- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.201
Bende çok merak ettim kızları. Baktım en son 5gün önce girmişler.Selam kızlar..herkes iyidir umarm.erken dogum riski olan bebisler de iyidir insaallah acele etmezler dogmak icin. @Medusa85 nasılsın veokeanoss00 nasılsınız?
Oh çok şükür benimde pazartesi muayenem var sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada bu dönem baya çatlak oluştu bende sanki kedi tırmalamış gibi:) göğüs altını göbek kısmını yan kısımlar üst bacak böyle küçük küçük kedi tırmıkları gibiKontrolden çıktım şimdi. Herşey yolundaymış hamdolsun.
Doktora genital temizliği sordum kızlar. Jilet mi ağda mı sakıncalı dedim. Şimdilik makasla kısaltalım, Doğuma yakın jiletle alırsın dedi. Benim lazerli olduğu için az, o yüzden yapabilirsen eldivenle de alabilirsin ama çok uyarmayalım dedi.
Ay doktorlara okadar alıştım ki artık, ne olsa soruyorum çekinmeden :)
Şimdilik iyiyiz canim tesekkur ederim. Kontrolum var 2 de hayirli haberlerle dönmek nasip olur inşallah.Selam kızlar..herkes iyidir umarm.erken dogum riski olan bebisler de iyidir insaallah acele etmezler dogmak icin. @Medusa85 nasılsın veokeanoss00 nasılsınız?
Ben altlı üstlü 0 3 ay için 6 7tane mı ne takım aldım yeter ya iki dakika elimde yıkar asarim kurur sanki ney el kadar bnm ablamda kızdı hemen büyüyor dedi hepsi tertemiz kalır dedi :)Aynen canım haklısın benide ablam uyardı aldığım çok seyide geri iyade ettirdi yazık diye kitlikmi var sanki dedi Birgün bir saysana kactane badi almışsın dedi bende daha 20 tane olmuş kiz dedim gülme krizine girdi telefonda
Uyuz ya sigara böreği istedi yufka da yapışmış neyi düzgün yapiyon diyor bende anlayın evinde buda yoktu dedim annesi hergun kahvaltı dayiyordu giki çıkmıyordu beni beğenmiyor bide oturup yarım tepsi böreği yedi sonraHormonlar canım hormonlar yoksa eşler aynı davranışlar aynı
Geçmişi olsun dönmüştür inşallah benim kızın pek dönmeye niyeti yok gibi napcaz bilmiyorum sezeryandan korkuyorumYa bebiş kıyafetleri eşiminkiler derken baya vakit geçmiş bebek de dönmüş herhalde baskı yapıyor genelde ağrım tutsa da 20 dk ya geçerdi Dün 1 saat sürdü ayy dedim daha kaç haftalarca böyle mi olucam..
Sende güzel haberlerle çıkarsın inşaAllah.Oh çok şükür benimde pazartesi muayenem var sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada bu dönem baya çatlak oluştu bende sanki kedi tırmalamış gibi:) göğüs altını göbek kısmını yan kısımlar üst bacak böyle küçük küçük kedi tırmıkları gibiAma sağlık olsun.
Ben yegenimle oturup ağlamış insanım ağlıyor diye kendi çocuğuma nasıl olurum ay panik yaparım galiba eşim ikimizi de sustursun o zaman ne diyelimAynen sonra birde bebek var oda ağlamaya başlıyo uyumuyo oturuyo sun onunla sende ağlıyo sun evde ağlayan iki bebek düşün durumlar fena.ben sezeryan a girerken kızım gelir aklıma o anı düşünüp çok ağlıyorum şuanda.ameliyat bu kolay değil hem kendini dusunuyo sun hem içindeki canı hemde arkanda bıraktığın yavrunu psikoloji çökmüş durumda
Meraklanma canım benim dönmüş ama bunun normali 35. Hafta demişti dr.um erken dönmesinin de kendince zorluğu oluyor bir de dr.a dedim ki normal istiyorum yürüyüş yap der misiniz falan o da dönmüş zaten doğum pozisyonunda gerek yok buna dedi burdan anladığım yürüyüş galiba bu durumu etkiliyor zaten artık yürüyemiyorum bile aşağıda baskı yapıyorGeçmişi olsun dönmüştür inşallah benim kızın pek dönmeye niyeti yok gibi napcaz bilmiyorum sezeryandan korkuyorum
Haklıymışsın o zaman canım ama az biraz hamileliğin de etkisi var benceUyuz ya sigara böreği istedi yufka da yapışmış neyi düzgün yapiyon diyor bende anlayın evinde buda yoktu dedim annesi hergun kahvaltı dayiyordu giki çıkmıyordu beni beğenmiyor bide oturup yarım tepsi böreği yedi sonra
Donmesi için yürümek gerekiyor değil mi bende başlasam iyi olur yürümeye inşallah döner bı an onceMeraklanma canım benim dönmüş ama bunun normali 35. Hafta demişti dr.um erken dönmesinin de kendince zorluğu oluyor bir de dr.a dedim ki normal istiyorum yürüyüş yap der misiniz falan o da dönmüş zaten doğum pozisyonunda gerek yok buna dedi burdan anladığım yürüyüş galiba bu durumu etkiliyor zaten artık yürüyemiyorum bile aşağıda baskı yapıyor
Normalde dese umurunda olmaz cnm aynen hamilelikdenHaklıymışsın o zaman canım ama az biraz hamileliğin de etkisi var bence
Ben akşamları yürüyorum ama dönecek mi bilmiyorum bekliyorum öyleDonmesi için yürümek gerekiyor değil mi bende başlasam iyi olur yürümeye inşallah döner bı an once
Aman esimi zorla götürüyorum resmen eve gelip yatma modunda ben demesem dışarı çıkalım gezmeye gidelim demezBen akşamları yürüyorum ama dönecek mi bilmiyorum bekliyorum öyle
saat 3 olmuş döndün mü ne dedi doktorŞimdilik iyiyiz canim tesekkur ederim. Kontrolum var 2 de hayirli haberlerle dönmek nasip olur inşallah.
bnm göğüs altım ilk haftalarda çatladı resmen ilk damar zannettim ama çatlak sanırım karnımda henüz yok ama sıcaktan pant lastiği sıkıo diye mi yoksa çatlayacak diye mi bölge bölge kaşınmalar oluo aradsSende güzel haberlerle çıkarsın inşaAllah.
Benim de göğüs altı kötü oldu. Korkumdan çok yağlayamıyorum orayı sanırım ondan. Bacakları gözden çıkartmıştım zaten eğilemiyorum nasılsa diye. Göbeğimi hep yağladım, alt kısımda sağda ve solda oluştu bu hafta. Sağlık olsun napalım. Doğumdan sonra kantaron yağı geçiriyor diyorlar bakalım deneyip görcez
bebek baş aşağı dönünde aşağıya daha öok baskı oluoMeraklanma canım benim dönmüş ama bunun normali 35. Hafta demişti dr.um erken dönmesinin de kendince zorluğu oluyor bir de dr.a dedim ki normal istiyorum yürüyüş yap der misiniz falan o da dönmüş zaten doğum pozisyonunda gerek yok buna dedi burdan anladığım yürüyüş galiba bu durumu etkiliyor zaten artık yürüyemiyorum bile aşağıda baskı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?