- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #26.301
Senin isin zor :/bnm de bugün ama önce kocaaaa bi iş gününü atlatmam lazm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin isin zor :/bnm de bugün ama önce kocaaaa bi iş gününü atlatmam lazm
Bizim cogumuzda eylül annesi olacak bence :)Günaydın kızlar zaman yaklaştıkça evham yapiyorum her sabah kıza birşey mi oldu korkusu sariyor beni ay vallahi sağ sağlim kucagimiza alsaydık bir bebekler hakkında konuşmaya baslasaydik bakalım ilk Ekim annesi kim olacak :) heyecanla bekliyoruz doğum yapanları tenzih ederim onlar Ağustos annesi oldular![]()
Günaydın kızlar zaman yaklaştıkça evham yapiyorum her sabah kıza birşey mi oldu korkusu sariyor beni ay vallahi sağ sağlim kucagimiza alsaydık bir bebekler hakkında konuşmaya baslasaydik bakalım ilk Ekim annesi kim olacak :) heyecanla bekliyoruz doğum yapanları tenzih ederim onlar Ağustos annesi oldular![]()
Bende çok takıntılıyım benim korkum kafasının su toplama ihtimali doktoruma bunu sormuştum bu kontroller her ultrasonda yapılır öyle bişey Yok gayet sağlıklı deyince fazlada uzatmadımKilosu haftasıyla uyumlu benim canım. 31+5di bugun 1900 gram. Ay inşallah normaldir. Ben çok takıntılıyımdır eşim o yüzden ısrarla sordu doktor hep olumlu konuştu haftasına uyum saglar yakında şekillenir diye
Çok geç kalmaz umarım son haftalar hiç gecmezBizim cogumuzda eylül annesi olacak bence :)
bende cnm hergun aynı şeyi yaşıyorum birşey olacak diye ödüm kopuyor Allah'ım sağ salim kavuşmayi nasip etsin inşallah hepimizeAynı ben vallahi her sabah uyandığımda elim karnıma gidiyo hareketini hissedene kadar bi korku bi panik.. Valla kafayı yemek üzereyim ben..![]()
Panik yapma cnm benim gibi :)Gunaydin kizlar. Bugun bende sizler gibi evhamliyim dun gece ve uyandigimdan buyana kizim hareket etmedi tatlida yedim yine yok.kontrolum cumartesi. Esimde sehir disinda yalnizimda![]()
Gecmis olsun. Neden rahatsizlanmissin peki birsey demedilermi hastahanedeGünaydın kızlar bugün hiç tadım yok gece 3 ten beri hastanedeydım daha yenı eve geldim.
Bebkle ilgili bi sıkıntı yok ama karnım da bir ağrı vardı anlatamam acaba doğum sancısı nasıl tutcak Allah bilir.bu nasıl bi rahatsızlık yaşadıysam Allah kimseye yaşatmasın
Benim de iki hafta önde çıktı kafası normal dedi bende takilmistim bunaSlm Aynı durumu yaşıyorum seninle Bebişimin kafası 3 hafta önde gidiyor sordum doktoruma gayet normal olduğunu söyledi
Şöyle bi durumda var sadece kafasımı önde bende kilosuda 3 hafta önde gidiyor sata göre değilde ultrason haftasına göre kıyaslanınca büyük olmuyor zaten herşeyi önde gitmiş oluyor
Bende yapmak istemiyorum aslinda ama dun aksamustu bi iki tekme disinda daha hareket etmedi dunde cok az hareket etti.Panik yapma cnm benim gibi :)
Ya kan değerleri herşey normal gözüküyor benim mide de sıkıntı vardı normalde hamilelikten öncede buna benzer rahatsızlık yaşamıştım ama gece birden başlayınca bebek kasıldı karnım agrıdı iki büklüm oldum resmen. Ben kendimi geçtim bebeğe bişe olcak diye çok korktum.Ama çok şükür o iyi:) Doktorum bi daha olursa dahiliye ye yönlendiricek.Gecmis olsun. Neden rahatsizlanmissin peki birsey demedilermi hastahanede
Benimki de kahvaltıda hep hareket ederdi bugün etmedi çikolata yedim uzandım tekme attı, tatlı ye bi tarafa uzan bekle bakalımGunaydin kizlar. Bugun bende sizler gibi evhamliyim dun gece ve uyandigimdan buyana kizim hareket etmedi tatlida yedim yine yok.kontrolum cumartesi. Esimde sehir disinda yalnizimda![]()
Benim ki de gece tekmeledi şimdi de içimde dönüyor hissediyorum nerede olduğunu ama güçlü bir tekme yemeden içim rahat etmiyor senin gibi uyuyordur cnm mutlaka stres yapma stres yapınca hiç hareket etmiyor kendimden biliyorumBende yapmak istemiyorum aslinda ama dun aksamustu bi iki tekme disinda daha hareket etmedi dunde cok az hareket etti.
Bak benim ki hareketlendi tatlı birşeyler ye ve sakinleşmeye bak cnmBende yapmak istemiyorum aslinda ama dun aksamustu bi iki tekme disinda daha hareket etmedi dunde cok az hareket etti.
Benimde kahvaltidan sonra harkwt ederdi etmedi Tatlida yedim etmedi uzandim bekliyorum bakalim. Adalat ilac kullaniyodum onu kullanmadim harketlerini azaltiyo gibi geliyor o ilac simdi bibtekme yedim cok sukurBenimki de kahvaltıda hep hareket ederdi bugün etmedi çikolata yedim uzandım tekme attı, tatlı ye bi tarafa uzan bekle bakalım
ben zayif bi tekme yedim onnada raziyim. Ilac yuzunden sanirim bu hafta guclu bi tekme hic yemedim zaten. Cumartesi sabah kontrolum var umarim olumsuz birsey cikmazBenim ki de gece tekmeledi şimdi de içimde dönüyor hissediyorum nerede olduğunu ama güçlü bir tekme yemeden içim rahat etmiyor senin gibi uyuyordur cnm mutlaka stres yapma stres yapınca hiç hareket etmiyor kendimden biliyorum
Dediğin gibi canım mecburuz ben de kabullendim artıkLavman çok kötü bişe değilki daha önce rahatsızlığımdan dolayı ameliyattan önce vermişlerdi yani hoş bişe olmasada mecburuz![]()
Çift durulama yapacağım ben de canım makinada bebek programı varmış daha önce hiç farketmemiştimbana da doktor erkem doğum riski var diince bi hışımda hallettik annemle ama çantam bile hazır değil henüz tabi çift durulama yaptım bu arada etiketlerle iplikleri de kesmek lazm