2017 EKİM Anne adayları

Bişey sürüyor musun. Sürünce kaşınma hissi hafifliyor. Sakın kaşıma yırtılıyor dediler.

Darısı benim sıpama döner inş :)

Demek ki bir benim ki değil bı gün dedi akşama hazır ol sandım beni gezmeye götürecek meğer pazara gidecekmiş iz ben unutmuşum bütün hayallerim suya düştü :)
Ay yazık sana :)bu erkekler kanepe tv kumanda elinde oh mis bi de maç izlediler mi tamamdır :)

Ben artık pantolon giymiyorum lastiği ne kadar geniş olursa olsun rahat değilim elbise çok rahat oluyor ya

Kızlar acilen cvb verin mide yanmasına ilaç kullanan var mı hem midem hem boğazım yanıyor dayanamıyorum sabahtan beri öyle yanıyor ki şu içiyorum geçmiyor da Dr mu aramak aklıma gelmedi yarın ariycam ama kullanan var mı ise yarıyo mu

Bende aynı durumdaydım doktorum pulcet yazdı sabahları aç karnına yutuyorum baya etkili oldu mide yanması fılan olmuyo bu ilaçtan sonra

Çok kötü dayanılacak gibi değil yemek yemek falan istemiyorum o derece
Bende artık göğsümün ortasına dogru vuruyodum baya yanma hissi oluyodu.yani sabahları aç karnına kan ilacımla pulceti yutuyorum bi saat sonra kahvaltımı yapıorum.ne yesem ne içsem o yanma hissi kayboldu çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…