- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.221
Eşimi anlatıyorsun :)))Aman esimi zorla götürüyorum resmen eve gelip yatma modunda ben demesem dışarı çıkalım gezmeye gidelim demez
Demek ki bir benim ki değil bı gün dedi akşama hazır ol sandım beni gezmeye götürecek meğer pazara gidecekmiş iz ben unutmuşum bütün hayallerim suya düştü :)Eşimi anlatıyorsun :)))
Bişey sürüyor musun. Sürünce kaşınma hissi hafifliyor. Sakın kaşıma yırtılıyor dediler.bnm göğüs altım ilk haftalarda çatladı resmen ilk damar zannettim ama çatlak sanırım karnımda henüz yok ama sıcaktan pant lastiği sıkıo diye mi yoksa çatlayacak diye mi bölge bölge kaşınmalar oluo arads
Darısı benim sıpama döner inş :)Meraklanma canım benim dönmüş ama bunun normali 35. Hafta demişti dr.um erken dönmesinin de kendince zorluğu oluyor bir de dr.a dedim ki normal istiyorum yürüyüş yap der misiniz falan o da dönmüş zaten doğum pozisyonunda gerek yok buna dedi burdan anladığım yürüyüş galiba bu durumu etkiliyor zaten artık yürüyemiyorum bile aşağıda baskı yapıyor
Ay yazık sana :)bu erkekler kanepe tv kumanda elinde oh mis bi de maç izlediler mi tamamdır :)Demek ki bir benim ki değil bı gün dedi akşama hazır ol sandım beni gezmeye götürecek meğer pazara gidecekmiş iz ben unutmuşum bütün hayallerim suya düştü :)
Ben artık pantolon giymiyorum lastiği ne kadar geniş olursa olsun rahat değilim elbise çok rahat oluyor yabnm göğüs altım ilk haftalarda çatladı resmen ilk damar zannettim ama çatlak sanırım karnımda henüz yok ama sıcaktan pant lastiği sıkıo diye mi yoksa çatlayacak diye mi bölge bölge kaşınmalar oluo arads
Benimki kopegi gezdirmeye çıkarıyor o arada nasipleniyorum,birlikte cikiyorum beni asla çıkarmaz yalvar yakar ancak.Eşimi anlatıyorsun :)))
Aynen cnm aynen yapacak birşey yok hepsi aynı maç izlemeyenler belgesel izliyor yani çeşit çeşit bunlarAy yazık sana :)bu erkekler kanepe tv kumanda elinde oh mis bi de maç izlediler mi tamamdır :)
Döndüm. Rahim agzinda hunilesme harici kisalma olmuş. Haftaya ciger gelistirici igne vurulacagim 2 doz. Bakalim ne zaman dogacak :) Yine sanci cikti makinede.saat 3 olmuş döndün mü ne dedi doktor
İyiymiş senin valla ,bu erkekler niye böyle ya çıkarsalar bizi nolcak ki :)Benimki kopegi gezdirmeye çıkarıyor o arada nasipleniyorum,birlikte cikiyorum beni asla çıkarmaz yalvar yakar ancak.
Köpeğin gezmesi benden daha önemli
Aynen ya çeşit çeşitler :)Aynen cnm aynen yapacak birşey yok hepsi aynı maç izlemeyenler belgesel izliyor yani çeşit çeşit bunlar
Beni tek de yollamıyor bir değişik bir adam benim kocamAynen ya çeşit çeşitler :)
Demek ki çoğumuzun ki boyleymis. Genetik sanirimİyiymiş senin valla ,bu erkekler niye böyle ya çıkarsalar bizi nolcak ki :)
ya öyle sürekli bi kaşınma yok evde de diilim ztn bişey süreyim işteyim terleyip lastik sıkınca oralar kızarıo genelde oralar kaşınıo sonra geçioBişey sürüyor musun. Sürünce kaşınma hissi hafifliyor. Sakın kaşıma yırtılıyor dediler.
sen dinlenmeye devam et inşallah durabildiği kadar durur canımDöndüm. Rahim agzinda hunilesme harici kisalma olmuş. Haftaya ciger gelistirici igne vurulacagim 2 doz. Bakalim ne zaman dogacak :) Yine sanci cikti makinede.
Bende aynı durumdaydım doktorum pulcet yazdı sabahları aç karnına yutuyorum baya etkili oldu mide yanması fılan olmuyo bu ilaçtan sonraKızlar acilen cvb verin mide yanmasına ilaç kullanan var mı hem midem hem boğazım yanıyor dayanamıyorum sabahtan beri öyle yanıyor ki şu içiyorum geçmiyor da Dr mu aramak aklıma gelmedi yarın ariycam ama kullanan var mı ise yarıyo mu
Çok kötü dayanılacak gibi değil yemek yemek falan istemiyorum o dereceBende aynı durumdaydım doktorum pulcet yazdı sabahları aç karnına yutuyorum baya etkili oldu mide yanması fılan olmuyo bu ilaçtan sonra
Bende artık göğsümün ortasına dogru vuruyodum baya yanma hissi oluyodu.yani sabahları aç karnına kan ilacımla pulceti yutuyorum bi saat sonra kahvaltımı yapıorum.ne yesem ne içsem o yanma hissi kayboldu çok şükür.Çok kötü dayanılacak gibi değil yemek yemek falan istemiyorum o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?