• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Günaydın kızlar zaman yaklaştıkça evham yapiyorum her sabah kıza birşey mi oldu korkusu sariyor beni ay vallahi sağ sağlim kucagimiza alsaydık bir bebekler hakkında konuşmaya baslasaydik bakalım ilk Ekim annesi kim olacak :) heyecanla bekliyoruz doğum yapanları tenzih ederim onlar Ağustos annesi oldular :KK66:
Bizim cogumuzda eylül annesi olacak bence :)

Günaydın kızlar zaman yaklaştıkça evham yapiyorum her sabah kıza birşey mi oldu korkusu sariyor beni ay vallahi sağ sağlim kucagimiza alsaydık bir bebekler hakkında konuşmaya baslasaydik bakalım ilk Ekim annesi kim olacak :) heyecanla bekliyoruz doğum yapanları tenzih ederim onlar Ağustos annesi oldular :KK66:

Aynı ben vallahi her sabah uyandığımda elim karnıma gidiyo hareketini hissedene kadar bi korku bi panik.. Valla kafayı yemek üzereyim ben..:KK53:

Gunaydin kizlar. Sabah sabah gune bogaz agrisiyla basladim. Felaket acıyor :( benim hastaliklarim cok kotu olur umarim ilerlemez ne zaman bogaz enfeksiyonu olsam ardı bronsit olur. Seviniyodum oh be ilk defa bu yaz olmadi hamileligime denk gelmedi diye ama yakaladi.

Kilosu haftasıyla uyumlu benim canım. 31+5di bugun 1900 gram. Ay inşallah normaldir. Ben çok takıntılıyımdır eşim o yüzden ısrarla sordu doktor hep olumlu konuştu haftasına uyum saglar yakında şekillenir diye
Bende çok takıntılıyım benim korkum kafasının su toplama ihtimali doktoruma bunu sormuştum bu kontroller her ultrasonda yapılır öyle bişey Yok gayet sağlıklı deyince fazlada uzatmadım

Bizim cogumuzda eylül annesi olacak bence :)
Çok geç kalmaz umarım son haftalar hiç gecmez
Aynı ben vallahi her sabah uyandığımda elim karnıma gidiyo hareketini hissedene kadar bi korku bi panik.. Valla kafayı yemek üzereyim ben..:KK53:
bende cnm hergun aynı şeyi yaşıyorum birşey olacak diye ödüm kopuyor Allah'ım sağ salim kavuşmayi nasip etsin inşallah hepimize

Günaydın kızlar bugün hiç tadım yok gece 3 ten beri hastanedeydım daha yenı eve geldim.
Bebkle ilgili bi sıkıntı yok ama karnım da bir ağrı vardı anlatamam acaba doğum sancısı nasıl tutcak Allah bilir.bu nasıl bi rahatsızlık yaşadıysam Allah kimseye yaşatmasın

Günaydın kızlar bugün hiç tadım yok gece 3 ten beri hastanedeydım daha yenı eve geldim.
Bebkle ilgili bi sıkıntı yok ama karnım da bir ağrı vardı anlatamam acaba doğum sancısı nasıl tutcak Allah bilir.bu nasıl bi rahatsızlık yaşadıysam Allah kimseye yaşatmasın
Gecmis olsun. Neden rahatsizlanmissin peki birsey demedilermi hastahanede

Slm Aynı durumu yaşıyorum seninle Bebişimin kafası 3 hafta önde gidiyor sordum doktoruma gayet normal olduğunu söyledi
Şöyle bi durumda var sadece kafasımı önde bende kilosuda 3 hafta önde gidiyor sata göre değilde ultrason haftasına göre kıyaslanınca büyük olmuyor zaten herşeyi önde gitmiş oluyor
Benim de iki hafta önde çıktı kafası normal dedi bende takilmistim buna

Gecmis olsun. Neden rahatsizlanmissin peki birsey demedilermi hastahanede
Ya kan değerleri herşey normal gözüküyor benim mide de sıkıntı vardı normalde hamilelikten öncede buna benzer rahatsızlık yaşamıştım ama gece birden başlayınca bebek kasıldı karnım agrıdı iki büklüm oldum resmen. Ben kendimi geçtim bebeğe bişe olcak diye çok korktum.Ama çok şükür o iyi:) Doktorum bi daha olursa dahiliye ye yönlendiricek.

Gunaydin kizlar. Bugun bende sizler gibi evhamliyim dun gece ve uyandigimdan buyana kizim hareket etmedi tatlida yedim yine yok.kontrolum cumartesi. Esimde sehir disinda yalnizimda:KK43:
Benimki de kahvaltıda hep hareket ederdi bugün etmedi çikolata yedim uzandım tekme attı, tatlı ye bi tarafa uzan bekle bakalım

Bende yapmak istemiyorum aslinda ama dun aksamustu bi iki tekme disinda daha hareket etmedi dunde cok az hareket etti.
Benim ki de gece tekmeledi şimdi de içimde dönüyor hissediyorum nerede olduğunu ama güçlü bir tekme yemeden içim rahat etmiyor senin gibi uyuyordur cnm mutlaka stres yapma stres yapınca hiç hareket etmiyor kendimden biliyorum

Biraz sancim çıktı Nstde kızlar ama Dr dedi normalmis yalancı sancilarmis.
Bugun vajinadan vuruyor bi sanci kramp gibi

Benimki de kahvaltıda hep hareket ederdi bugün etmedi çikolata yedim uzandım tekme attı, tatlı ye bi tarafa uzan bekle bakalım
Benimde kahvaltidan sonra harkwt ederdi etmedi Tatlida yedim etmedi uzandim bekliyorum bakalim. Adalat ilac kullaniyodum onu kullanmadim harketlerini azaltiyo gibi geliyor o ilac simdi bibtekme yedim cok sukur
Benim ki de gece tekmeledi şimdi de içimde dönüyor hissediyorum nerede olduğunu ama güçlü bir tekme yemeden içim rahat etmiyor senin gibi uyuyordur cnm mutlaka stres yapma stres yapınca hiç hareket etmiyor kendimden biliyorum
ben zayif bi tekme yedim onnada raziyim. Ilac yuzunden sanirim bu hafta guclu bi tekme hic yemedim zaten. Cumartesi sabah kontrolum var umarim olumsuz birsey cikmaz

bana da doktor erkem doğum riski var diince bi hışımda hallettik annemle ama çantam bile hazır değil henüz tabi çift durulama yaptım bu arada etiketlerle iplikleri de kesmek lazm
Çift durulama yapacağım ben de canım makinada bebek programı varmış daha önce hiç farketmemiştim :D o gün incelerken gördüm. Yumuşatıcı kullanmaya da gerek yok gibi?

Back