi soyledi niye azalirki yaa :KK43: yatis bile verebilir dedi dr :KK43:(( kizlar cok mu korkulacak bisey bu?
Bol havuç suyu iç cnm.biraz riskli tabii sen içini ferah tut.havuç suyu iyi fiyorlar ihmal etme sakınn

Sorma bizde de doktor ultrason aleti ile vurdu sırtını döndü :) ilk bakınca çekebildi bir kaç tane sonra hiç dönmedi bize :) huyları değişiyor büyüdükçe bunların:deli:
merhaba birşey sormak istiyorum özel mesaj kısmını açmanızın sakıncası var mı :KK54:

Allah şifa versin inşaAllah. Havuç suyu evet arkadaşlarında dediği gibi. Karpuz da bebeğin suyuna çok faydalıymış bilgin olsun, tabi öncelik doktor gözetimi. Stres yapma sakın.

Back